IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    1204... Обещанието още тази вечер над 1200, спазено. Обещах ви го сутринта, когато бе под 1150. А честито на кукунделките, които сутринта се радваха от резултата от швейцарското гласуване.
    поздравления

Коментар

• Буболечките имат може би последен шанс да се отърват от залозите си за тенекето.
      Чуден ден за допълване на късите ...и тука и при олиото

Владко, дочу ли ме .....питай съфорумците, кой залага на Форексов - хаир не е видял

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
        Стара акула съм и зная за какво говоря!
        хаха... МеЗеХиксов... Утрепа рибата. Днес сутринта, на колко ошорти златото?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Абе що от Инвесторчето не пускат статии, как златото, нефта или рублата са поскъпнали с 4-5% за един ден? Като паднат с по 2% ще се побъркат да пишат, а сега като поскъпват двойно и тройно повече мълчат кат насрани... що така?
          Новина е когато даден инструмент достигне рекордно ниски или високи нива. Корекцията от тези нива е нормално да не е новина!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
            Ще ме удовлетвори да си изтриеш акаунта..да не ти четат хората глупостите...
            Няма по опасно нещо на пазара от това когато си на позиция да си затвориш очите и ушите и да не искаш да прочетеш и чуеш мненията, които не съвпадат с твоето!

Аз винаги с удоволствие чета мнение, които не съвпадат с моето, но са аргументирани, защото от тях се уча най-много!

Стара акула съм и зная за какво говоря! Много такива самонадеяни младежи съм виждал, като теб, които са си губели всичките пари!

Коментар

• Айде сега машкпо сериознои коментари моля.
              Явно петъчната новина за индийския внос оказва влияние в момента.
              Въпроса е колко тона допълнително ще купи на година, 100,150,200 ?

Коментар

• Абе що от Инвесторчето не пускат статии, как златото, нефта или рублата са поскъпнали с 4-5% за един ден? Като паднат с по 2% ще се побъркат да пишат, а сега като поскъпват двойно и тройно повече мълчат кат насрани... що така?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ..

MZ/X направи една бърза прогноза за 500$....да ми оправиш настроението...

Коментар

Благодаря.
                    Но жалко, щото исках да си купя евтино злато. Така и не ми остана време да се разходя до Тавекс сутринта.
                    Купи си Наполеони от частни лица. Ще ти излезе под цената на Тавекс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
                      $1204! Поздравления!!!
                      Благодаря.
                      Но жалко, щото исках да си купя евтино злато. Така и не ми остана време да се разходя до Тавекс сутринта.

Коментар

• 1204... Обещанието още тази вечер над 1200, спазено. Обещах ви го сутринта, когато бе под 1150. А честито на кукунделките, които сутринта се радваха от резултата от швейцарското гласуване.

Коментар

1195.. Ще си спазя обещанието, което направих сутринта за 1200!

$1204! Поздравления!!!

Коментар

• ей как сладко трепи стопове това зло на фундаменталисти

трепиииииииииииииииииииииии

Коментар

• Така и не разбрахте, че материалните активи нямат абсолютна стойност. Цената им е функция от възраст, житейски опит, международно положение, жизнена необходимост, мода, обществен договор, тайно ръкостискане и още куп други виртуални параметри. Анализирайте тях и ще предвиждате цените лесно..

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
                                "ако трябва да ги държа в кеш вероятно ще избера златото, защото в по голямата си част от историята е било добра защита от инфлацията!"

Ако трябва да съм честен бих ти препоръчал да спреш да си противоречиш и да се излагаш, но ти си знаеш.
                                Може ли да ми посочиш къде и с какво си противореча?

Коментар

Working...
                                X