IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    На мен ми прилича на нещо като он баланс волюм но на база тик данни. което поне на мен ми изглежда доста безумен индикатор. Особено когато показва приток на пари при падащ обем. Какви са тези супер умни пари които чакат да вземе да пада че след това да обират от предлагането. защо просто не се заложат отдолу и да чакат да им пуснат.

по-скоро ми изгглежда като индикатор на грешна посока в този случай. някакви хора постоянно са си мислили че спада свършва и са купували отгоре, а то все ги е изненадвало и е продължавало да пада.
    Да умните пари за това са умни защото купуват когато е евтино. За да се намърдат в позиция им трябва голяма волатилност и ликвидност. Ден като днешния е точно такъв. При добър тайминг този индикатор е добър знак за дъно или връх
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Опитах се да вдяна, но не можах. Обясни ако можеш
      На мен ми прилича на нещо като он баланс волюм но на база тик данни. което поне на мен ми изглежда доста безумен индикатор. Особено когато показва приток на пари при падащ обем. Какви са тези супер умни пари които чакат да вземе да пада че след това да обират от предлагането. защо просто не се заложат отдолу и да чакат да им пуснат.

по-скоро ми изгглежда като индикатор на грешна посока в този случай. някакви хора постоянно са си мислили че спада свършва и са купували отгоре, а то все ги е изненадвало и е продължавало да пада.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Опитах се да вдяна, но не можах. Обясни ако можеш

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ
          Само едно ще ви кажа , колеги : Продадени са 550 тона злато !!! Урааааааа - ще кажат ''мечките''........... пазара тръгна надолу !! Незабравяйте че истината има винаги 2 лица , а именно : НЯКОЙ Е КУПИЛ 550 ТОНА ЗЛАТО .................дали е някой глупак , а ?????? И всеки да си зададе въпроса , ама честно .................на кой на местото иска да бъде , ако има възможност .............на продавача или на КУПУВАЧА . Аре , лека ...... и ...........''пилците се броят на есен''............
          изпускаш тънкия момент с движението на цената

едно е 550 тона да си разменят собствениците при 10% увеличение на цената, а съвсем друго е при над 10% спад.

спад с обем...това не звучи добре за никой инструмент.

принципно златото едва ли ще стане без пари, но преди това ще оберат шаранчетата дето чакаха само експоненциално поскъпване.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Очаквам долара ако се качи на 1,25-1,27 още по добре да омачка златото до 1200.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              ?? Какво искаш да кажеш? Винаги което се продава се купува. И за какви 200 мио говориш?
              http://online.wsj.com/mdc/public/pag...moneyflow.html

Коментар

• Абре ,къде се покри дебелото Корейско момче ??? Големи надежди възлагах на неговите театрални постановки
                Забелязвате ли как eur/usd не мръдна при срива Падат само злато и петрол
                ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

За протокола - в ГЛД днес се наляха 200 милиона. Някой яко купуваше "повръщаното"...
                  ?? Какво искаш да кажеш? Винаги което се продава се купува. И за какви 200 мио говориш?

Коментар

• Лека нощ, утре пак

Коментар

• За протокола - в ГЛД днес се наляха 200 милиона. Някой яко купуваше "повръщаното"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Много много Интересно!

Последните 20 мин спекулантите Затварят късите!
                        как разбираш?
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Ал-Кайда отново е на мода !!!
                          Време е да надуваме балона отново
                          ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

равновесие - ти да не си счетоводител. Те най-много искат да им 'излиза' ??
                            Най-готиното нещо от срива на златото е, че се оживи форума.
                            Не съм равновесие, просто за протокола
                            Наздраве
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ама вие верно си нямате идея как да се държите с жени

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Чичка , като беден квартирант и ти ли разчиташе на златото?

Не да не съм луд.....
                                Аз си купувам мекомки.....

Коментар

Working...
                                X