If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не и преди месец март. До тогава си мисля, че може да се опъва ластика надолу
Не. Максимум още 10-ина дни. От там до края на Март сме все нагоре! След това малко успокоение през лятото преди голямото срутване на пирамидата на щатските трежърита през тази есен!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Средният ми курс е около 1615 $ на последните 50 къси унции . Които може да се кажа, че влача от миналата година. + получавам положителен суап, т.ч. на мен ми плащат, че ги държа , което е допълнителен доход.
А като ги разкарам на 1400-1500 $ ще направя между 5000 и 10 000 $ печалба. Само стой и гледай. Признавам си инак че поизбързах миналата година лятото .
Какво дочака, Шемата? Средният курс по демо сметката ти е под 1500, а като вземем предвид че ги влачиш от 1-2 години то с платеното суапово число сигурно вече ти е и под 1450!
САЩ не могат да си позволят да спрат да печатат. Нещо повече, те не могат да си позволят дори да намалят темпото на печатането! В момента в който РЕАЛНО го направят ще се срути най-голямата финансова пирамида в историята на човечеството - пирамидата на щатските трежърита... А там става въпрос за десетки трилиони!
Златото е пари само в главите на малък процент апокалиптици. Като дори и те не забелязват че като отидат в магазин всъщност не плащат със злато. За последните 100 години златото е поскъпвало само при дефлации в развития свят, не и при инфлация. Което всъщност прави връзката между печатане на пари и цена на златото обратна в средносрочен период. Единствената причина в краткосрочен период да има права връзка е зещото печатането на пари се прави при депресия, когато всъщност имаме дефлация.
Мастъре ще си загубиш паричките ако ги вкарваш в злато.
Какво дочака, Шемата? Средният курс по демо сметката ти е под 1500, а като вземем предвид че ги влачиш от 1-2 години то с платеното суапово число сигурно вече ти е и под 1450!
САЩ не могат да си позволят да спрат да печатат. Нещо повече, те не могат да си позволят дори да намалят темпото на печатането! В момента в който РЕАЛНО го направят ще се срути най-голямата финансова пирамида в историята на човечеството - пирамидата на щатските трежърита... А там става въпрос за десетки трилиони!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Прав си, лордов. Ето защо очаквам съвсем скоро среброто да започне да се използва вместо мед в проводниците тъй като хем ще е по-евтино от медта хем е и по добър проводник... До там ще ни докарат манипулациите на световния финансов олигопол!
Няма как да стане нов рунд. Има 20-ина трилиона новонапечатани долара от тогава досега. Да не говорим за новонапечатаните йени, паунди, евро и франкове... Ще има изцяло нова игра, с нови правила!
Много си прав, аз посъбрах медец, докато другите се надаха на златото. Докато си пишех във форума на таблета, обикалях по софийските кофи и събирах стари бойлери, изоставени телевизори и всякакви електроуреди и събрах къде 200 кила мед. Сега в тежката зима, когато ми се наложи да купя акции, да направя скъпи подаръци на семейството /впрочем около 5 пъти по-скъпи от средната цена заделена от българина за подаръци изнесена в НСИ/
Вижте медта къде се арчи: http://www.investor.bg/surovini/365/...n-vryh,144898/
тук някои хора звучат точно като феновете на имотките 2008-ма или БФБ биковете 2007-ма...
златото си е готино нещо, но пазара си има цикли и сривовете идват точно ,когато изглежда, че нищо не може да спре възхода...
умната
Много си прав, аз посъбрах медец, докато другите се надаха на златото. Докато си пишех във форума на таблета, обикалях по софийските кофи и събирах стари бойлери, изоставени телевизори и всякакви електроуреди и събрах къде 200 кила мед. Сега в тежката зима, когато ми се наложи да купя акции, да направя скъпи подаръци на семейството /впрочем около 5 пъти по-скъпи от средната цена заделена от българина за подаръци изнесена в НСИ/
Вижте медта къде се арчи: http://www.investor.bg/surovini/365/...n-vryh,144898/
Коментар