Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениес 3% от $1600+, когато призоваваше да се купува злато .. явно нещо сме пропуснали...или ние или тиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЦената на златото падна с 3% ... хаха... Да видим, как ще цвили когато цената се покачи с 30%?
то повечето акции на БФБ от 2012 до днес са на + даже...Last edited by X_Y; 20.07.2015, 19:41.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Цената на златото падна с 3%.. хаха... Да видим, как ще цвили когато цената се покачи с 30%?Last edited by X_Y; 20.07.2015, 19:39.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
На този свят няма сигурна печалба, само сигурна загуба. Затова злато, земя и други "сигурни" неща непрекъснато балонясват и се пукат, и балъците получават сериозна подстрижка на средствата, които и без това не са залужавали да имат"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеНе е така. Всяка уважаваща себе си златна буболечка ще ти обясни че златото е пари и няма значение колко зелена тоалетна хАртия даваш за негоФилософия известна още като Buy Low, Buy High
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение..Last edited by Jay Gould; 20.07.2015, 18:37.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемита за хубавия полезен български домат го забравете - има го, но селяните си го пазят за тях, а на вас ви продават блъскани с нитрати и вкусни домат...верно вкусни ама...
Е добре ще ти метна един жокер - 60-80 мг/кг. домат
ООоОООоОО сега да не кажеш, че това е много?!?!? - я прочети пак!
Коментар
-
Златото е save heaven демек убежище. Някои колеги си мислят, че е инвестиция...там е разликата между умните пари и тъпите пари. Умните пари влизат там където има доходност, а когато стане нажежено се скриват в някое убежище, за да излязат и жънат с пълна сила, когато бурята отмине... тъпите пари влизат и си остават в убежището...но там няма как да изкарат доходността, която вадят умните пари навън...
аз се причислявам по-скоро към тъпите пари, но не щото ще купувам злато, а защото все изпускам моментатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБерти 89 г много народ видя глада.Но тогава срещу долари и марки можеше да се купи.Като дойде хиперинфлацията ще видиш как се въвеждат купони и как армията ще ми пази нивите..Ще разбереш и какво е спекула на твой гръб.Селяните в Източна Украйна не са гладни въпреки че се води война.По скоро виж гражданите.Той другаря Тодор Живков навремето обясняваше че социализъмъ бил като на коча мъдете клател се ама не падал...После всички видяхме какво стана.Не бъди толко наивен и спри да вярваш в мощта на САЩ долара еврото и Запада.С тия акции дето са само нагоре и с тия банки дет не фалиргат скоро ще фалираме всички.Селяните обаче които имат земица дворче и някоя гадинка ще преживеят по добре.Останалите ще ядат каквото има в държавния резерв срещу купони.А такива като мен армията ще ги пази докато засеят ожънат и те така
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеСлед златото, всички да си накупят и биткойни по съвет пак на форекс гурото и после могат вече да лягат на сянка., но повечето хора, над 90% от тях, имат склонност да вярват в подобни глупости независимо от образованието си. Преди 2-3 месеца една украинска клиентка ме бе питала ''защо за някои неща не се говори или не се учат?'' Казах и че се говори, но болшинстовото от хората смятат истината за глупост и затова няма голям смисъл да се популяризират излишно. Хората не искат истината - а искат измислици и да вярват в нещо.
През май 2012 г. когато бях пуснал това - Златото няма да е убежище http://investments.dir.bg/_wm/librar...3001087a72df14 във Фейса си, дори професор Димитър Иванов, го обяви за фантазия и напираше да влизаме в спор, че няма да се случи... Да, ама се случи... Да е глупав професорът, не е - работи и в големи фондове в Лондон, но просто не може дори да иска, да се абстрахира от заобикалящата го информация и чужди мнения.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе съм фен на златото, но тук си в грешка ... Къде мислиш ще отидат големите пари, когато започнат да излизат от облигациите ?
Според мен - към ресурсните компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа никой, за какво ми е да забивам пари в компании чиято цена само ще пада.
По скоро бих ги шортил отколкото да съм дълъг.
Според мен - към ресурсните компании.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМного ясно, ... би казал някой тинейджър
И да не излизаме от темата - кажи, кой от големите златари ти се вижда най-читав ...моля
Аз съм се спрял на GG - най-малко дълг и ниска себестойност на продукцията...
Ама нека първо жълтото да тества 1000 или ФЕД да вдигне лихвите ... поне да почне
По скоро бих ги шортил отколкото да съм дълъг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНакупихте ли си злато в очакване да стане 12 000 $
След златото, всички да си накупят и биткойни по съвет пак на форекс гурото и после могат вече да лягат на сянка.
Коментар
Коментар