IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на 1000 най-много някой да изгърми с доставката. И после да се разчуе - много лошо ще стане.. така, че ниските цени също не са много за предпочитане
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      така е когато не разбираш от нещо ... а защо не добавиш на 1128,60 например
      И защо на 1128,60 ? Вътрешна информация ли имаш
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        явно често си я виждал тази НУЛА ...
        Ами ако си видял някъде нещо да падне до 0 ми се обади, аз веднага ще отида да си го взема индекс ли било, злато или сребро има бесни корекции, но нищо повече ...
        Ако ми говориш за Българската Борса там може и много нули да има, но мен не ме интересува БФБ ни най малко ...
        Last edited by michaelis; 01.02.2014, 14:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Аз бих добавил на 1150.
          така е когато не разбираш от нещо ... а защо не добавиш на 1128,60 например

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            Аз не залагам срещу тренда когато нещо се вдига, защото там граница няма но когато пада тогава най обичам да съм срещу тренда и границата е 0
            явно често си я виждал тази НУЛА ...

Коментар

• Американците продадоха на 1900,сега ще заредят двойно и тройно по ниско,
              още по-вече и доларът тръгва нагоре.Те от такива като тебе пари правят,така че
              след няколко месеца пак ще говорим кой е прав и кой седнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Никога не залагай срещу основния тренд ,пазарът направо те сдухва.Тук тактиката
                е само накъсо.
                Аз не залагам срещу тренда когато нещо се вдига, защото там граница няма но когато пада тогава най обичам да съм срещу тренда и границата е 0

Коментар

• Никога не залагай срещу основния тренд ,пазарът направо те сдухва.Тук тактиката
                  е само накъсо.

Коментар

Никой не може да отгатне какво се мъти в главите на евреите ,затова е
                    трудно да се отгатне дъното,но се разплатят с Европа пазарът ше смени
                    посоката.
                    ебал съм ги евреите, опитват се сега да ни убедят че имало дефлация, че златото нямало да поскъпне, не знам си ко ми като поевтинее ще го разменя за всичкото хартия кадето имам и евро и мевро и всяка стотинка
                    Last edited by michaelis; 01.02.2014, 13:52.

Коментар

• Никой не може да отгатне какво се мъти в главите на евреите ,затова е
                      трудно да се отгатне дъното,но се разплатят с Европа пазарът ше смени
                      посоката.

Коментар

При златото я няма все още тази паника при ,която всички продават и са мо ФЕД
                        купува.Когато това стане ще видим цени 600-700 долара.
                        надай се бате, айде продай ми го на толкова аз ше ти го взема всичкото

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Тия миньори направо ги разбиха
                          http://finance.yahoo.com/q/bc?t=my&s...&ql=1&c=%5EDJI
                          Какво ще стане ако златото падне до 1000 $
                          ми нищо ще си купим повече ей тва ше стане

Коментар

Доколкото знам Германия и Франция си искат златото от ФЕД.Колкото цената
                            е по ниска ,толкова американците по-малко ще се минат.
                            Те немат нищо, вяичко изяли и пропиляли на ората и са и у склада нема
                            Искат да смъкнат и да си купят тънко, ама тея дет са купили на 2 йка и са се набутали нема се навият да им го дадат за 700 стин
                            Last edited by michaelis; 01.02.2014, 13:22.

Коментар

• При златото я няма все още тази паника при ,която всички продават и са мо ФЕД
                              купува.Когато това стане ще видим цени 600-700 долара.

Коментар

• Тия миньори направо ги разбиха
                                http://finance.yahoo.com/q/bc?t=my&s...&ql=1&c=%5EDJI
                                Какво ще стане ако златото падне до 1000 $
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X