IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Разбира се че е възможен но трябва вън от ЕС и НАТО
    Това очевидно не е вариант. В него залагаш противоречие още в началото.
    Щото аз съм върло за, а ти против.
    Нещо друго ще е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Знам какъв е диапазона на най-вероятното бъдеще. И знам кое бъдеще е малко вероятно.
      Нищо не знаеш и глад не си видял ама то всяко поколение минава през глада ще минеш и ти.Да видим после дали ще си толко ербап.А тая сляпа вяра в еврото и долара просто е комична

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
        Чета, някакъв друг вариант между вечен просперитет и пълна катастрофа е ли е възможен?
        Разбира се че е възможен но трябва вън от ЕС и НАТО

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          е тука излага и то бая .... по-простата причина, че ти не знаеш какво е бъдещето ....
          Знам какъв е диапазона на най-вероятното бъдеще. И знам кое бъдеще е малко вероятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
            Чета, някакъв друг вариант между вечен просперитет и пълна катастрофа е ли е възможен?
            ае пускай шорт на индексите и тури лонг на ламарината, тя в момента е съвсем излезла от очертанията ше стане раотата кат ти каам, слушай ко ти каа врачката ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Защо, защото Пешо е решил, че така е редно? Човек не живее за да се храни, поне аз ако алтернативати ми е хубава храна на село, или лоша в града няма да отида на село- ще си набивам булкуците в града и ще блъскам стероиди за компенсация.
              Пешо нищо не решава само казва какво ще се случи.Ти кат не искаш на село иди на Витоша

Коментар

Хипер инфлациите не се получават ей така от само себе си. Преди да стане такова нещо човек има поне година че да се измъкне. 1997 например още в началото на 1996 ми бе ясно че долара трябва да удари 1000 лева преди нещата да станат по-добре. тогава бе 60-70 лева ако не се лъжа.

Сега с Русия много се хилихте на тези мои прогнози за 1000 рубли за долар, ама ако на путин не му бе уврял акъла поне до там щеше да си паде - то още не се е разминало напълно.

Хипер инфлация при евро, долар, швейцарски франк, йена няма да се получи - поне не в следващите десетина година. Най вероятно и през следващите 100 ама де да знае човек. Трябва да съм малоумен тогава че да троша пари да се предпазвам от нещо дето няма да дойде.
                е тука излага и то бая .... по-простата причина, че ти не знаеш какво е бъдещето ....

Коментар

• Чета, някакъв друг вариант между вечен просперитет и пълна катастрофа е ли е възможен?

Коментар

Чекай, чекай малко. Ти прикаваш за глад. Всички тук ти приказваме че такова нещо няма да стане. Сега че хидропонните домати нямат вкус, нямат. Ама са си храна. И ти колкото ще да искаш да продаваш хубави домати скъпо, няма как да го правиш когато някой бълва евтина продукция с милиони тонове.
                    Добре щом си толко сигурен.Айде карай на такива домати два месеца и ще видим.И то не само домати всичко ще е такова.После къде в МА в Пирогов или в ИСУЛ а може би в някоя градска.

Коментар

96 година ти си играел под масата и си я мислел за небето.Стига бе човек ша ма умориш от смях.А й на Путин му бил дошъл акъла.ма ти бисер след бисер дай малко почивка
                      Горе долу си прав - и пак ми беше ясно че трябва да удари 1000 лева за долар, само като гледах при какъв курс долар лев вътрешния ни дълг ставаше възможен за обслужване. Ако ти тогава не си се усетил и без да си ходил прав под масата, много ми е интересно защо сега да трябва да ти слушаме мнението

Коментар

и ти си завършил май 5 вечерно .....
                        Тая стратегия ми се вижда като always buy , never sell - да се чудиш откъде ги намират тия гущери дето толкова ги мразят
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Те сами ще хванат рейса за село
                          Защо, защото Пешо е решил, че така е редно? Човек не живее за да се храни, поне аз ако алтернативати ми е хубава храна на село, или лоша в града няма да отида на село- ще си набивам булкуците в града и ще блъскам стероиди за компенсация.

Коментар

Хипер инфлациите не се получават ей така от само себе си. Преди да стане такова нещо човек има поне година че да се измъкне. 1997 например още в началото на 1996 ми бе ясно че долара трябва да удари 1000 лева преди нещата да станат по-добре. тогава бе 60-70 лева ако не се лъжа.

Сега с Русия много се хилихте на тези мои прогнози за 1000 рубли за долар, ама ако на путин не му бе уврял акъла поне до там щеше да си паде - то още не се е разминало напълно.

Хипер инфлация при евро, долар, швейцарски франк, йена няма да се получи - поне не в следващите десетина година. Най вероятно и през следващите 100 ама де да знае човек. Трябва да съм малоумен тогава че да троша пари да се предпазвам от нещо дето няма да дойде.
                            96 година ти си играел под масата и си я мислел за небето.Стига бе човек ша ма умориш от смях.А й на Путин му бил дошъл акъла.ма ти бисер след бисер дай малко почивка

Коментар

Ти верно си голям шегобиец.Та каиш Холандия произвеждала храна!!!!????Ми яж им боклуците.Те затова лани холандците ми изядоха доматиту с коловете че и за семена питаха.Та се наложи един час да им обясмявам че климата на България няма как да го занесат в Холандия
                              Чекай, чекай малко. Ти прикаваш за глад. Всички тук ти приказваме че такова нещо няма да стане. Сега че хидропонните домати нямат вкус, нямат. Ама са си храна. И ти колкото ще да искаш да продаваш хубави домати скъпо, няма как да го правиш когато някой бълва евтина продукция с милиони тонове.

Коментар

така е бре по-принцип равновесния чат пат послъгва, но са не лъже ляб може да има за бая булюк народ, а тва, че ние сме видели глад не е, че нема, а просто на некой така му отърва ...
                                То когато немането е от Господ тогава армията е безсилан.Че дори и равновестко

Коментар

Working...
                                X