IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
    Ааайде стига де Ти го пукаше от 1500 до 1900.. Колко хвана ти от тоя 320$ спад? Между другото, започвам да си мисля, че вярно играеш на демо, както се бъзикат другите или пък просто се габаркаш с всички и не търгуваш злато, а само пишеш, защото ,ако го търгуваше по прогнозите си, досега да си занулил поне 2 сметки.
    Някой тук бе изказал предположение че Шемата е на "хранилка" при някой от инв. посредници и само зарибява хората от тук - да шортят и да им прибират паричките!!!
    Вече почти 3 години му четем глупостите тук - фундаменти, анализи и ала-бала и най вече пук в различни вариянти - който го е послушал за това време - едва ли му е благодарен!!!
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Прав си колега ...и така почти 2-е години...За тези почти 2-е години Златото падна от 1924$ на 1598$ в момента . Т.е. над 320 $ спад .
      Браво Схема 320 долара при лостова търговия определно трябва да ме поооочерпиш вече време е
      Добро движение при среброто днес

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
        Пак си се ОБЪРКАЛ нещо Шемата
        Преди 2 год. златото беше 1500 $ и 1050 EUR
        T.e. - СПАДА е сомо в твоята картуна
        Само да доуточня, че на 28.02.2011г. е приблизително $1400, на 28.02.2013г. е приблизително $1780, а днес 28.02.2013г. $1600 => за две години сякаш има ръст от $200, а спрямо предходната спад със $180. Игра в центъра

Коментар

Прав си колега ...и така почти 2-е години...За тези почти 2-е години Златото падна от 1924$ на 1598$ в момента . Т.е. над 320 $ спад .
          Ааайде стига де Ти го пукаше от 1500 до 1900.. Колко хвана ти от тоя 320$ спад? Между другото, започвам да си мисля, че вярно играеш на демо, както се бъзикат другите или пък просто се габаркаш с всички и не търгуваш злато, а само пишеш, защото ,ако го търгуваше по прогнозите си, досега да си занулил поне 2 сметки.

Коментар

• За вчера познал само движенийцето, но не и целта. Много слаби меците! Анон е прав за сега само малки късчета от голямата баница!

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

Пак си се ОБЪРКАЛ нещо Шемата
              Преди 2 год. златото беше 1500 $ и 1050 EUR
              T.e. - СПАДА е само в твоята картуна
              Last edited by marin1; 28.02.2013, 10:18.
              remember remember the fifth of november

Коментар

• Прав си колега ...и така почти 2-е години...За тези почти 2-е години Златото падна от 1924$ на 1598$ в момента . Т.е. над 320 $ спад .

Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                ...
                Четеш избирателно и виждаш каквото ти се иска да видиш. Още като почна QE-то обясняваше как вече ще се пукне, защото "всичко вече е ясно". След всяка реч, в която чуеш някоя резерва по повод QE-тата, викаш ПУК.. и така от 2 години.
                ...
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Четеш избирателно и виждаш каквото ти се иска да видиш. Още като почна QE-то обясняваше как вече ще се пукне, защото "всичко вече е ясно". След всяка реч, в която чуеш някоя резерва по повод QE-тата, викаш ПУК.. и така от 2 години.

Съвсем отделен въпрос е, че само като се чуе нещо за прекратяване на монетарните стимули и пазара спихва. Градиш цялата си стратегия на изказванията на един човек. Нали ако го спрат пазара ще се забие надолу като пирон и оттам в дългосрочен план златото пак ще е нагоре.
                  Last edited by ggnore13; 28.02.2013, 09:57.

Коментар

• Прочети или изслушай речта на Бернанке и ще видиш, че за първи път за последните 5 години казва за край на QE-тата и даже там е обяснил на кратко какви ще са стъпките при EXIT-a .

Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                    Шема, губиш. Не може да кажеш, че след вчерашната реч правиш извод за спиране на монетарните стимули. Бернанке каза, че безработицата няма да стане 6% преди 2016. С други думи и печатницата няма да спре МИНИМУМ до тогава. Ако наистина мислиш, че от тези речи можеш да вадиш изводи за крах на златото, то освен пари губиш и разум.

Коментар

Вчера след речта на Бернанке имаше доста пукане...ПУКкккккккккк!!!

днес ще ПУКккккккккккккк-аме ли???
                      Шема, губиш. Не може да кажеш, че след вчерашната реч правиш извод за спиране на монетарните стимули. Бернанке каза, че безработицата няма да стане 6% преди 2016. С други думи и печатницата няма да спре МИНИМУМ до тогава. Ако наистина мислиш, че от тези речи можеш да вадиш изводи за крах на златото, то освен пари губиш и разум.

Коментар

• Вчера след речта на Бернанке имаше доста пукане...ПУКкккккккккк!!!

днес ще ПУКккккккккккккк-аме ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                          Ето ви прогноза днес $1580 close. И после да почерпите И стига се закачахте!

Перфектно дано си го отиграл

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Защо да е лошо? Лошо ще е за спекулантите, а аз не съм такъв. Аз съм купувач на физическо инвестиционно злато и искам колкото се може по-евтино да е!
                            Фори, от къде купуваш физическото инвестиционно злато и във вид на монети или кюлчета? Просто любопитство!

Коментар

• Ето ви прогноза днес $1580 close. И после да почерпите И стига се закачахте!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                                бъди добър анилизатор и дай прогнозата си
                                Допреди година давах доста прогнози, но не точно в златото.

По едно време се изнервих и спрях с прогнозите с точни числа. Просто не си струва усилието, а и нервите, ако случайно не съм прав.

Затова - всеки да прави каквото може, а тук да пише каквото знае.

Коментар

Working...
                                X