Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеСтара акула съм и зная за какво говоря!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАбе що от Инвесторчето не пускат статии, как златото, нефта или рублата са поскъпнали с 4-5% за един ден? Като паднат с по 2% ще се побъркат да пишат, а сега като поскъпват двойно и тройно повече мълчат кат насрани... що така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеЩе ме удовлетвори да си изтриеш акаунта..да не ти четат хората глупостите...
Аз винаги с удоволствие чета мнение, които не съвпадат с моето, но са аргументирани, защото от тях се уча най-много!
Стара акула съм и зная за какво говоря! Много такива самонадеяни младежи съм виждал, като теб, които са си губели всичките пари!
Коментар
-
Абе що от Инвесторчето не пускат статии, как златото, нефта или рублата са поскъпнали с 4-5% за един ден? Като паднат с по 2% ще се побъркат да пишат, а сега като поскъпват двойно и тройно повече мълчат кат насрани... що така?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБлагодаря.
Но жалко, щото исках да си купя евтино злато. Така и не ми остана време да се разходя до Тавекс сутринта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение$1204! Поздравления!!!
Но жалко, щото исках да си купя евтино злато. Така и не ми остана време да се разходя до Тавекс сутринта.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1195.. Ще си спазя обещанието, което направих сутринта за 1200!
$1204! Поздравления!!!
Коментар
-
Така и не разбрахте, че материалните активи нямат абсолютна стойност. Цената им е функция от възраст, житейски опит, международно положение, жизнена необходимост, мода, обществен договор, тайно ръкостискане и още куп други виртуални параметри. Анализирайте тях и ще предвиждате цените лесно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение"ако трябва да ги държа в кеш вероятно ще избера златото, защото в по голямата си част от историята е било добра защита от инфлацията!"
Ако трябва да съм честен бих ти препоръчал да спреш да си противоречиш и да се излагаш, но ти си знаеш.
Коментар
Коментар