IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
    Аз лично чакам да видя до къде ще слезе и ще натоваря отново чак след потвърждение ,че корекцията е приключила.
    Не, че нещо, но корекция на какво?!?! Аз повече от година не виждам тренд при златото, освен в пожелателните постове на Майстора и последователите му.

Аз предпочитам да отигравам седмичните движения, без да се замислям дали ще оставя няколко килограма "истински пари" на пра-пра-пра-внуците си.

Разграничавам се от мненията на Схемата, защото той се оказа за мен един наивен еднопосочен търговец.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
      Днес още един подарък за всички , които искат да увеличат позицията си в злато и сребро. Аз лично чакам да видя до къде ще слезе и ще натоваря отново чак след потвърждение ,че корекцията е приключила.

Бтв шортите ли Amazon и ebay?
      Какви шорти - по Коледа ще сме на Еверест
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Днес още един подарък за всички , които искат да увеличат позицията си в злато и сребро. Аз лично чакам да видя до къде ще слезе и ще натоваря отново чак след потвърждение ,че корекцията е приключила.

Бтв шортите ли Amazon и ebay?

Коментар

• Айде и пукачите дойдоха

Броим три дена оттука - в сряда ще е дъното

Коментар

• Много добро движение... Тъкмо реших че го изпуснах златото и ето ти късмет. До края на тази година ще обърна всички депозити които имам в злато, сребро и биткоини. Това са истинските пари при които не зависиш от лихви, центраблни банки и панирани безмозъчни правителства!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
              Ебати водопада
              А това е първия водопад. Чакай да видиш още колко ще има.
              Съвет : Скачай от лодката и плувай към брега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Пуккккккккккккккк!!!

п.с. тия добри данни ще го запътят най-накрая много много надолу това Зло!
                Айде твой ред е. Надолу ти си експерта
                Кажи докъде смяташ ще падне ?
                Ще ми се да взема някой друг гулден между 1600-1650, ма дали ще иде до там ?

Коментар

• Пуккккккккккккккк!!!

п.с. тия добри данни ще го запътят най-накрая много много надолу това Зло!
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Ебати водопада
                    Що бе?! Добри цени за покупки..... на физическо инвестиционно злато с 50 годишен хоризонт.

Коментар

Ебати водопада
                      Говори ми... малко неподготвен ме хвана със стоповете.

Коментар

• Ебати водопада
                        До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от GunMan Разгледай мнение
                          Дали ще се излъжат турците?

http://www.bloomberg.com/news/2012-1...ion-hoard.html
                          Много тъпа е уловката - по подобие на виртуалното злато което цъкаме по платформите:

..The gold accounts give customers an amount in Turkish lira equivalent to the weight of the precious metal they turn over to the bank. They can then withdraw cash or take out loans, while the lender is able to sell or hold onto the gold....
                          Едва ли има гаранции,че банката няма да "предоговори" друг курс при пробив на златото над 2880 долара/трой ...Или пък да се хеджира по друг,изгоден за нея начин....Още повече когато става дума за избушляка Уникредито ,мажоритар в Yapi Kredi Bankasi AS (YKBNK)....Проблемът е ,че Турция след финансовата си криза през 2000 - 2002 г. разпродаде местните си банки на чужденци по препоръка на МВФ по стенд-бай за 30 млрд.тогавашни долара. И сега именно тия банки предлагат схеми шменти-капели спекулирайки с невежеството на обикновените турци,но опъвайки тънки струни на някои техни мюсюлмански обичаи.
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• http://www.investor.bg/novini/130/a/...idnost,142254/

Китайците разочароват - 40 на седмица.. чичо Бен 40 ги пуска за Добро утро.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Имам ясно послание бе бавно развита хлебарке, ако очаква дългосрочен ръст, все му е едно на каква няколколевова разлика купува, ама и ти щот си дребна хлебарка, прави впечатление нали!
                              Независимо какъв ръст очаква, не виждам логика да влиза на по-висока цена от пазара. Евентуално би дал премия на по-надеждния продавач, който не си ти в случая.

В предните случай на потискане на цената на златото банките изливат големи количества на изкуствено занижена цена. В момента го манипулират посредством виртуалните златни инструменти. Като изгърми и тая схема кой и с какво ще го манипулира златото? Не мога само да разбера дали просто имаш желание да дразниш хората и да тролиш по темите или действително си вярваш на тезите...
                              Last edited by GunMan; 01.11.2012, 10:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                                Бих казал егати тъпънара. Не виждаш ли че приказва на въздуха си
                                Имам ясно послание бе бавно развита хлебарке, ако очаква дългосрочен ръст, все му е едно на каква няколколевова разлика купува, ама и ти щот си дребна хлебарка, прави впечатление нали!

Коментар

Working...
                                X