Моля, придържайте се към темата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеСкоро предстои голямото сгромолясване, а фондовия пазар ще пада с 7-8% на ден!
Коментар
-
Вчера един, пич, тука в темата ме попита, защо съм качвал СПАМ! Тъй като бях цитирал статия от един американски анализатор, който говореше за манипулации при стоковите индекси! НЕРЕЛЕВАНТНОСТТА на пазара по отношение на икономическа ситуация, спрямо стойност на индексите може да се види в горната графика!
Компаниите поддържат котировките чрез обратно изкупуване! Вижда се, че от началото на 2016г. корелацията се разминава, а те започват да се "задъхват" в опита си да крепят пазара! Същото се случва и при банките и фондовете, които крепят собствените си позиции! Скоро предстои голямото сгромолясване, а фондовия пазар ще пада с 7-8% на ден!
Коментар
-
Auto Loan Delinquencies Soar—–In North Dakota, Oklahoma And Texas!
Ето една от гордостите на американската икономика за миналата година! Продажбите на автомобили! Една от последните "крепости" на свръхкредитирането при потребителите в US! Но явно някои вече не могат да си плащат!Last edited by Mike Florida; 22.03.2016, 11:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение"Но, които никой от тук-присъстващите не коментира."
Ми тези, които в последно време коментират в темата, без да ти казвам, може да прегледаш историята и сам, за да прецениш, до колко коментарите имат свързаност с представянето на златото като АКТИВ и ИНВЕСТИЦИЯТА в него!
ДА, ако темата не се следи И ОТ ЧЕТЯЩИ, КОИТО НЕ ПИШАТ в нея, а само от пишещите, няма смисъл от подобна информация, то е очевидно, ако се види какво се пише!
"И какво разбра за бъдещето на златото ... от целия този спам, който си публикувал?"
Автора ясно посочва, че текущото игнориране от страна на пазарите, на лошите икономически данни(ПАЗАРИТЕ ВЪЗСТАНОВИХА), по всяка вероятност се дължи на покупки на фондове и банки(СВЪРЗАНИ ЛИЦА), което своего рода, може и да се разглежда като манипулация, в интерес на текущото запазване на статуквото по отношенеи на пазара.
Препратката на тази информация е към хората, които осъзнават, че подобно влияние може да бъде ЕДИНСТВЕНО КРАТКОВРЕМЕННО!
Втората препратка е относно задържането на цената на златото, при екелтронната му размяна(хартиена), когато някой продава на пазара нещо, което реално не притежава и отражението на това нещо към една бъдеща СТОЙНОСТ на актива!
На хора като теб предполагам, не би била интересна и следната графика, която онагледява истината за растежа и създаването на работни места в САЩ!
Сигурно хората предпочитат да четат твоето творчество в темата, но един два СПАМА от мен, едва ли са чак такъв проблем!
Хейтъри колкото искаш. Игнорвай и си свиркай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение"Но, които никой от тук-присъстващите не коментира."
Ми тези, които в последно време коментират в темата, без да ти казвам, може да прегледаш историята и сам, за да прецениш, до колко коментарите имат свързаност с представянето на златото като АКТИВ и ИНВЕСТИЦИЯТА в него!
ДА, ако темата не се следи И ОТ ЧЕТЯЩИ, КОИТО НЕ ПИШАТ в нея, а само от пишещите, няма смисъл от подобна информация, то е очевидно, ако се види какво се пише!
"И какво разбра за бъдещето на златото ... от целия този спам, който си публикувал?"
Автора ясно посочва, че текущото игнориране от страна на пазарите, на лошите икономически данни(ПАЗАРИТЕ ВЪЗСТАНОВИХА), по всяка вероятност се дължи на покупки на фондове и банки(СВЪРЗАНИ ЛИЦА), което своего рода, може и да се разглежда като манипулация, в интерес на текущото запазване на статуквото по отношенеи на пазара.
Препратката на тази информация е към хората, които осъзнават, че подобно влияние може да бъде ЕДИНСТВЕНО КРАТКОВРЕМЕННО!
Втората препратка е относно задържането на цената на златото, при екелтронната му размяна(хартиена), когато някой продава на пазара нещо, което реално не притежава и отражението на това нещо към една бъдеща СТОЙНОСТ на актива!
На хора като теб предполагам, не би била интересна и следната графика, която онагледява истината за растежа и създаването на работни места в САЩ!
Сигурно хората предпочитат да четат твоето творчество в темата, но един два СПАМА от мен, едва ли са чак такъв проблем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеСамо наивен човек може да си сложи ценностите в домашен сейф.Last edited by бай Промо; 21.03.2016, 18:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеКой ще ми го разбие.
Това не ми изглежда като многофункционален сейф ... особено последното.
Само наивен човек може да си сложи ценностите в домашен сейф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеАко си направиш такова хранилищие то бъди сигурен, че дори нищо да не държиш в него... ще има много опити да го разбият.
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение...тъй като много лесно можеш да го скриеш къде ли не....
-дет се вика можеш си изкопаеш в градината ... една септична яма и да го хвърлиш вътре в л.айната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение... без да ти казвам, може да прегледаш историята и сам, за да прецениш, до колко коментарите имат свързаност с представянето на златото като АКТИВ и ИНВЕСТИЦИЯТА в него!
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеНо, които никой от тук-присъстващите не коментира.
И какво разбра за бъдещето на златото ... от целия този спам, който си публикувал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеТова си е лично предпочитание, НО едни 250 кинта годишно за СОТ не са въобще излишни, защото охраняваните със СОТ апартаменти и къщи се 'удрят' основно от професионалисти и само 'по-сигнал' + много по-бързо се работи....Last edited by бай Промо; 21.03.2016, 13:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеИмаме наистина голям проблем.
Сега, мога да направя и спецификация за хранилището.
1. Да е удобно за работа и да ни е под ръка - което не означава, че трябва да е в къщата.
2. Да има собствена защита - тайна аларма или нещо такова.
3. Да има двойник - фалшив сейф, в който да няма нищо съществено.
4. Да е на видно място и същевременно срито (зад книги, картина, стенна ранжировка и др.)
5. Да не е очевидно като местонахождение (вкопано в стената, най-добре).
6. Да има защита срещу взлом.
7. По принцип желателно е разходите по системата за защита да не надминават стойността на съхраняваното имущество.
Проблемът по принцип си е голям.
съответно може да се разделиш с част от ценните си вещи , но крадците нямат време да ровят из целия ти дом да ти търсят дали си скрил някъде бели пари за черни дни.
всичко останало написано съм съгласентова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеGlobal Economy Dying Pig-No More Rate Hikes-Rob Kirby
Коментар
Коментар