Някакви мнения, дали Китай ще тръгне да обезценява юана и колко би се изтреляло златото??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеТази хиперинфлация вече 7 години я чакаме, но вместо нея се борим с дефлацията
Непризнаването на собствените грешки и реалността е най-големият враг на инвеститорите!
Да наистина в момента се "борим" с дефлацията и поради това виждаме цените на златото ниски, а когато тръгне инфлацията, ще видим цените на златото,а и на други стоки по-високи, което е абсолютно неизбежно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДа не говорим че причина да се търгува златото като цяло аз не виждам при толкова много други възможности да избереш най- неясната е адски глупаво.
1. Поглеждайки исторически на нещата в последните 6-7г. ще видим най-ниската цена от около 1000$ (през 2009) и съответно най-висока от около 1800$ (през 2011 и 2012).
- В този ред на мисли много хора биха казали, че е напълно възможно да видим отново цени от 1000$ и аз съм напълно съгласен с това, но тук въпроса е за колко време ще се задържи тази цена преди да поскъпне? - моят отговора е максимум 1 година.
- Мисля си че всички ще се съгласим, че ще да видим отново и цени от 1800$, която цена отново би могла да се задържи на това ниво от около 1 година. Въпроса отново е кога ще ги видим тези цени, ами моят отговор е съвсем прост, като погледнем в близкото минало и имайки в предвид глобалните проблеми (винаги ги е имало), които се задълбочават тепърва. Та поглеждайки периода в който цената на златото се е задържал най-много около 1000$, то това е периода от 2008-2010, което е и отговора на въпроса кога ще видим отново високите нива от около 1800$ ами съвсем скоро до 2-3 години.
2. Както сам беше казал в един от коментарите ти че се пазарува тогава, когато цените падат, а аз си мисля, че който и да започне да пазарува в момента дори цената да падне до 1000$ през следващата година, то той ще бъде на печалба в близко бъдеще с около 60-80% от период до 3г.
3. Някой интересувал ли се е Джордж Сорос дали е започнал да купува злато?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеДокато стане Хиперинфлация в САЩ. Друг вариант няма!
Непризнаването на собствените грешки и реалността е най-големият враг на инвеститорите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеДа се върнем на златото.
Колко още ще чакам, за да слезе под 500 долара, както обещаваха половината участници в темата?
Сегашната криза скоро ще навърши 7 години, а исторически погледнато почти няма кризи, които да са траяли много по дълго от 10 години.
Коментар
-
Ти би трябвало да не говориш....
Колко още ще чакам, за да слезе под 500 долара, както обещаваха половината участници в темата?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениета са неразбрах аз..., от толкоз капацитете тук , в крайна сметка златцето балон ли е или не ???
Подценено е
Някоя сутрин масовката ще го разбере, но ще е прекалено късно за нея защото същевременно е продала дори брачните си халки за да се сдобие с някое творение на епъл самсунг или друг технологичен гигант.
Коментар
-
..........
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение..
Всеки човек живее,мисли, мечтае и се стреми към неща които са свързани с неговата среда.
Позволи да не се съглася, само с по-горния цитат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеВетринарен, Специални обурудвания вкл.военни, Инвестирор съм в един бизнес парк в Германия и го менажирам с моя компания.
И управлявам парите си разбира се.
Мерцедес, Бентли.
Коментар
-
..........
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеЩом та боли корема продавайТва усещане е сигурна индикация че си се нагмуцал с по-голям залък отколкото можеш да преглътнеш.
Коментар
Коментар