кажете нещо хубаво за жълтия шит, стига сме го плюли !!! )))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gold Newbie Разгледай мнениеИмам сребро, но малко и също, както вече хора споменаха, не смятам, че има (добър) пазар за него в БГ.Last edited by бай Промо; 18.03.2016, 18:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tankan Разгледай мнениеЩе продължи ли златото възходящия си тренд или следва корекция.Last edited by бай Промо; 18.03.2016, 18:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеНай-добре - може да се пробваш с някакво сребро.
Имам сребро, но малко и също, както вече хора споменаха, не смятам, че има (добър) пазар за него в БГ, поне за сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Newbie Разгледай мнениеМоже би за човек като мен с нормална БГ заплата е по-добре да си взимам по нещо малко, а не да се набутвам с големи монети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениетрябва да се пазят в капсули...а 1 капсула заема място за 3 монетиLast edited by бай Промо; 18.03.2016, 17:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Newbie Разгледай мнениеОт доста скромния ми опит, смятам, че пак ще падне цената доста и това чакам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеИ защо така?
а 1 капсула заема място за 3 монети
плюс тва не стават за близане
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение... цели унции, особено 999 ги избягвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеРазводнихте темата.Тук се коментира "Физическо инвестиционно злато",не сребро или бижута.
И м/у другото къде си го виждал това 'физическо инвестиционно злато' - всичко е виртуална реалност ... и на хартия.Last edited by бай Промо; 18.03.2016, 17:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Newbie Разгледай мнениеА според вас как е по-добре да се купува златото?
Примерно, парите не са проблем - на по 1 унция ли, по големи монети, за да плащаш по-малко премия или на по-малки разфасовки, по-голяма премия, но пък по - бързо евентуално би се продало?
Макар че, ако стане нещо, и с най-малката люспичка злато може да се окаже, че струва много?
новите евро,бети, крони - пак по стандарт 1/4 1/2, за предпочитане 917; 900
сички горе изброени ако ми попаднат до спот цена
тук там нйкой чейрек , макар че не ме кефат
цели унции, особено 999 ги избягвам
Коментар
-
От доста скромния ми опит, смятам, че пак ще падне цената доста и това чакам, разбира се.
Иначе, да, мерси за инфото Знам, че бижутата не стават за инвестиция. Всъщност, миналата година събрах де що имаше скъсани верижки, омалели или без камъни пръстени и подобни и в Тавекс ги "обърнах" в едно дукатче и не съжалявам
Въпросът ми беше по-скоро, за да чуя ЗА и Против по-големите "парчета" и fractional gold и кое ще бъде по-добре да го имаш като цяло. Може би за човек като мен с нормална БГ заплата е по-добре да си взимам по нещо малко, а не да се набутвам с големи монети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tankan Разгледай мнениеНад 50% от търсенето на злато е за бижута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение79 го гледах - обаче пада, което означава, че следва да се ориентираме към сребро, защото хората вече яко са се ориентирали.
Коментар
Коментар