IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като стана дума, навил съм си на пръста, че ще падаме до 800-850usd.
    И то през следващите 3 месеца. В момента събирам доводи за да си докажа тезата.
    Някой мисли ли по този начин?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      то тогава и еврото е било по-скъпо, аз вас не моа да ви разбера не стига, че лева е вързан с еврото и златото е било 1340 евра в момента златото е на спот 1085 евра и какво ближат само не моа се сета ?? Или ти треа елка от Илиенци да си сметнеш ....
      Толко сте там разбирачите на тая смешна БФБ тъпотия ... смятат там в долари вече все едно лева е вързан с долара разбиийш и
      Мише, ако го сметнеш през други валути може да се окаже, че златото дори не е в мечи тренд. Ако го сметнеш през барели олио пък е най-точна картинката. Ама не се хаби да обясняваш, нека всеки прави това, което може.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        И ти ли ще ближеш?
        ближем кво да прайм ..... аз го ближа от 948 стотинката .... и чакам пак да слезне в евра ама не ще .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          то тогава и еврото е било по-скъпо, аз вас не моа да ви разбера не стига, че лева е вързан с еврото и златото е било 1340 евра в момента златото е на спот 1085 евра и какво ближат само не моа се сета ?? Или ти треа елка от Илиенци да си сметнеш ....
          Толко сте там разбирачите на тая смешна БФБ тъпотия ... смятат там в долари вече все едно лева е вързан с долара разбиийш и
          И ти ли ще ближеш?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Има едни дето го ближат от 1900 $
            Last edited by michaelis; 17.03.2015, 22:22.

Коментар

• Велика ракламна стратегия ми дойде на ума...
              Презарвативи със златни йони.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Ами цената на моето не е мръднала - защото: нумизматика.

Ама след тая статия ще взема да си купя един напальон или дукат, само за да го ближа.

Навремето в армията пострадах и понякога ме мъчи ревматизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Защо трябва да ближем златцето си?

http://www.blitz.bg/news/article/325472

Коментар

• Защо трябва да ближем златцето си?

http://www.blitz.bg/news/article/325472

Коментар

• Първоначално изпратено от benasipro Разгледай мнение
                      Shanghai exchange will participate in the gold fix as of March 20th.

New LBMA Gold price fix will be launched on the 20th of March with the price being set twice a day at 1030 GMT and 1500 GMT in the three main currencies, dollars euros and sterling.
                      Спекулациите са ,че от 20 Март ще сложат нови 7-9 члена измежду JP Morgan, UBS, Credit Suisse, Goldman Sachs, Mitsui Bank, CitiCorp, Morgan Stanley and Standard Chartered, Deutsche Bank (няма и следа от китайски банки, евентуално LBMA ще каже, че трябва да покрият още нормативи засега)
                      Освен това, в началото електронният алгоритъм няма е автоматизиран, а ще е избран chairperson да ръководи процеса.
                      И така, в очакване до петък сутринта

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Не знам тая седмица, ама да напомним пак че сега GOR е близо 25.
                        Следваща спирка - 16, после следват 12, 10, 8.....

http://www.macrotrends.net/chart/138...storical-chart
                        Аз очаквам днес и утре да се задържи в границите 1150-1165$, преди да приключи двудневната среща на ФЕД утре, където би следвало да обсъдят срок за потенциално вдигане на лихвите.
                        Мен лично ме съмнява да ги вдигнат скоро, така че след като ФЕД, утре кажат, че няма да ги вдигат засега, очаквам лек скок на златото и петрола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                          Някакви прогнози за тази седмица ?
                          Къде смятате че ще е котировката в края на седмицата ?
                          Не знам тая седмица, ама да напомним пак че сега GOR е близо 25.
                          Следваща спирка - 16, после следват 12, 10, 8.....

http://www.macrotrends.net/chart/138...storical-chart

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                            Някакви прогнози за тази седмица ?
                            1.0170

Коментар

• Някакви прогнози за тази седмица ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                                това злато добре ме нареди тази седмица ...
                                Ми като не слушате що ви се казва.....

Не че и аз нямам GLD и GGN ( като част от РР ) ма са си на 2/3 хеджирани с DZZ и нямам никакво намерение да намалявам последното преди да видя поне хилка за унция.

Коментар

Working...
                                X