дълга за 1500
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеMaster,какво излиза? Не ми пука,че златото поевтинява,ама ще гледам да си купя другата седмица по-евтино.Не е ли по-логично да продадеш всичко сега и другата седмица или по-другата ....да си го купиш по-изгодна?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениече Виенската филхармония не е нумизматична, а се води "Булион", т.е. няма надценка. Предимнство пред слитъци от по-неизвестни рафинерии е че е разпознаваема по цял свят, заедно с американския орел, крюгеранда, кленовия лист.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеMaster,какво излиза? Не ми пука,че златото поевтинява,ама ще гледам да си купя другата седмица по-евтино.Не е ли по-логично да продадеш всичко сега и другата седмица или по-другата ....да си го купиш по-изгодна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСмятах да си купя един слитък тази седмица но пропуснах. Явно е било за късмет. Другата седмица обаче няма да пропусна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДнес се поразходих до Тавекс в мол Сердика и купих ПОСЛЕДНАТА Златна Виенска Филхармония (свалиха ми я от витрината), казаха че утре ще има още, може би и на по-добра цена - но не съжелявам а дори напротив гледкам си я срещу мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДнес се поразходих до Тавекс в мол Сердика и купих ПОСЛЕДНАТА Златна Виенска Филхармония (свалиха ми я от витрината)
Смятах да си купя един слитък тази седмица но пропуснах. Явно е било за късмет. Другата седмица обаче няма да пропусна!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
Хахаха, много поетично описание)
Иначе по темата - мен лично най-много ме вълнува дали ще продължи засиленото търсене на физическо злато и сребро - на пазарите на дребно в Азия, в САЩ и най-вече дали ще продължи тоя силен внос на злато през Хонког за Китай.
Наистина когато цената расте, хората купуват и ми е интересно дали сега ще започнат да продават, след като златото бе "дискредитирано" като зашита от инфлация
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение........ когато цената расте, хората купуват и ми е интересно дали сега ще започнат да продават, след като златото бе "дискредитирано" като зашита от инфлацияremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение...Явно всички централни банки и големи играчи играят в комбина срещу нещастните златни буболечки.
Хахаха, много поетично описание)
Иначе по темата - мен лично най-много ме вълнува дали ще продължи засиленото търсене на физическо злато и сребро - на пазарите на дребно в Азия, в САЩ и най-вече дали ще продължи тоя силен внос на злато през Хонког за Китай.
Наистина когато цената расте, хората купуват и ми е интересно дали сега ще започнат да продават, след като златото бе "дискредитирано" като зашита от инфлация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеЯвно всички централни банки и големи играчи играят в комбина срещу нещастните златни буболечки.
Не виждам, как и всички ЦБ-та да се обединят могат да ми вземат златото? Няма начин! Златото си ми е при мен. Това е обстоятелство, което ме прави напълно независим от тях. Да му мислят хартиените буболечки!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
От април досега само от GLD са изтеглени 160 тона злато. Това са над 5 млн. тройунции. Които някъде са изчезнали явно, защото за същото време резервите на COMEX дори са намалели и сега са само 7,5 млн. тройунции. Игрите са си само на хартия и за това време прибраха едни хартиени доларчета от вложителите в златни тръстове, които се уплашиха и продадоха. Но има още доста, така че натискът може да продължи още. Нямам никаква идея колко. Едва ли още много, тъй като вече доближаваме себестойността на златото от най-скъпите мини, която е към 1100 долара. Но за някакво много кратко време може да падне и много надолу. Явно всички централни банки и големи играчи играят в комбина срещу нещастните златни буболечки.
Коментар
-
Айде, тук пак се накачиха разни разбирачи... никой не търгувал с Иран. Сирия нямала значение... Все въздухарски твърдения. Иран изнася нефт за Китай, Индия и за Япония макар и на занижени цени поради ограниченията наложени от каубоите изживяващи се като световен полицай. Сирия е най-прекия път за нефта в Близкия Изток до най-големият му пазар - Средиземноморието. Големи сте шемети, щом не знаете за тези елементарни неща.
С цената на златото е свързана цената на най-важната суровина - нефта. Без бензин, няма нов добив на злато. Това е суровата истина за всички фенове на хартията....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар