If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А според мен се е запътило до под 10. От както съм я отворил тази позиция една камара народ ми приказват как ще изгърмя, а до сега нищо подобно не се случва. Вече съм си защитил прилична печалба, и сега просто се радвам на продължаващи печалби
Бе ти си имал голям мозъчен напредък. Доскоро го чакаше на два долара, а сега от веднъж дигаш на десет. Цели пет пъти. Това пет пъти +- ги нямаш за нищо
А според мен се е запътило до под 10. От както съм я отворил тази позиция една камара народ ми приказват как ще изгърмя, а до сега нищо подобно не се случва. Вече съм си защитил прилична печалба, и сега просто се радвам на продължаващи печалби
ама дано бе, що прави печалби, ако можеш да им измакнеш на гадовете пари, що не
то затова играта е интересна трябва да има и от едните и от другите, всеки си прави преценка някаква и действа според нея, само големите риби знаят какво става, аз нищо не знам и гледам чарта и на мен не ми харесва за short и не влизам, то е същтото все едно да вляза long в момента на акциите SPX500 там е bullish до немай каде, ама не влизам, много overbought ми се струва и тай
намерих и страница за кирилица wow а и младеж погледнах месечния чарт на среброто, като го гледам и на седмична може да отиде още малко на долу но е опаване на ластика според мен, аз не бих държал short, до сега който е бил направил някой лев от short, хубаво но ще го изгарбат савсем скоро време
Като ти харесва си дръж златото Вярвай че в един момент ще излезеш на печалба, от къде да знам може пък и да излезеш прав - ама ме съмнява.
Бичия тренд при златото свърши - следват години на мечи тренд
намерих и страница за кирилица wow а и младеж погледнах месечния чарт на среброто, като го гледам и на седмична може да отиде още малко на долу но е опаване на ластика според мен, аз не бих държал short, до сега който е бил направил някой лев от short, хубаво но ще го изгарбат савсем скоро време
Като ти харесва си дръж златото Вярвай че в един момент ще излезеш на печалба, от къде да знам може пък и да излезеш прав - ама ме съмнява.
Бичия тренд при златото свърши - следват години на мечи тренд
ne znam, kakto veche kazah vsichko e vazmojno na borsata + tova teja ot Wall Street gi boli fara zlatoto kade she e, za tjah e vajno da praat pari, samo che ima 2 kachestva v choveka - strah i alchnost i te ne mogat da badat ovladjani lesno. Kogato alchnostta vzeme vrah kakto e sega se zasjagat mnogo drugi otrasli i to she si dade otrajenie. A do kolkoto do bichija trend na Gold e vij tuka http://zealllc.com/ foundara na stranizata e milioner choveka ot ei takiva anomalii, i toi e uchil ikonomika, a az ne, to njama zashto da uchim ikonomika, to e logika - zelta e vsichki da izljazat ot Gold za Amerikanzite te mogat da praat oshte kakvoto si iskat, dokato Petrola se targuva - vse oshte v US$, ama za EU i Japan, maika im jalna s tova pechatane
Еестествено че ще продължават да добиват - просто ще добиват по-малко - все пак златото се колебаеше около 300 долара за почти десет години в края на 20 и началото на 21 век, пък те пак си добиваха.
ti shto ne bachkash sega za 110 lv. kakto prez komunizma ami iskash 1100 ? bachkai za 100lv. da te vidim kolko she iskarash
Еестествено че ще продължават да добиват - просто ще добиват по-малко - все пак златото се колебаеше около 300 долара за почти десет години в края на 20 и началото на 21 век, пък те пак си добиваха.
A vikash te she dobivat na 300$ i she bachkat na zaguba, vapreki inflazija i ala bala deto se e pokachilo 10x taka li ? Ne znam az ne sam uchil ikonomika gram, no da printirash pari i da njama inflazija i zlatoto na dolu sa gluposti spored men i vremeto shte pokaje ...
moje be na borsata vsichko moje, samo che ima i druga strana na medala, Gold i Silver miners ne mi se struva da sa naviti da se rovjat v zemjata za 300$ vmesto za 1500$ i shte preustanovjat produkzija za moment, njakoi shte falirat i demand za zlatoto kak mislish shte se namali li ? pri tova printirane na pari i s toja dalg na USA, Japan i EU ti stoi short- spored ziklite Mart e danoto 1000 -/+ 150-200 punkta i posle she gledam macha az .. )
Рано е 700 е дъното и от там 1900 и пак 700 и пак 1900 и нагоре ...прогноза за следващите 25 г
zlatoto e Hard Asset i pri tova limited i tendenzijata mu ot kakto go e otkril choveka predi 10 000 godini e samo Bull ima i momenti kadeto prekaljavat malko no obshto vzeto e constanta na gore v long term
Аз съм къс към среброто вече от няколко месеца - както съм казал и в този форум, мисля да продължа да си държа позицията още известно време - и очевидно не се оплаквам
А иначе остава пък да гледам другите - че то тук са 80% губещи спекуланти - и не само че са губещи, ами и продължават да настояват че са прави - въпреки че губят. Пази боже да взимам съвети от хора не виждащи очевиден тренд.
moje be na borsata vsichko moje, samo che ima i druga strana na medala, Gold i Silver miners ne mi se struva da sa naviti da se rovjat v zemjata za 300$ vmesto za 1500$ i shte preustanovjat produkzija za moment, njakoi shte falirat i demand za zlatoto kak mislish shte se namali li ? pri tova printirane na pari i s toja dalg na USA, Japan i EU ti stoi short- spored ziklite Mart e danoto 1000 -/+ 150-200 punkta i posle she gledam macha az .. )
kupuai be, boli te speka, Gold 1900 / 2 = 950 tova mu e srednata zena, az sam bull na zlatoto i srebroto na miners GDX,GDXJ,SSRI, SIL, LODE, neka smakvat buying more
Коментар