IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
    Ще разчетеш дръжки и чушки. Когато започнеш 'да разчиташ' ще бъде 'късно изваден'.
    Точно както се пее в поп-фолка: 'Заведи ме, бате в някоя квартална крачма - и поръчвай, и поръчвай ...'
    Аз моят проблем съм си го решил. Виж какво съм писал на 1.2. т.г.

"При нас асфалтираха улицата и през нощта си мушнах златото в една дупка. После минаха с машината. Сега само аз зная къде е и когато си искам, че копна и готово. "

Благодарение на бате Бойко сега асфалт колкото щеш, ерго има място за тонове злато.
    Защо, мислите непрекъснато се копае отново по новите магистрали?
    Last edited by diletant; 19.03.2016, 20:49.

Коментар

Даже и да не достигнем до сейфа на Ватикана
      http://urbanethno.scientopia.org/201...eftover-vault/
      винаги може да се спретне нещо по-така.

Пиши в Google: home vault
      и щракни на Изображения, например на това:
      http://solari.com/articles/Options_f...ecious_Metals/
      Като за начало може да се започне с нещо такова, с 25 см врата:
      http://www.sportsmansteelsafes.com/nbc_vault_doors.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от Forexincho Разгледай мнение
        Ето един "златар" как си е решил проблема.
        http://vbox7.com/play:286f4ae645&start=1015Давайте идеи!
        Даже и да не достигнем до сейфа на Ватикана
        http://urbanethno.scientopia.org/201...eftover-vault/
        винаги може да се спретне нещо по-така.

Пиши в Google: home vault
        и щракни на Изображения, например на това:
        http://solari.com/articles/Options_f...ecious_Metals/
        Last edited by бай Промо; 19.03.2016, 18:28.

Коментар

• Ето един "златар" как си е решил проблема.
          http://vbox7.com/play:286f4ae645&start=1015

Давайте идеи!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
            Ами ако внимаваш, ще разчетеш признаците на кризата и ще си прибереш всичко от трезора.
            Ще разчетеш дръжки и чушки. Когато започнеш 'да разчиташ' ще бъде 'късно изваден'.
            Точно както се пее в поп-фолка: 'Заведи ме, бате в някоя квартална крачма - и поръчвай, и поръчвай ...'
            Last edited by бай Промо; 19.03.2016, 08:42.

Коментар

Ами ако внимаваш, ще разчетеш признаците на кризата и ще си прибереш всичко от трезора.
              Ще разчетеш дръжки! Те и от КТБ ги разчетоха!!!.Банките да го духат.Всичко скрито на сигурно място.
              Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                  При банкова криза ще е като в Кипър и Гърция-няма да има достъп до трезорите в банките

Коментар

Трезорът на КТБ си работеше нормално през цялото време!
                    При банкова криза ще е като в Кипър и Гърция-няма да има достъп до трезорите в банките

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                      Ти добре ли си? Аз ти казвам, че купувам физическо злато, ти ми говориш някакви глупости!
                      Говоря ти точно къде се пази ... и от кого. Не е ли при теб на сейф - значи нямаш нищо.

Коментар

В джоба са ти хартиите. Златото те питам къде е - да не е в сейфа на КТБ, защото ако е в сейфа на някоя банка си пътник в библейски смисъл, особено след като се има предвид,че се 'пази от' биши фолк-певачици, шуробаджанаци, прoститутки и крупиета..
                        Ти добре ли си? Аз ти казвам, че купувам физическо злато, ти ми говориш някакви глупости!
                        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

В джоба са ти хартиите. Златото те питам къде е - да не е в сейфа на КТБ, защото ако е в сейфа на някоя банка си пътник в библейски смисъл.
                          Трезорът на КТБ си работеше нормално през цялото време!

Коментар

В джоба умник.Купувам физичеко от 15 години.
                            В джоба са ти хартиите. Златото те питам къде е - да не е в сейфа на КТБ, защото ако е в сейфа на някоя банка си пътник в библейски смисъл, особено след като се има предвид,че се 'пази от' биши фолк-певачици, шуробаджанаци, прoститутки и крупиета..
                            Last edited by бай Промо; 18.03.2016, 23:16.

Коментар

Бая новобранци се появиха днес!

А, то ако броя на коментарите определя категорията "новобранец", то някои тука с по 4-5 поста един след друг сигурно са категория "експерт"

Аз иначе чак сега открих форума, което си е чист пропуск. Иначе от 2013 си купувам по малко дрънкулки, ма то 2-3 години пак си е новобранец

Абе вие що не си намерите друго място да ми спамите!!!
                              Няма, споко, gold rules

Да ти имам оптимизма
                              Да, можеш само да ми завиждаш Много са така

Коментар

• Мисля че в близките месеци няма да има резки скокове и в двете посоки,цената ще е в диапазон 1100-1300$,долара леко ще поевтинее към еврото,щатските индекси ще възтановят нивата си от началото на август миналата година,засега юана ще остане стабилен спрямо долара,Европа ще е най-зле и акциите няма да се възтановят,смятам че на срещата в Шанхай на Г-20 е достигната обща договореност за момента да се крепи положението и фактите от последните 2 седмици го доказват
                                Last edited by Hermes73; 18.03.2016, 20:35.

Коментар

Working...
                                X