Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОпитах се да вдяна, но не можах. Обясни ако можеш
по-скоро ми изгглежда като индикатор на грешна посока в този случай. някакви хора постоянно са си мислили че спада свършва и са купували отгоре, а то все ги е изненадвало и е продължавало да пада.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕСамо едно ще ви кажа , колеги : Продадени са 550 тона злато !!! Урааааааа - ще кажат ''мечките''........... пазара тръгна надолу !! Незабравяйте че истината има винаги 2 лица , а именно : НЯКОЙ Е КУПИЛ 550 ТОНА ЗЛАТО .................дали е някой глупак , а ?????? И всеки да си зададе въпроса , ама честно .................на кой на местото иска да бъде , ако има възможност .............на продавача или на КУПУВАЧА. Аре , лека ...... и ...........''пилците се броят на есен''............
едно е 550 тона да си разменят собствениците при 10% увеличение на цената, а съвсем друго е при над 10% спад.
спад с обем...това не звучи добре за никой инструмент.
принципно златото едва ли ще стане без пари, но преди това ще оберат шаранчетата дето чакаха само експоненциално поскъпване.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение?? Какво искаш да кажеш? Винаги което се продава се купува. И за какви 200 мио говориш?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЗа протокола - в ГЛД днес се наляха 200 милиона. Някой яко купуваше "повръщаното"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМного много Интересно!
Последните 20 мин спекулантите Затварят късите!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеравновесие - ти да не си счетоводител. Те най-много искат да им 'излиза' ??
Не съм равновесие, просто за протокола
НаздравеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЧичка , като беден квартирант и ти ли разчиташе на златото?
Не да не съм луд.....
Аз си купувам мекомки.....
Коментар
Коментар