IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Е то едно агне се яде за ден - два от едно семейство. И без това като се притопля не става за нищо. Едно прасе за месец максимум. С толкова храна как си изкарал 3 години не ми е ясно. Аз да съм я оправил за 3-4 месеца.
    Печено агне не се притопля.Яде се студено.И не е необходимо да се пече цяло.Може да се пече на четири пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ...а аз съм на кон...

едно нещо не мога да разбера

защо форумът на инвестора се напълни с реднекове, марксисти, маоисти, нацисти и всякакви НЕЗАНИМАВАЩИ се с инвестиции тролове....
      Аз пък не мога да разбера купиването на машини и обработката на земя инвестиции ли са?Малката ферма и градина инвестиция ли е?Или на някой му дали боновата книжка с 25 акции на Петрол и егати инвеститора.Или пък някой друг дето се набутал на БФБ.Тука сме да ви отваряме очите за да не ви обират

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Веселяк си ти голям ,Като се сетя че изядохме две телета четири прасета и 23 агнета и ярета голям глад беше...Пуйките и кошките бяха за гарнитура..
        Е то едно агне се яде за ден - два от едно семейство. И без това като се притопля не става за нищо. Едно прасе за месец максимум. С толкова храна как си изкарал 3 години не ми е ясно. Аз да съм я оправил за 3-4 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Веселяк си ти голям ,Като се сетя че изядохме две телета четири прасета и 23 агнета и ярета голям глад беше...Пуйките и кошките бяха за гарнитура..
          ...а аз съм на кон...

едно нещо не мога да разбера

защо форумът на инвестора се напълни с реднекове, марксисти, маоисти, нацисти и всякакви НЕЗАНИМАВАЩИ се с инвестиции тролове....
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            понеже говорим за отрови...това е последното нещо, което интересува българският селянин, когато произвежда.

преди 1989-та тия с волгите бяха известни с това, че си имат леха с доматки и тн..дето са си за лична употреба, а на останалото се сипваше амониева селитра с чували(крадена от ткзс-то или ефтино купена) и тн и тн.

за нитрати се заговори още преди 89-та и даже тогава хората се усетиха, че селяндурите с волгите не са точно братя, а едни обикновени търгаши

същите тези днес кълнат оранжерините домати внос и хвалят българското, но никой не помни как се блъскаше и как се блъска с нитрати, за да се изкара повече и по-рано продукцията на пазара....

мита за хубавия полезен български домат го забравете - има го, но селяните си го пазят за тях, а на вас ви продават блъскани с нитрати и вкусни домат...верно вкусни ама...

( ПП за вкъщи купувам основно и почти само био продукти от доказан производител, които макар и да не са най-вкусни поне не са блъскани с нитрати...)
            Да за пловдивските и пазарджишките тарикати си прав.Затова или си произвеждаш или се примиряваш

Коментар

Ти ако я бе имал тази вяра в долара, нямаше да гладуваш 89 и 96 И още не си си научил урока

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                Защо си мислиш, че някой ще се занимава с теб.Ще засееш ожънеш и ще ти го национализират.Няма да се дърпаш без пари ще работиш и продаваш иначе главата на дръвника а жената и дъщерята в бардаци.
                Искаш ли да пробваш дали това е възможно.Щото кога дойде момента ще разбереш какво е онова ДЗП от рекламите.Помощ не е да заколим прасето

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Е, няма начин да не е вярно щом някой го е разправял... хаха
                  Е дали ще вярвм на неща които ти разправяш, или които някой друг разправя за мен лично е равнозначно. Все някой разправя нещо. Пък съм дори по склонен да повярвам на другия защото въпреки няколкото му поста в тази посока ти не отрече никога.

Коментар

Ама тук някой разправяше че си нямал пукнат биткоин та ги пропуснах
                    Е, няма начин да не е вярно щом някой го е разправял... хаха
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Злато, сребро и биткойн. Какво още трябва да сложа в подписа си за да не го забравяш?! И колко пъти още трябва да повтарям, че съм се "набутал"в биткойни още когато цената им бе едноцифрено число?
                      Нищо не съм забравил всички идиотски балони ги нацелваш без грешка. Ама тук някой разправяше че си нямал пукнат биткоин та ги пропуснах - бре да му се невиди

Коментар

Да бе да, и набута всичките си депозити в злато
                        Злато, сребро и биткойн. Какво още трябва да сложа в подписа си за да не го забравяш?! И колко пъти още трябва да повтарям, че съм се "набутал"в биткойни още когато цената им бе едноцифрено число?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Цената на златото падна с 3% и озлобената до умопомрачение сган от пиндозомбита започна да цвили възторжено... хаха... Да видим, как ще цвили когато цената се покачи с 30%?
                          "Пиндозомбита"? Другарю, на какви медикаменти сте? Втората по добив златодобивна компания е американска, първата и много от другите в челната десятка са канадски, и по вашата изкривена путлеристка анти-логика "пиндозомбитата" трябваше да плачат за пукането на златния балон. А окупаторите от Дънди прешъс трябваше да се пукат от яд, че експлоатацията на богатствата на KLETA MAJKA BALGARIQ вече не е толкова изгодно

И още нещо - отива ли на "широката славянска душевност" да е така обсебена с презрения метал

Защо не трупате богатство в рубли, в сибирски имоти и в свещени путинославни артефакти?
                          Last edited by Pavlik Morozov; 20.07.2015, 19:44.
                          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Явно ти си пропуснал, а не ние.... Ние призоваваме да се купува злато още от $800.
                            Да бе да, и набута всичките си депозити в злато малко преди Кипър да фалира зимата на 2013 - а тогава златото бе към 1600 Ама то 30% загуба ти е само в хартийки е и в стоки, и в каквото там реши да си купуваш. В злато обаче нищо не си загубил.

Коментар

Явно ти си пропуснал, а не ние.... Ние призоваваме да се купува злато още от $800.
                              Кой сте Вие, смешки... сега като падна остава ли ЧЕСТНИ ПАРИ, ЗЛАТОТО ????? СМЕШКО...

Коментар

• Едно е сигурно - в дългосрочен план посоката е север!

Коментар

Working...
                                X