IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
    Колкото и глуповат да изглежда въпроса, каква е гаранцията, че едно добре запечатано кюлче, което никой няма да отвори с 10-ки години напред, съдържа наистина .999 злато? Не ми изглежда трудно за фалшификация...
    Ako успееш- фалшифицирай, златото има голяма плътност и трудно ще имитираш кллче от 50гр. да кажем, защото ако е позлатена мед да кажем-ще е по леко на кантара, освен ако не сложиш живак вътре или олово, отгоре облицовка от някакъв матерял, и най-накрая позлатата, която трябва да не е позлата а поне 0.5мм злато като се драсне с нещо и да не излезе истината. и най-накрая след всичките тези неща като го сложиш на кантара трябва да ти покаже точно 50грама. сега кажи може ли да се фалшифицира и колко е трудно?
    Виж ако говорим за бижута-работата е друга-там няма определен точен грамаж.

Коментар

• Колкото и глуповат да изглежда въпроса, каква е гаранцията, че едно добре запечатано кюлче, което никой няма да отвори с 10-ки години напред, съдържа наистина .999 злато? Не ми изглежда трудно за фалшификация...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
        до 3 години и глоба до 10 000 лв.

Ако ви е за първи път ще се разминете с 1г. условно и глоба от 3000 лв. както и конфискация на монетите
        това сериозно ли?
        не знаех.еВати годините
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
          Голдман са отменили препоръката си да се продава злато. Сега въпросът е дали ще може да преодолее бариерата от 1,480/oz днес. Петъка отскочи с $30 надолу от нея.
          Авторитетно препоръчваха на мишките да си разпродават златото, напълниха дисагите с евтина стока и сега на бързо отмениха безценния си съвет, плод на многомесечен труд на изявените им специалисти по прецакване на прасетата

Коментар

• Голдман са отменили препоръката си да се продава злато. Сега въпросът е дали ще може да преодолее бариерата от 1,480/oz днес. Петъка отскочи с $30 надолу от нея.

Коментар

• до 3 години и глоба до 10 000 лв.

Ако ви е за първи път ще се разминете с 1г. условно и глоба от 3000 лв. както и конфискация на монетите

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlikenski ziganin Разгледай мнение
                Освен кюлчета това физично злато , някой закупувал ли е антични сечени златни / сребърни монети ? от римско време ъ ъ ъ ъ ?
                Не, но живо ме интересува откъде може да се закупят. Дай инфо ако имаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlikenski ziganin Разгледай мнение
                  Освен кюлчета това физично злато , някой закупувал ли е антични сечени златни / сребърни монети ? от римско време ъ ъ ъ ъ ?
                  Питай иманярите http://metaldetecting.eu/index.php

Коментар

• металотърсач

In Greed We Trust

Коментар

• http://hight3ch.com/the-secret-world...d-documentary/
                      едно интересно видео
                      FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
                        дали ще пробием 1300 до края на май месец
                        и само да допълня не знам кой така жестоко ви е излъгал че на физическото злато не можело да му пада цената

Мечков, не си играй да спориш с маняци. Кауза пердута.
                        Те на логика не се подчиняват и си знаят едно и също да предат само. Хеликоптери, анкъл Бен, световната конспирация и т.н.

Аз съм уверен че нефта ще падне стабилно на 75-80$ макс.до другото лято и зло да се купува над 12/13 съотношение (тоест >1100$) си е нелепост и набутвация. Та си чакам спокойно времето да вляза съответно и на двете.
                        Маалко по булиш съм на среброто, ма там си заслужава главно търговийка с хартиено. Около 20-21$ за вход ще е добре мисля и вероятно още тази година ще ги видим.
                        А на около 15-16$ и физическо си е гот....

Не че няма да дойде ден и злото да е 10К и нефта 700-800, ма или внуците ни ще ги търгуват или живот и здраве като сме ударили стотака ще го гледаме на монитора....ако още виждаме цифричките де

Коментар

какви метри какви килограми ми говориш
                          Прекомерната употреба на емотикончета говори за лабилно психосъстояние. Ако е необходимо прочети още веднъж по-бавно това което съм ти написал.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• я да видим дали съм те разбрал значи ти си си закупил един кюлец примерно за 800лв когато златото беше 1900 сега същия кюлец е 440лв

какви метри какви килограми ми говориш

Коментар

[IMG]не знам кой така жестоко ви е излъгал че на физическото злато не можело да му пада цената
                              Не може, разбира се. 1 грам злато е струвал 1 грам злато и преди 10 века. Ще струва толкова и след 10 века. Златото е мярка за стойност. Така както метъра е мярка за дължина, а килограма мярка за тежест. Все едно да се смееш на собствената си глупост като питаш - "Не знам кой ви е излъгал че метъра не може да е повече или по-малко от 100 см"? - Очевидна глупост нали?

Хартишките от време на време може и да поскъпват спрямо златото, но то е поради наивните очаквания на разни камилчета, че печатницата ще намали скорост. Уви, истината е, че печатницата вече е неуправляема и промяната на скорост с която се печатат хартишките е само в една посока - Ускорение!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• дали ще пробием 1300 до края на май месец
                                и само да допълня не знам кой така жестоко ви е излъгал че на физическото злато не можело да му пада цената
                                Last edited by GoldBear; 27.04.2013, 15:16.

Коментар

Working...
                                X