IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    абе брачед мене ме интересува сегашната база в мойта сметка, боли ме щеката какво е било преди 1,3,5 години аз купувам сега в този момент и докато нещо върви на горе за мене е ок
    Ти ако щеш слагай там пари, аз слагам пари на нещо което мърда и ще носи печалби, и е разпродадено и никой не го ще в този момент както теб
    "Печалби" ? Единствените печалби от държане на злато са за тези дето са го скъсили.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      хайде сега ги виж на годишна база
      абе брачед мене ме интересува сегашната база в мойта сметка, боли ме щеката какво е било преди 1,3,5 години аз купувам сега в този момент и докато нещо върви на горе за мене е ок
      Ти ако щеш слагай там пари, аз слагам пари на нещо което мърда и ще носи печалби, и е разпродадено и никой не го ще в този момент както теб
      Last edited by michaelis; 19.01.2014, 22:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Добра практика за спекуланта е да се купуват нещата евтино а де се продават скъпо. А ти искаш да станат положителни на годишна и петгодишна база и тогава да купуваш. Това да не е... знаеш
        Едно нещо, което никой себеуважаващ се спекулант не иска да прави, е да купува евтино ,че да продава след това много по-евтино

Аз не инвестирам в нещо, което не ми носи доходи. Златото носи само разходи. Така че колкото ще да пада или да се вдига, аз в това нещо няма да сложа пукнат лев.

Коментар

Добра практика за спекуланта е да се купуват нещата евтино а де се продават скъпо. А ти искаш да станат положителни на годишна и петгодишна база и тогава да купуваш. Това да не е... знаеш
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

И както нема причина така

SSRI +40%
            PRU.AX +40%
            BVN +12%
            LODE +10%
            SIL +6%
            GDX +5%
            GDXJ +10%
            SQM +13%

:

Коментар

И лихвите като са високи съвсем пък няма причина да се купува злато. Тогава вече ще има причина да се купуват облигации.

Златото вече е умрял актив. Само човек искащ да си загуби парите има причина да купува злато.
              И както нема причина така

SSRI +40%
              PRU.AX +40%
              BVN +12%
              LODE +10%
              SIL +6%
              GDX +5%
              GDXJ +10%
              SQM +13%

:

Коментар

И лихвите като са високи съвсем пък няма причина да се купува злато. Тогава вече ще има причина да се купуват облигации.

Златото вече е умрял актив. Само човек искащ да си загуби парите има причина да купува злато.
                Лихвите ще се качват да настигат инфлацията. Но как ще си купиш бонд ако инфлацията те пере през ръцете на 8-9% а облигациите носят 3%.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Според мен, за ъптренд в златото има смисъл да се играе, чак като спрат да вдигат лихвите. Те още не са почнали да ги вдигат.

Сега се набалончват акциите и има още дълго да се набалончват. Там е сигурната игра за нагоре.
                  Всъщност ФЕД никога няма да вдигнат лихвите, пазарът сам ще го направи. Истината е, че ФЕД губят контрол върху бондовия пазар. Там лихвите се вдигнаха двойно за една година - от 1.5 на 3%. Не знам колко дълго могат да се набалончват - на 4% балона се издиша, на 5 се спрасква. В момента левъриджа към акции е по-голям отколкото в края на 2007-а ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Според мен, за ъптренд в златото има смисъл да се играе, чак като спрат да вдигат лихвите. Те още не са почнали да ги вдигат.

Сега се набалончват акциите и има още дълго да се набалончват. Там е сигурната игра за нагоре.

Коментар

• Според мен, за ъптренд в златото има смисъл да се играе, чак като спрат да вдигат лихвите. Те още не са почнали да ги вдигат.

Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Тая седмица казвам едно голямо ЪП

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Допълних малко аз от тях макар че вече ми отиде на 32.4 средната.
                          И от фесовете допълних преди малко, почти до 44$ стигнаха.

Ама тия кучоядци как ги изтървахме бе....на 9 ЕМ съм заложил, aла хич не ги включвах в сметката тях

http://finviz.com/quote.ashx?t=vnm
                          Кастро, тея фесовете, ако не сколасат с Ердогана одиват на 20йска, стига си пълнил от тях, гледай support на 40 kakwo ще стане, да нема олеле

Коментар

Ама тия кучоядци как ги изтървахме бе....на 9 ЕМ съм заложил, aла хич не ги включвах в сметката тях

ае ко си изтървал е 2-3 пункта, заеби ги, сложи на тея PRU.ASX Perseus Mining там има игра с публиката double tripple, жълтурите да подскочат там 5-6 пункта голеа раота, австралийците ше има полет над кукувиче гнездо ..

Коментар

ааа не ве, отидоа на 50рка тъз година да не хортувам ама мое и до 75-80

Коментар

Mладоците яко скачат днеска, а
                                ааа не ве, отидоа на 50рка тъз година да не хортувам ама мое и до 75-80

Коментар

Working...
                                X