IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Абе не се карайте чада щото златото ще ви надживе, но има вероятност вие да надживеете сегашният финансов ред на трилиони деривати базирани на общание и валути с еднственото покритие доверие как звучи само доверие
    доверие + недоверие = правилно мислене

Всичко е доверие и недоверие. Останалото е бош лаф.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• ПИЧОВЕ,ИЗОСТАВАТЕ С РАСТЕЖА!!!
      ЗЛАТОТО РАСТЕ ПО-БЪРЗО ОТ ВАС!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Тука са си такива, ма и то си е нормално. При златото вместо фундамент играят роля фактори като обожание, нарцисизъм, мистика и прочие такива все психокатегории.

Затова и реагират като правоверни ислямисти на всяко инакокомислие, приемайки го за скверна обида към златния телец.

Ма не е лошо да се поздразваме с тях отвреме навреме, че става интересно поне
        Колкото за тонус
        много умно.сам ли го измисли или го прочете някъде.
        интересно ми е що е фундамент при златото и твоите размисли над него.не за да те дразня.аз отворени позиции при златото нямам. но имам мнение ,което си мисля ,че се разминава с твоето.
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Абе не се карайте чада щото златото ще ви надживе, но има вероятност вие да надживеете сегашният финансов ред на трилиони деривати базирани на общание и валути с еднственото покритие доверие как звучи само доверие

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
            Ама ти не проумяваш ли че обиждаш с мишкарскире си изказвания бе Делай Лама. Трябва сега сяко твое изречение да ти го разясня що си ме обидил ли.. Май аз трябва да падам на твойто ниво
            Ми, падай ставай, докато не си докажеш че злото е най-доброто, няма мира

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Е, хубава работа - вече и обиждаш, ако имаш грижи не съм ти аз проблема
              Ама ти не проумяваш ли че обиждаш с мишкарскире си изказвания бе Делай Лама. Трябва сега сяко твое изречение да ти го разясня що си ме обидил ли.. Май аз трябва да падам на твойто ниво

Коментар

Ето пак същите женски изказвания "аз печеля ти губиш хааххах "... аз съм велик ти си тъп.. Ходи се гръмни някаде селянче.
                Е, хубава работа - вече и обиждаш, ако имаш грижи не съм ти аз проблема

Коментар

• Аз, като неопитен в трейдинга... Може ли и мен да светнете как става това с трейлинг стопа?

Коментар

Ами, упорит си в незнанието си, и не оставяш избор - трябва или да слезнем на твоето ниво и вероятно да се псуваме, или да не пишем!

Какво ти е сложно?! , и защо някой дето печели си губи времето да се убеждава сам себе си че ще спечели
                    Ето пак същите женски изказвания "аз печеля ти губиш хааххах "... аз съм велик ти си тъп.. Ходи се гръмни някаде селянче.

Коментар

Дал съм доста факти, за размишление, в тази тема, но за всеки фанатик размисли са недопустими, та няма да ти преча повече
                      Тука са си такива, ма и то си е нормално. При златото вместо фундамент играят роля фактори като обожание, нарцисизъм, мистика и прочие такива все психокатегории.

Затова и реагират като правоверни ислямисти на всяко инакокомислие, приемайки го за скверна обида към златния телец.

Ма не е лошо да се поздразваме с тях отвреме навреме, че става интересно поне
                      Колкото за тонус

Коментар

Не ми пречиш просто мразя някой да ми се прави че разбира повече от всички и да се държи с мен всеедно съм луд и не разбирам.
                        Ами, упорит си в незнанието си, и не оставяш избор - трябва или да слезнем на твоето ниво и вероятно да се псуваме, или да не пишем!

Какво ти е сложно?! , и защо някой дето печели си губи времето да се убеждава сам себе си че ще спечели

Коментар

Не ми пречиш просто мразя някой да ми се прави че разбира повече от всички и да се държи с мен всеедно съм луд и не разбирам. Всеки си има гледна точка.
                          Пич, в този форум на всеки един трейдър се падат по сто трола -- не си губи времето с тях...
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Цената на златото няма нищо общо с производствена цена
                            Има ли смисъл да му обясняваш, че не трябва да сравнява златото с чорапи примерно? Най пазените резерви на всички национални банки по света са в злато, а не в чорапи! Дори и фалирали банки и държави до последно стискат златният си резерв, а не чорапките на prodigal-чо.

Коментар

• Не ми пречиш просто мразя някой да ми се прави че разбира повече от всички и да се държи с мен всеедно съм луд и не разбирам. Всеки си има гледна точка.

Коментар

А за какъв анализ ми говориш като ти не си ми представил 1 факт и аргумент само ми казваш ти грешиш аз съм прав.. Пък после ме наричаш фанатик.. Ти да не си някой комунист щото гледам техни методи ползваш
                                Дал съм доста факти, за размишление, в тази тема, но за всеки фанатик размисли са недопустими, та няма да ти преча повече

Коментар

Working...
                                X