IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Явно ти си пропуснал, а не ние.... Ние призоваваме да се купува злато още от $800.
    абе най-силно крякаше баш под и на върха.... не е само аз да съм те чел...доста хора четем тук
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      с 3% от $1600+, когато призоваваше да се купува злато .. явно нещо сме пропуснали...или ние или ти
      Явно ти си пропуснал, а не ние.... Ние призоваваме да се купува злато още от $800.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Цената на златото падна с 3% ... хаха... Да видим, как ще цвили когато цената се покачи с 30%?
        с 3% от $1600+, когато призоваваше да се купува злато .. явно нещо сме пропуснали...или ние или ти

то повечето акции на БФБ от 2012 до днес са на + даже...
        Last edited by X_Y; 20.07.2015, 19:41.

Коментар

• Цената на златото падна с 3%.. хаха... Да видим, как ще цвили когато цената се покачи с 30%?
          Last edited by X_Y; 20.07.2015, 19:39.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• На този свят няма сигурна печалба, само сигурна загуба. Затова злато, земя и други "сигурни" неща непрекъснато балонясват и се пукат, и балъците получават сериозна подстрижка на средствата, които и без това не са залужавали да имат
            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
              Не е така. Всяка уважаваща себе си златна буболечка ще ти обясни че златото е пари и няма значение колко зелена тоалетна хАртия даваш за него Философия известна още като Buy Low, Buy High
              Не е така. Всяка уважаваща себе си хартиена бубулечка ще ти обясни, как недъзите на всяка икономика могат да се поправят с печатане на шарени хартишки. Философия известна като "да си заровим главата в пясъка" или още като философията на щрауса...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                ..
                Преди броени месеци пък, малко преди швейцарския референдум една позната мацка ме пита какво да прави със златните си монети. Айде приятелка и викам си да и кажа - и че отдавна е трябвало да ги разкара още в 2012 като съм казал, но пак може да го направи, защото златото ще пада още. Взе да ми обяснява какво била чела и че швейцарците щели били да минат в злато... Смешки, но викам си, та за кво ми е? Казвам и ''що въобще ме занимаваш с тъпото си злато и ме питаш, щом не вярваш на това което ти казвам, при това безплатно?!' - Теглих и наум една майна и я изхвърлих от познатите си... Овча му работа, а мацето уж беше умна има 2 висши и няколко езика... Да ама пак е овца
                Last edited by Jay Gould; 20.07.2015, 18:37.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  мита за хубавия полезен български домат го забравете - има го, но селяните си го пазят за тях, а на вас ви продават блъскани с нитрати и вкусни домат...верно вкусни ама...
                  Вземи малко да се образоваш и прочети дали домата усвоява нитрати и колко са те преди да говориш глупости. Тук не всички сме тъпанари!
                  Е добре ще ти метна един жокер - 60-80 мг/кг. домат
                  ООоОООоОО сега да не кажеш, че това е много?!?!? - я прочети пак!

Коментар

• Златото е save heaven демек убежище. Някои колеги си мислят, че е инвестиция...там е разликата между умните пари и тъпите пари. Умните пари влизат там където има доходност, а когато стане нажежено се скриват в някое убежище, за да излязат и жънат с пълна сила, когато бурята отмине... тъпите пари влизат и си остават в убежището...но там няма как да изкарат доходността, която вадят умните пари навън...

аз се причислявам по-скоро към тъпите пари, но не щото ще купувам злато, а защото все изпускам момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Берти 89 г много народ видя глада.Но тогава срещу долари и марки можеше да се купи.Като дойде хиперинфлацията ще видиш как се въвеждат купони и как армията ще ми пази нивите..Ще разбереш и какво е спекула на твой гръб.Селяните в Източна Украйна не са гладни въпреки че се води война.По скоро виж гражданите.Той другаря Тодор Живков навремето обясняваше че социализъмъ бил като на коча мъдете клател се ама не падал...После всички видяхме какво стана.Не бъди толко наивен и спри да вярваш в мощта на САЩ долара еврото и Запада.С тия акции дето са само нагоре и с тия банки дет не фалиргат скоро ще фалираме всички.Селяните обаче които имат земица дворче и някоя гадинка ще преживеят по добре.Останалите ще ядат каквото има в държавния резерв срещу купони.А такива като мен армията ще ги пази докато засеят ожънат и те така
                      Защо си мислиш, че някой ще се занимава с теб.Ще засееш ожънеш и ще ти го национализират.Няма да се дърпаш без пари ще работиш и продаваш иначе главата на дръвника а жената и дъщерята в бардаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        След златото, всички да си накупят и биткойни по съвет пак на форекс гурото и после могат вече да лягат на сянка.
                        Форито е опасен той - каквото е казал, се случва обратното , но повечето хора, над 90% от тях, имат склонност да вярват в подобни глупости независимо от образованието си. Преди 2-3 месеца една украинска клиентка ме бе питала ''защо за някои неща не се говори или не се учат?'' Казах и че се говори, но болшинстовото от хората смятат истината за глупост и затова няма голям смисъл да се популяризират излишно. Хората не искат истината - а искат измислици и да вярват в нещо.

През май 2012 г. когато бях пуснал това - Златото няма да е убежище http://investments.dir.bg/_wm/librar...3001087a72df14 във Фейса си, дори професор Димитър Иванов, го обяви за фантазия и напираше да влизаме в спор, че няма да се случи... Да, ама се случи... Да е глупав професорът, не е - работи и в големи фондове в Лондон, но просто не може дори да иска, да се абстрахира от заобикалящата го информация и чужди мнения.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Не съм фен на златото, но тук си в грешка ... Къде мислиш ще отидат големите пари, когато започнат да излизат от облигациите ?
                          Според мен - към ресурсните компании.
                          Не виждам никаква причина това да се случи. Най-вероятно просто ще отидат в по-краткосрочни облигации. Ресурсните компании са прокажени в момента и това ще продължи години, може и десетилетия. Там свърши голям цикъл. Т.е. това при ресурсите не е някаква корекция а ще е дългогодишен мечи тренд.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            На никой, за какво ми е да забивам пари в компании чиято цена само ще пада.

По скоро бих ги шортил отколкото да съм дълъг.
                            Не съм фен на златото, но тук си в грешка ... Къде мислиш ще отидат големите пари, когато започнат да излизат от облигациите ?
                            Според мен - към ресурсните компании.
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Много ясно, ... би казал някой тинейджър
                              И да не излизаме от темата - кажи, кой от големите златари ти се вижда най-читав ...моля
                              Аз съм се спрял на GG - най-малко дълг и ниска себестойност на продукцията...
                              Ама нека първо жълтото да тества 1000 или ФЕД да вдигне лихвите ... поне да почне
                              На никой, за какво ми е да забивам пари в компании чиято цена само ще пада.

По скоро бих ги шортил отколкото да съм дълъг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Накупихте ли си злато в очакване да стане 12 000 $

След златото, всички да си накупят и биткойни по съвет пак на форекс гурото и после могат вече да лягат на сянка.

Коментар

Working...
                                X