IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    смръдливите американци (ще стои обаче, това е свобода на словото) !!! да се опраат ... да свалят ланците от индианците както са праели преди 150г.

Ебаси цензурата в тоя сайт, видя ли ве хемилио трият ми, че съм написал "смръдливи американци"

В съседната статия обаче пишат "блядове, млядове, гадни, мръсни руснаци, Путлер, Мутлер" и там не трият
    Щом се говори за Американци явно трябва да е по-премерена речта
    Направи си изводите
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• http://novini.dir.bg/news.php?id=17918776

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Малко отиваме в сферата на фантастиката ми се струва,знаеш ли какво ще стане,само ако ги допуснат да кажат "да"?
        смръдливите американци (ще стои обаче, това е свобода на словото) !!! да се опраат ... да свалят ланците от индианците както са праели преди 150г.
        Ебаси цензурата в тоя сайт, видя ли ве хемилио трият ми, че съм написал "смръдливи американци"
        В съседната статия обаче пишат "блядове, млядове, гадни, мръсни руснаци, Путлер, Мутлер" и там не трият

А най-големият цирк днес беше като разбрах, че www.zerohedge.com е на българин (даниел иванджийски), който бил работил във финансовата сфера, но за далавери го изгонили ....

не може да се вярва на никой братче ...
        Last edited by michaelis; 29.11.2014, 00:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          не знам защо ама си мисля, че ще има ДА швайцерите не са толкова прости, освен да имат помощ от FED и техните поклонници те може да стъкмят нещо ...
          Малко отиваме в сферата на фантастиката ми се струва,знаеш ли какво ще стане,само ако ги допуснат да кажат "да"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
            И аз с голямо любопитство чакам да видя какво ще стане в неделя и как ще отвори в понеделник
            Каот ще е много интересно ако кажат "ДА" .
            Eми какво да стане, златото ще се изстреля някой друг ден с 5-6 % ( а лудите GDXJ де взех днес малко преди затваряне и са ми 1/8 спрямо късите) ще сложат едни бързи 20-30%. Кеширвам ги и си увеличавам късите.
            После пак по урвата...

Царя е един и ще е най силен в последните години от царуването си.
            Не е хубаво да му се противоречи много на $

Коментар

То е ясно,че няма да кажат "да"
              Въпроса е къде ще е цената на златото,като кажат "не"!!!
              не знам защо ама си мисля, че ще има ДА швайцерите не са толкова прости, освен да имат помощ от FED и техните поклонници те може да стъкмят нещо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                И аз с голямо любопитство чакам да видя какво ще стане в неделя и как ще отвори в понеделник
                То е ясно,че няма да кажат "да"
                Въпроса е къде ще е цената на златото,като кажат "не"!!!

Коментар

• И аз с голямо любопитство чакам да видя какво ще стане в неделя и как ще отвори в понеделник

Коментар

мхм , еми чакайте
                    Еми чакаме
                    Накрая ще направя една таблица с обещанията за сривове и ъпове и ще ги държа персонално отговорни

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Абсурд е този референдум в Швейцария да мине. Мисля, че ще обявят нещо от рода на 51.5 - 48.5 % против. Финансовият олигопол няма начин да си остави магарето в калта. Така, че на това не се надявайте.
                      Естествено, че няма да мине, ама в това е най-сладкото. Възможност за още пазар и още по-рязко излитане.

Коментар

• Абсурд е този референдум в Швейцария да мине. Мисля, че ще обявят нещо от рода на 51.5 - 48.5 % против. Финансовият олигопол няма начин да си остави магарето в калта. Така, че на това не се надявайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Mараба Валди
                          Май нов лаф има вече - удавник и за перото на тиролец се хваща

http://seekingalpha.com/article/2717...-way-overrated

Бе естествено, че е надценено жълтото. Щом краварите го казват, значи е така. Все пак да не забравяме. Смъкнаха цената на жълтото. Смъкнаха цената на петрола. Смъкнаха си дори стандарта на живот без грам усилие.......

Затова е важно да се вниква в смисъла на подобни безценни анализи и да се осъзнае, че жълтото става само за индийски сватби и лъжички за кока. А долара, напук на факта, че всяка една валута си има своето начало и край, ще просъществува вечно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                            В неделя е изстрелването на златото на горе..след едно голямо ДА!!!
                            Ами то китайци и руснаци купуват нон стоп пък то все пада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                              Mараба Валди
                              Май нов лаф има вече - удавник и за перото на тиролец се хваща

http://seekingalpha.com/article/2717...-way-overrated

For example, the S&P 500 Index has crushed gold returns over the past few decades. As shown in Exhibit 1 below, from the start of 1980 through the end of 2013, $100,000 invested in gold grew to $269,000, for an annualized return of 3.0% (less than the rate of inflation). In comparison, the same amount invested in the S&P 500 Index grew with reinvested dividends to a staggering $4.2 million over this same time period, for an annualized return of 11.6%.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Какво стана с референдума в Швейцария?

Коментар

Working...
                                X