IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
    Всеизвестен е пазарният механизъм търсене-предлагане. Е, когато един актив е ненужен, неупотребяем, неправещ икономика и съответно без някакъв смисъл да бъде развиван, освен чисто спекулативен, то той е без бъдеще, накратко казано балон.
    няма препоръка
    Да, де. И аз това казвам. Долара няма бъдеще като световни резервни пари. По-голям балон от долара няма.
    препоръка е.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      По-голям балон от долара и щатските бонове няма.
      препоръка е.
      Всеизвестен е пазарният механизъм търсене-предлагане. Е, когато един актив е ненужен, неупотребяем, неправещ икономика и съответно без някакъв смисъл да бъде развиван, освен чисто спекулативен, то той е без бъдеще, накратко казано балон.
      няма препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от benasipro Разгледай мнение
        Силният долар е проблем за силно политизираното петролно-шистовото лоби което почна да изпитва проблеми ????

Още downgrade за Япония.

Добре, КОЛКО щеше да е златото сега ако бяха казали ДА вчера ???????
        Аз току що прочетох статията"Може ли петролът да падне до 40 долара"в "Свят"
        на Инвестор бг.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1
          ХА!
          от 2007 следя цената на Златото - мисля че дневен ръст от 4+% досега не е имало ....
          Както казват Умните Глави - "цената на златото слиза с асансьора а се качва по стълбите" ако сме свидетели на обръщане на това правило - т.е. да тръгне да се вдига "с асансьора" ще стане весело!
          П.С. Не можах да допълня - чаках да слезе под 1930 лв. унцията. Явно резултата от референдума не е бил определящ. Който е трябвало да си напазарува - си е напазарувал до 30-ти ноември ......
          Аз от 2007 пазарувам.Последно купих в събота.
          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

препоръка е.
            добре казано за долара

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Трудно е за вярване,че нещо може да секне ерекцията на долара на този етап.Утре
              зеленото ще се надърви подобаващо и злото пак ще го разпродадат.
              Силният долар е проблем за силно политизираното петролно-шистовото лоби което почна да изпитва проблеми ????

Още downgrade за Япония.

Добре, КОЛКО щеше да е златото сега ако бяха казали ДА вчера ???????

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
                Балонът е без връзка с реалността и съответно без бъдеще.
                няма препоръка
                препоръка е.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Европа и Япония са на ход,печатат с вагоните.
                  Печатането е само до време. Това време свърши...

Коментар

• Балонът е без връзка с реалността и съответно без бъдеще.
                    няма препоръка

Коментар

Свърши виаграта...
                      Европа и Япония са на ход,печатат с вагоните.

Коментар

Трудно е за вярване,че нещо може да секне ерекцията на долара на този етап.
                        Свърши виаграта...

Коментар

Таргета ти го разбрахме че е на 500 долара, а стоп-загубата на колко ти е? Или ти караш без стопове, стара акуло?... хаха
                          Трудно е за вярване,че нещо може да секне ерекцията на долара на този етап.Утре
                          зеленото ще се надърви подобаващо и злото пак ще го разпродадат.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                            Позицията ми не е голяма, но за сметка на това ще я задържа поне още 3 години или докато достигне таргета ми!
                            Таргета ти го разбрахме че е на 500 долара, а стоп-загубата на колко ти е? Или ти караш без стопове, стара акуло?... хаха

Коментар

хаха... МеЗеХиксов... Утрепа рибата. Днес сутринта, на колко ошорти златото?
                              Аз не съм трейдър. Играя само с дългосрочни позиции. Най-дълготрайната ми позиция до сега беше 12 години.

Много рядко отварям къси позиции, но със златото го направих, защото не всеки ден може да се види такъв класичеки балон. Позицията ми не е голяма, но за сметка на това ще я задържа поне още 3 години или докато достигне таргета ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                                Новина е когато даден инструмент достигне рекордно ниски или високи нива. Корекцията от тези нива е нормално да не е новина!
                                Аха... Корекция от 5% при златото и нефта за един ден не е новина. А "корекция" от от 10% при среброто само за един ден пак ли няма да се класира за новините?! А когато стане 15% "корекцията"? А 20%?... Пак ли ше жмите?!

Коментар

Working...
                                X