If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И да реализира огромни пропуснати ползи които биха направили живота му доста по комфортен. И ще си чука главата после колко проЗт е бил.
Затова в злато не повече от 5-6% макс ( айде до 10 ако основно купуваш под 1000$/унцията), другото са апокалиптизми и циклофрения.
В обозримо бъдеще не виждам стимул това да брейкне над 1400, поне докато света се бори с дефлацията. Но пък спокойно може да си се скине поне до 1000.
На тия нива за 6-7 % профит при риск от 25% пропадане - никак не ми излиза сметката и не ми е интересно, най много за шортене да се замисли човек
Особено на фона на много по интересни неща на пазара,които са паднали много повече от тая тенекийка и без които човек не може.
барато,никой не може да ти каже тренда!!!!стига си прогнозирал нулево.аз си купувам златце и въобще не ма ебе...
Ти осъзнаваш ли на какво ще прилича света, ако златото стане толкова в обозримо бъдеще?
До скоро инвестирах във физическо злато по мъничко. Толкова , че в сравнение с портфейла ми от имоти и депозити е смешен процент.
Сега бих инвестирала единствено в бизнес имот и сребърни ЕТF. Амен!
Коментар