IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Shema - мъча се като day trader само с металите. С удоволствие бих те почерпил бира или холандска бира (за предпочитане), тъй като благодарение на твоите постове си навързах доста неща.

Не искам да подразня никой с мнението си, но искам да попитам всички стиснали кюлче купено на 1800, 1700, 1600 дали разбират и от психология освен от технически и фундаментален анализ? Всички сме сигурни (май) във високата цена след 5 години, но дали до тогава няма да се опитат да го отмъкнат подмолно. Вие може и да не се уплашите от цена 1000 долара/оз примерно, но някой който не разбира как би постъпил - би изтичал да си шитне златото на мига? Така отива пак при тях - те си правят квото искат

Началото на 80те години графиката сте я виждали нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
      Никакво значение нямат тези данни!
      Изграждаме дъно в момента!
      От тук който се качва - да се качва - посоката е само нагоре!
      Аз вярвам, че световният финансов олигопол ще опита да задържи златото евтино максимално дълго време. Иначе посоката е ясна. Доларите измерени в злато поевтиняват с всеки изминал ден от една петилетка.

Коментар

• Аз пък с интерес ще следя сесията до края на деня. Както онзи ден предположих, днес може да е ключов ден за развитието на курса в следващите месеци.

Коментар

• ar2r,

днес в 15:30 излизат данните Retail Sales, PPI в САЩ. Мисля, че ще са също доста важни! Т.ч. ако излезнат добри данни за Retail Sales, ще подкрепи пазара на акции и ще подкрепи СПАДА на Златото! Т.ч. е добре да се изчакат и днес данните от САЩ, за да е по-ясна картината.

ах, искам да добавя, че аз съм предимно позиционнен трейдър. Т.ч. ако си по скалпинг или day-trader, не се влияй много от прогнозите ми.

Как търгуваш ти?

Първоначално изпратено от ar2r Разгледай мнение
          Хвала за Схемата! Поредно точно предсказание. Жив и здрав да си, ако изкарам пари някога от тая игра ще си кръстя бизнеса СХЕМАТА. Повече точни прогнози - повече печеливши бг играчи, повече пари отвън влизащи в България.
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ar2r Разгледай мнение
            Хвала за Схемата!
            Пхахахахах , искаш ли да се хванем на бас , че ако на въпросния ти идол
            му дадат 5-10 к без никакви други доходи и го оставим на борсата да се оправя сам,
            без значение със спекулация ли или дългосрочно...ще умре от глад
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Аз ще го дебна в интервала мин 1502-1508 и мах 1508-1520 за покупки с цел 1650-1670 За сега само хАртиено
              ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Хвала за Схемата! Поредно точно предсказание. Жив и здрав да си, ако изкарам пари някога от тая игра ще си кръстя бизнеса СХЕМАТА. Повече точни прогнози - повече печеливши бг играчи, повече пари отвън влизащи в България.

Коментар

• Просто трябва да изчакаме днес данните, ако са добри ще тръгне надолу.

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Вероятно си прав. Но ако тази седмица не пробие 1540 може и да не го пробие.

Коментар

• Shemata;Утре ако излезнат хубави данни за пазара на труда Злото ще се засили към 1480 .
                    златото пада само и единствено след това да избухне нагоре
                    Last edited by gabarduk; 11.04.2013, 13:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Утре ако излезнат хубави данни за пазара на труда Злото ще се засили към 1480 .
                      Вероятно си прав. Но ако тази седмица не пробие 1540 може и да не го пробие.

Коментар

• Как кой... "златния" осцилатор е това.

Кратък преразказ по картинка: Златото излита нагоре, борсите падат надолу.

Коментар

• SOFIX,

кой Осцилатор е това?

Коментар

• Картинката не е препоръка за търговия!

Attached Files

Коментар

• Утре ако излезнат хубави данни за пазара на труда Злото ще се засили към 1480 .

Коментар

• Българските Златни резерви (на Хартия) са около 3.000.000.000 лв. т.е. около 1.500.000 ЕУР
                                Кипърците ще продават грубо 1/4 от стойноста на нашите Златни запаси - та значи Кипър на Хартия ще продава около 10 т. Злато
                                Азия ще го СМУКНЕ като кокошка - попово прасе
                                remember remember the fifth of november

Коментар

X