IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно ми е защо среброто се пързаля двойно по-бързо от златото ...
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
      Не и преди месец март. До тогава си мисля, че може да се опъва ластика надолу
      Не. Максимум още 10-ина дни. От там до края на Март сме все нагоре! След това малко успокоение през лятото преди голямото срутване на пирамидата на щатските трежърита през тази есен!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Не. Но скоро идва деня в който ще скочи с 2х200!
        Не и преди месец март. До тогава си мисля, че може да се опъва ластика надолу - някъде тогава ще има гейм оувър за сегашната схема
        До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
          Бах...
          Днес ли ще е деня, в който ще се спъне с 200 ?
          Не. Но скоро идва деня в който ще скочи с 2х200!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Бах...
            Днес ли ще е деня, в който ще се спъне с 200 ?
            До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Средният ми курс е около 1615 $ на последните 50 къси унции . Които може да се кажа, че влача от миналата година. + получавам положителен суап
              На последните ти 50 къси унции е 1615, а колко е средния курс на първите ти къси унции? А колко е средният курс на всичките ти къси унции?

Сигурно само на демо сметка дават положителен суап при къса позиция в злато?! При кой брокер си?

Коментар

• Средният ми курс е около 1615 $ на последните 50 къси унции . Които може да се кажа, че влача от миналата година. + получавам положителен суап, т.ч. на мен ми плащат, че ги държа , което е допълнителен доход.

А като ги разкарам на 1400-1500 $ ще направя между 5000 и 10 000 $ печалба. Само стой и гледай. Признавам си инак че поизбързах миналата година лятото .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Какво дочака, Шемата? Средният курс по демо сметката ти е под 1500, а като вземем предвид че ги влачиш от 1-2 години то с платеното суапово число сигурно вече ти е и под 1450!

САЩ не могат да си позволят да спрат да печатат. Нещо повече, те не могат да си позволят дори да намалят темпото на печатането! В момента в който РЕАЛНО го направят ще се срути най-голямата финансова пирамида в историята на човечеството - пирамидата на щатските трежърита... А там става въпрос за десетки трилиони!
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Златото е пари само в главите на малък процент апокалиптици. Като дори и те не забелязват че като отидат в магазин всъщност не плащат със злато. За последните 100 години златото е поскъпвало само при дефлации в развития свят, не и при инфлация. Което всъщност прави връзката между печатане на пари и цена на златото обратна в средносрочен период. Единствената причина в краткосрочен период да има права връзка е зещото печатането на пари се прави при депресия, когато всъщност имаме дефлация.

Мастъре ще си загубиш паричките ако ги вкарваш в злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Ей дочаках го най-накрая!!!
                    Какво дочака, Шемата? Средният курс по демо сметката ти е под 1500, а като вземем предвид че ги влачиш от 1-2 години то с платеното суапово число сигурно вече ти е и под 1450!

САЩ не могат да си позволят да спрат да печатат. Нещо повече, те не могат да си позволят дори да намалят темпото на печатането! В момента в който РЕАЛНО го направят ще се срути най-голямата финансова пирамида в историята на човечеството - пирамидата на щатските трежърита... А там става въпрос за десетки трилиони!

Коментар

• ПУКККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККкк!!!!

Балона на Златото тотално изгърмя!!! Тук предстои много много голям спад! ))

Ей дочаках го най-накрая!!!

п.с. с края нa QE това Зло тотално ще се срине...!!!
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• джапанките много рядко са мечо настроени интересно какво ще става днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                          Вижте медта къде се арчи:[/url]
                          Прав си, лордов. Ето защо очаквам съвсем скоро среброто да започне да се използва вместо мед в проводниците тъй като хем ще е по-евтино от медта хем е и по добър проводник... До там ще ни докарат манипулациите на световния финансов олигопол!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            тук някои хора звучат точно като феновете на имотките 2008-ма или БФБ биковете 2007-ма...
                            Не четеш, бертрамков. Не четеш и затова правиш неправилни изводи... А ето какво съм написал по сходен на твоя коментар:

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Няма как да стане нов рунд. Има 20-ина трилиона новонапечатани долара от тогава досега. Да не говорим за новонапечатаните йени, паунди, евро и франкове... Ще има изцяло нова игра, с нови правила!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Много си прав, аз посъбрах медец, докато другите се надаха на златото. Докато си пишех във форума на таблета, обикалях по софийските кофи и събирах стари бойлери, изоставени телевизори и всякакви електроуреди и събрах къде 200 кила мед. Сега в тежката зима, когато ми се наложи да купя акции, да направя скъпи подаръци на семейството /впрочем около 5 пъти по-скъпи от средната цена заделена от българина за подаръци изнесена в НСИ/
                              Вижте медта къде се арчи:
                              http://www.investor.bg/surovini/365/...n-vryh,144898/

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                тук някои хора звучат точно като феновете на имотките 2008-ма или БФБ биковете 2007-ма...

златото си е готино нещо, но пазара си има цикли и сривовете идват точно ,когато изглежда, че нищо не може да спре възхода...

умната
                                Много си прав, аз посъбрах медец, докато другите се надаха на златото. Докато си пишех във форума на таблета, обикалях по софийските кофи и събирах стари бойлери, изоставени телевизори и всякакви електроуреди и събрах къде 200 кила мед. Сега в тежката зима, когато ми се наложи да купя акции, да направя скъпи подаръци на семейството /впрочем около 5 пъти по-скъпи от средната цена заделена от българина за подаръци изнесена в НСИ/
                                Вижте медта къде се арчи:
                                http://www.investor.bg/surovini/365/...n-vryh,144898/

Коментар

Working...
                                X