Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение65 долара за два дена на кюлец направо напускам стига алчностСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениезащо въобще питаш като не търгуваш?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеsimo.simo аз никога не съм очаквал след QE 2 да има ново QE.
И мисля, че съм бил много прав...имаше единствено QE 1 и QE 2...те бяха с ясен и точен срок и размер. Т.е. бяха казал всеки месец точно по колко ще купуват и до кога.
След това имаш Open-Ended покупка на Treasuries, което е корено различно от QE 1 и QE 2. Това си е една от основните 3-и функции на всяка нормална централна банка и тя се упражнява винаги. T.ч. тук нямаме никво QE. А кой как го нарича хич не ме интересува...ако искат QE ^ 2 да го наричат. Важното е Баланса на ФЕД, виж че след края на на QE 2 като беше на 3 трлн нямаш повеч покачаване... а даже беше паднал под 2.8 трлн. T.ч. след края на 2008-а когато беше обявено QE 1 и баланса на ФЕД от над 800 млн $ скочи до края на QE 2 до над 3 трлн $....това са QE-тата 1 и 2 които раздуха баланса на ФЕД...след QE 2 реално нямаш вече никое QE
, a просто нормални операции на открития пазар
. *а който както иска да си ги нарича
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
FOREX 'master',
защо въобще питаш като не търгуваш? Би трябвало навсякъде да плащат положителен суап...на мен лично през цялата 2012 ми плащаха положителен суап при късо Злато.
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПопитах те при кой брокер си, Шемата?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
simo.simo аз никога не съм очаквал след QE 2 да има ново QE.
И мисля, че съм бил много прав...имаше единствено QE 1 и QE 2...те бяха с ясен и точен срок и размер. Т.е. бяха казал всеки месец точно по колко ще купуват и до кога.
След това имаш Open-Ended покупка на Treasuries, което е корено различно от QE 1 и QE 2. Това си е една от основните 3-и функции на всяка нормална централна банка и тя се упражнява винаги. T.ч. тук нямаме никво QE. А кой как го нарича хич не ме интересува...ако искат QE ^ 2 да го наричат. Важното е Баланса на ФЕД, виж че след края на на QE 2 като беше на 3 трлн нямаш повеч покачаване... а даже беше паднал под 2.8 трлн. T.ч. след края на 2008-а когато беше обявено QE 1 и баланса на ФЕД от над 800 млн $ скочи до края на QE 2 до над 3 трлн $....това са QE-тата 1 и 2 които раздуха баланса на ФЕД...след QE 2 реално нямаш вече никое QE
, a просто нормални операции на открития пазар
. *а който както иска да си ги нарича
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеАз помня, че ти не очакваше да има нищо след QE2 и икономиката се беше оправила.
След това дойдоха Twist, QE3 и QE4. Това как не ти разклати очакванията не знам. Искренно се надявам да падне златото и да излезеш на печалба, но и ти внимавай да не се зашиеш или поне слагай стопове, защото явно ФЕД винаги може да ни изненада. Сегашното е типичен примерМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнениехич не ма интересува кой какво казва, очаквам йената да е топ инвестицията на годината, следвана от долара.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПри късо злато се плаща в момента положителен суап.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДруг път... с края на QE-тата ...следващата сприка е 1200 и после е 700 $.
Гледай да не се зашиеш !
След това дойдоха Twist, QE3 и QE4. Това как не ти разклати очакванията не знам. Искренно се надявам да падне златото и да излезеш на печалба, но и ти внимавай да не се зашиеш или поне слагай стопове, защото явно ФЕД винаги може да ни изненада. Сегашното е типичен пример
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИнтересно ми е защо среброто се пързаля двойно по-бързо от златото ...
Не се притеснявай, както казва Джим Роджърс:
I am not selling my gold and silver and if they fall I hope I am smart enough to by more
Коментар
-
Друг път... с края на QE-тата ...следващата сприка е 1200 и после е 700 $.
Гледай да не се зашиеш !
Първоначално изпратено от Дончо Разгледай мнениеТова е последната възможност ,който не е хванал влака.Следваща спирка 2100,крайна спирка -гара 7000Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Forex "master",
далече си ти от реалната търговия на валути, суровини и т.н. При късо злато се плаща в момента положителен суап.
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНа последните ти 50 къси унции е 1615, а колко е средния курс на първите ти къси унции? А колко е средният курс на всичките ти къси унции?
Сигурно само на демо сметка дават положителен суап при къса позиция в злато?! При кой брокер си?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар