If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз очаквам да продължи слабата си корекция в посока надолу, в следващите 1-2 месеца, но не и под 1137$, в предвид увеличението на $ спрямо останалите чуждестранни валути, като неочаквам да има промяна на цената му в евро.
Очаквам през Май/Юни да започнат съществени корекции в една единствена посока ^
И аз да се бях набабанил в скъпо злато и аз щях да увъртам нещата
чек бе нали съм ти сметнал долу какво що или и ти си като онея с чугунените тикви в другите секции по руската част ? Сметнал съм ти колко е бил пика на златото в евро, защото в евро съм купувал и сега колко е пак в евро и левове ?? В каква валутa оперирате на тва БФБ в долари ли ко ???
Купувал съм и на дъното купувал съм и на върха. И продължавам да купува, щото нов връх на златото ще го видиш съвсем скоро. а софикс на 1800 ще видиш през крив макарон... По-точно ще го видиш едва като се гътне борда... хаха
Точно пък ти ли намери да го кажеш тва! Кажи, кажи как се нахака в златото на пика
Купувал съм и на дъното купувал съм и на върха. И продължавам да купува, щото нов връх на златото ще го видиш съвсем скоро. а софикс на 1800 ще видиш през крив макарон... По-точно ще го видиш едва като се гътне борда... хаха
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Точно казано.
Ама не вадиш извода от това - т.е трябва да си лонг олио и къс злато поне докато се върне сегашното съотношение от 25 до историческото средно от 15.
При все по засилваш се $ и олио в рамките на 40 до 80 $ до края на другата година да кажем - това дава злато от 600 до 1200$ рейндж, тоест доста по голям спих потенциал отколкото нанагоре.
аз бензин не мога да си затварям в буркани, ама ланци мога .... и златото Кастро както вече сметнах по-доле ако джиткаш на борсата дигиталка в долари да, ама ако си в евра и ги купуваш от златарина и тоя тъпанар Драгомир печати като откачил ланеца в долари нек си е в рейндж, но в евра друго пеее радиото .... Ти ако си някъде където има само долари ок, ама аз не съм, даже неам нищо общо с долари (и то дигитални) освен на борсата ......
Ако го сметнеш през барели олио пък е най-точна картинката.
Точно казано.
Ама не вадиш извода от това - т.е трябва да си лонг олио и къс злато поне докато се върне сегашното съотношение от 25 до историческото средно от 15.
При все по засилваш се $ и олио в рамките на 40 до 80 $ до края на другата година да кажем - това дава злато от 600 до 1200$ рейндж, тоест доста по голям спих потенциал отколкото нанагоре.
Мише, ако го сметнеш през други валути може да се окаже, че златото дори не е в мечи тренд. Ако го сметнеш през барели олио пък е най-точна картинката. Ама не се хаби да обясняваш, нека всеки прави това, което може.
Е не ама в България в кво печелят да не би в долари ?!? Нали в левове отиват търчат до Тавекса или там до където е и го купуват стотинката или кюлчето там на макс цена е било 1350+- * 1.95 тва прай някъде около 2632,5лв. за унция в момента е около 2115 лв.! Ееее къде я толко тая загуба не моа се сета
Загубата е някви 500 лв. или 250 евра не е 800$ * 1.80лв. 1440лв. тъй като ние няяме нищо общо с $ и по-добре, но тва е друга тема
Тука и на събиране и изваждане ли тряя да им покажа на тея твойте пичове от БФБ или и там в долари печелят ?
Коментар