IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• marin1,

ти какво търгуваш??? Или още си в дълги Злато/Сребро (ако не се бъркам)???

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Е да - ама пък ти не можеш да го стигнеш по Брой натиснати клавиши П, У и К
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Тези 3 клавиша отдавна са порядъчно изтъркани в клавиатурата на шемата
      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Нищо не си разбрал... Единственото по което може да се мери Шемата с мен е по брой дописки в инвесторчето и по нищо друго.

remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
          К'во си ги мерите !?!
          Нищо не си разбрал... Единственото по което може да се мери Шемата с мен е по брой дописки в инвесторчето и по нищо друго.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Вие двамата не сте у ред ЧЕСТНО! К'во си ги мерите !?! Единия залага на дълги, другия скъсява, а до колкото разбирам печалби 0. Искате някакво обществено признание, че сте разбирачи ??? Ми те шансовете за сбъдване на прогнозите и при двама ви са 50/50, ези-тура ама май все на калъч.

Коментар

• Forex Master,

нищо не можеш да изровиш , най-много можеш да излъжиш и да си фантазираш.
              Аз определено не съм хванал скъсяване на най-големите върхове...и последната една година държах винаги по-около 50 унции къси на нива около 1620 средно...и съм имал големи възможности да спечеля доста от миналата година пролета, но все затварях по-малко унции и пропуснах големи печалби. Сега се надявам да изкарам поне 5000 $ от тях .

А ти лично по-добре си извади/изнамери твоите постове за Злато от над 2000 $, нали очакваше 2500-3000 $ още през 2012??? Какво стана? покажи си тези постове...нали ти все купуваше последната 1-1,5 години??? Успяли да ти падне средната от 1800 поне на 1750???

какво става със Среброто което купуваше на 47 $??? Още ли вярваш, че ще стане 70-100-150 $?? А очакваше и 300 $ . Нали фалира с акциите на БФБ и взе кредит и купуваше Сребро на 47 $ с цел да стане 150 $ и да възстановиш загубите от акциите на БФБ които изгира??? Успяваш ли да си погасяш кредита, който проигра на Среброто??? Стига ли ти заплатата за вноските по кредита???

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Мога да издиря твои дописки където пишеш че средният ти курс е 1530 или нещо такова. А също така и твърдение че си купил на едно дъно което изобщо не е било достигано в този ден нито в предишния нито в следващия! Така че те излових веднъж как лъжеш. Или си на демо или на нищо не си... говориш си 5 за 6... Шемата...

Коментар

• Като се върне сега кризата ще видите златото къде ще отиде....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  А ти...когато Златото стане 1500 $ ще кажеш, чe среднят курс на моите къси е 1400
                  Мога да издиря твои дописки където пишеш че средният ти курс е 1530 или нещо такова. А също така и твърдение че си купил на едно дъно което изобщо не е било достигано в този ден нито в предишния нито в следващия! Така че те излових веднъж как лъжеш. Или си на демо или на нищо не си... говориш си 5 за 6... Шемата...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не се ядосвай...време е моите къси да генерират хубава печалба . А ти...когато Златото стане 1500 $ ще кажеш, чe среднят курс на моите къси е 1400 . Аз ще се радвам. Също можеш да кажеш, че съм на Демо (въпреки, че това вече омръзна...достатъчно го слушах и при тема на Среброто ).

п.с.
                    А на БФБ също ли съм на Демо???

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    За какво да ти завиждат? На теб средният ти курс е малко над 1500! Освен ако онази демо сметка не си я заебал и не си открил друга, където средният ти курс е малко над 1600?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Забелязвам тук доста хора почнаха да завиждат, че 50-те ми къси унции донасят печалба .
                      За какво да ти завиждат? На теб средният ти курс е малко над 1500! Освен ако онази демо сметка не си я заебал и не си открил друга, където средният ти курс е малко над 1600?

Коментар

• [QUOTE=Shemata;1059403697
                        да разбирам...тук много хора пак ще кажат "...е ти си на Демо ..."... Радвам се да го чуя това , т.к. означава, че съм на печалба . В крайна сметка не мога да разбера защо повечето хора се ядосват когато някой печели ??? [/QUOTE]

Непоправим като комсомолски секретар през 50 те
                        Като си спечели толкоз много вземи почерпи а ти все се криеш ето аз се радвам че си станал милионер извади и кажи за здраве да почерпя наеми Биад докарай един белградски оркестър и плати сметката така ще те призная

Коментар

• Забелязвам тук доста хора почнаха да завиждат, че 50-те ми къси унции донасят печалба . Явно доста съфорумци са фалирали търгувайки злато и сега завиждат.

Колко съм спечелил от търговията със Златото??? хммм...проследете темата за последните 1-2 години и ще видите. А до средата на 2011-а скъсявах Среброто...там също ми ги има сделките . Forex Master-a от там избяга 2011-а твърдейки, че Среброто ще стане 70...100 и после 150 $ .

да разбирам...тук много хора пак ще кажат "...е ти си на Демо ..."... Радвам се да го чуя това , т.к. означава, че съм на печалба . В крайна сметка не мога да разбера защо повечето хора се ядосват когато някой печели ???

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                            Някой тук бе изказал предположение че Шемата е на "хранилка" при някой от инв. посредници и само зарибява хората от тук - да шортят и да им прибират паричките!!!
                            Вече почти 3 години му четем глупостите тук - фундаменти, анализи и ала-бала и най вече пук в различни вариянти - който го е послушал за това време - едва ли му е благодарен!!!
                            Възможно е, на мен лично ми е съмнителен заради факта, че ако си стоеше зад думите и играеше според прогнозите си (и при лостов ефект 5 към 1, както казва) още през 2011 при върха трябваше да е фалирал.

@Лорда, щом мислиш, че всички прогнози са единодушни и предстои 100% крах на жълтия метал (все пак Голдман го казват ) - продай си всички активи, отвори си един акаунт в някоя платформа, слагай парите в късо злато и като ти се изпълнят прогнозите ще си милионер (минимум).

Аз не съм съгласен с ФорексМастър, че златото ще изхвърчи супер много и ще е единственото спасение от тоталния крах, но уважавам мнението му, защото той стои зад него - каквото има го вкарва в злато, сребро и биткоин, следва си прогнозата (без да коментираме правилна или не). Крайните пукачи пък само си чешат езиците.
                            Last edited by ggnore13; 28.02.2013, 12:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Какви глупости те гонят, като всички икономически прогнози са единодушни за тепърва грандиозния спад на златото?
                              http://www.investor.bg/analizi/91/a/...-pazar,147450/
                              Схемата си е много нормален, Вие заслепени от престъпния метал не виждате очевадното!
                              ЛендПоре - бяха ти казали, преди време - НЕ СИ РАЗМЯТАЙ ГОЛИЯ ГЪЗ - ТАМ КЪДЕТО БАТКОВЦИТЕ СИ МЕРЯТ ПИШКИТЕ!!!
                              remember remember the fifth of november

Коментар

• мариновцитролове обединени в едно

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                                Някой тук бе изказал предположение че Шемата е на "хранилка" при някой от инв. посредници и само зарибява хората от тук - да шортят и да им прибират паричките!!!
                                Вече почти 3 години му четем глупостите тук - фундаменти, анализи и ала-бала и най вече пук в различни вариянти - който го е послушал за това време - едва ли му е благодарен!!!
                                Какви глупости те гонят, като всички икономически прогнози са единодушни за тепърва грандиозния спад на златото?
                                http://www.investor.bg/analizi/91/a/...-pazar,147450/
                                Схемата си е много нормален, Вие заслепени от престъпния метал не виждате очевадното!

Коментар

Working...
                                X