IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Схема, затваряй късите, че после не се знае какво ще става.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      И къде го носят ?
      Намибия
      Добре е че, не го преработват тука ,че ше ни изтровят.

Коментар

• ТРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯССССССССССССССССССС С !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          И къде го носят ?
          казва ли ти някой
          http://www.vestnikataka.bg/2012/07/%...%D0%BE-%D0%B4/
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
            " Около 10 тона злато и още 12 ценни метала, сред които стратегическите германий, талий, платина и паладий, се изнасят годишно от канадската фирма „Челопеч майнинг“, дъщерно дружество на „Дънди прешъс металс Инк.“, през митнически пункт Пристанище „Бургас център“ под тарифна позиция 2603: „Медни руди и техните концентрати“.
            от нюз.бг
            И къде го носят ?
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• " Около 10 тона злато и още 12 ценни метала, сред които стратегическите германий, талий, платина и паладий, се изнасят годишно от канадската фирма „Челопеч майнинг“, дъщерно дружество на „Дънди прешъс металс Инк.“, през митнически пункт Пристанище „Бургас център“ под тарифна позиция 2603: „Медни руди и техните концентрати“.
              от нюз.бг

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                Аз имам някакво странно усещане, че цената на златото се държи изкуствено ниска.... това ще е до момента в който се разбере, че тухлите в някоя банка липсват.... както липсват милиардите в Кипър. (интересно къде ли са отишли)

И на мен ми се струва, че цената на златото е малко изкуствена. Но... това ще се види след съвсем малко време

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  http://www.kitco.com/charts/livegold.html

Ето тук например със зелената крива.

Бих искал да завърша този глупав задочен спор с фактите.

1. Движение на котировките имаше - независимо къде и при какви обстоятелства. Т.е. на 29.03 следобед българско време ти не беше прав, че световният пазар е затворен от 24 ч., най-малкото заради часовите разлики.
                  2. Наистина не говорих наизуст и затова пускам графиката. Просто факт. Оттам ме издразни поведението ти. Не си прав и не си този да съдиш кое е по-добре или по-зле за мен.
                  3. Аз не търгувам злато, защото не съм професионален инвеститор, а купувам при всяка възможност физическо злато. Т.е абсолютно си прав, че съм просто наблюдател на котировки, а не търговец. Отново ме издразни с поведението си. Опитвайки да изтъкнеш какъв си професионалист и колко са глупави другите, по-скоро олекна в моите очи, отколкото да ме накараш да си помисля, че съм се изложил.

Айде и от мен жив и здрав и весела неделя!
                  Извинявам се за тона си.
                  И за мен този спор е безсмислен.

И последно - и най-губещият реални пари търговец има правото да се смята за многократно по-голям специалист от всеки ТЕОРЕТИК/НАБЛЮДАТЕЛ.
                  Имаме си поговорка за горното. Старилото и патилото.

Хубава неделя и от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Наистина говориш наизуст и затова не постваш графика за движението на златото.
                    Единствената борса, която търгуваше злато този ден, беше TOCOM, но аз не съм чувал брокер в Европа и в частност, в България, който да дава котировки от нея, та камо ли обеми за търговия.

Та затова ти казвам, че говориш наизуст. Колкото по-бързо ми повярваш - толкова по-добре за теб.

Тук сте главно НАБЛЮДАТЕЛИ на котировки, а не търговци. Иначе нямаше да се излагате.

Живи и здрави!

http://www.kitco.com/charts/livegold.html

Ето тук например със зелената крива.

Бих искал да завърша този глупав задочен спор с фактите.

1. Движение на котировките имаше - независимо къде и при какви обстоятелства. Т.е. на 29.03 следобед българско време ти не беше прав, че световният пазар е затворен от 24 ч., най-малкото заради часовите разлики.
                    2. Наистина не говорих наизуст и затова пускам графиката. Просто факт. Оттам ме издразни поведението ти. Не си прав и не си този да съдиш кое е по-добре или по-зле за мен.
                    3. Аз не търгувам злато, защото не съм професионален инвеститор, а купувам при всяка възможност физическо злато. Т.е абсолютно си прав, че съм просто наблюдател на котировки, а не търговец. Отново ме издразни с поведението си. Опитвайки да изтъкнеш какъв си професионалист и колко са глупави другите, по-скоро олекна в моите очи, отколкото да ме накараш да си помисля, че съм се изложил.

Айде и от мен жив и здрав и весела неделя!
                    Last edited by ghettoff; 31.03.2013, 11:41.

Коментар

Никога не говоря наизуст за неща, които касаят джоба ми. Ето още двама ти го казаха. Ама на, важното е на приказка да се намираме..
                      Наистина говориш наизуст и затова не постваш графика за движението на златото.
                      Единствената борса, която търгуваше злато този ден, беше TOCOM, но аз не съм чувал брокер в Европа и в частност, в България, който да дава котировки от нея, та камо ли обеми за търговия.

Та затова ти казвам, че говориш наизуст. Колкото по-бързо ми повярваш - толкова по-добре за теб.

Тук сте главно НАБЛЮДАТЕЛИ на котировки, а не търговци. Иначе нямаше да се излагате.

Живи и здрави!

Коментар

• Аз имам някакво странно усещане, че цената на златото се държи изкуствено ниска.... това ще е до момента в който се разбере, че тухлите в някоя банка липсват.... както липсват милиардите в Кипър. (интересно къде ли са отишли)

Коментар

Дай да видим графиката от днес или и ти наизуст си говориш.
                          Никога не говоря наизуст за неща, които касаят джоба ми. Ето още двама ти го казаха. Ама на, важното е на приказка да се намираме..

Коментар

От близо 24 часа пазарите на злато са затворени. Няма как да се случи движение и на йота.
                            Aнон, поне до 4 часа следобяд , златото се движеше нагоре-надолу . Разбира се , беше в диапазона на + - 2 долара . Та затова ми беше и въпроса , защо не отскочи при изказването на Оланд за ''разпада на Еврозоната''. Както и да е......във вторник ще видим.............

Коментар

До обяд златото се движеше

Коментар

Днес сутринта имаше търговия на злато...

Коментар

Working...
                                X