IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    Ако падне на 830 ще си продам апартамента (Лорда няма начин да не го купи веднага) и го обръщам в злато.
    и на колко мислиш ще го продадеш. Сигурно никой няма да е виждал 100 лева на цяло от доста време...

Абе нещо се пъкли на пазара..петрола падна много днеска, всички отрасли направиха 'обръщаща свещ' , биткоина и той, копачите имат 50 милиона оборот на борсата, японците се канят да залеят света с йени...
    Last edited by IvanG; 04.04.2013, 02:10.
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Ако падне на 830 ще си продам апартамента (Лорда няма начин да не го купи веднага) и го обръщам в злато.

Коментар

• доста е наистина но това е по дългосрочно , но може и да греша , всеки сам решава къси или дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          според мен ако падне златото под 1500 отиваме на 830 , там е най силното ниво което виждам като подкрепа . пък и преди месец два бях постнал една графика с пресечена и тествана трендлиния на дневна , което ме навежда на мисълта по скоро за спад отколкото за покачване . може и да греша разбира се .
          Ти какво направи...830 злато, 10-12 сребро. Всяка пенсия по 10 сребърника на месец. Че то мандра да е, пак няма да стигне

Коментар

• според мен ако падне златото под 1500 отиваме на 830 , там е най силното ниво което виждам като подкрепа . пък и преди месец два бях постнал една графика с пресечена и тествана трендлиния на дневна , което ме навежда на мисълта по скоро за спад отколкото за покачване . може и да греша разбира се .

Коментар

• Японците се точат нещo...дали

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                Индия традиционно е огромен пазар на злато.
                Че то индиеца може да си купи монети от бижутера, от банката или от пазара, кога кое в коя графа влиза.

Не само за бижутерия (сватби), монетите се купуват и от застаряващите хора.
                Пенсията там е много малко (освен ако не си държ. служител).

Сега това става практика в Китай и Япония (тука не е малка, но има дефлация на парите).Общо взето цяла Азия.
                Арабите и Северна Африка също.

Коментар

• А, забравих.... Не забравяй, че утре супер Марио може да свали долара малко.

Коментар

• Схема, радвам се, че дочака добри времена за теб, ето го златото на въздесъщата граница от 1550.
                    Сега..., кой да ти каже какво ще стане.... Може би е най-доброто време да затвориш всичките си къси... а може би ще падне и по-ниско, кой да ти каже...
                    Според мен има два варианта - 1 - оттук излита нагоре до 2500, или 2 - натискат го до примерно 1440(или нещо такова) и после пак отлита на 2500. Просто хипотеза.

Коментар

• Първоначално изпратено от vitos Разгледай мнение
                      Това злато не е нормален инструмент за търговия спрямо фундамента. Заетостта днес само го задържа за малко и се втурна на долу докато ме няма. Иначе технически погледнато имах в предвид за тест отново 1550 та даже и 1525. Но все си мисля че тука някъде ще се спре А ФЕД печатат ли печатат
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Това злато не е нормален инструмент за търговия спрямо фундамента. Заетостта днес само го задържа за малко и се втурна на долу докато ме няма. Иначе технически погледнато имах в предвид за тест отново 1550 та даже и 1525. Но все си мисля че тука някъде ще се спре А ФЕД печатат ли печатат

Коментар

• КМЕТА,

какво очакваш за Златото от текущите нива? Сега е 1555 $. Какво очакваш ти?

Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                          тука нета е ужасен а природата прекрасна.....
                          Чичо Бен печата по 85 000 000 000$ секи месец, по 12 месеца за една година стават 1 020 000 000 000 $ . Делим на 1600$ - текущ курс за трой унция и получаваме 637 500 000 монети по една трой унция. Което в килограми е - 19 826 250кг. или 19 826,25 тона.

Правете си сравнения колко печатат и в евро и в азия кво печатат и колко злато има в наличност и по колко се добива на година.

Честито на печелившите....
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• тука нета е ужасен а природата прекрасна.....
                            Чичо Бен печата по 85 000 000 000$ секи месец, по 12 месеца за една година стават 1 020 000 000 000 $ . Делим на 1600$ - текущ курс за трой унция и получаваме 637 500 000 монети по една трой унция. Което в килограми е - 19 826 250кг. или 19 826,25 тона.

Правете си сравнения колко печатат и в евро и в азия кво печатат и колко злато има в наличност и по колко се добива на година.

Честито на печелившите....
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Сигурно зает Форито да си изравя злото и да го връща на Тавексо.
                              Щото знае че после ще си го вземе ефтинджос.

Знай той кво прави, не го мислете.
                              Само дето няма да си признае туканка.
                              Биткойн се вдига. Засега списва и зарибява там.

Чудя се градация ли е при него или деградация: Депозити, злато, биткойни....

Но хубавото е, че и при златото и при биткойните - все ровене има (физическа работа). Едното, за да го добиваш, другото, за да го продаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Между другото къде е Forex "master"?
                                Сигурно зает Форито да си изравя злото и да го връща на Тавексо.
                                Щото знае че после ще си го вземе ефтинджос.

Знай той кво прави, не го мислете.
                                Само дето няма да си признае туканка.

Коментар

Working...
                                X