IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Според мен златото трябва да се хеджира с акции в съотношение, в зависимост от разбиранията! Самото златото физическо притежание, тъй като спреда при закупуването му не е кой знае колко голям, на фона на възможните му движения както на горе, така и на долу! Стига да има къде да го скатаеш!

Едно съотношение, злато, акции, кеш от сорта на 20:40:40 ми се струва добро!

Иначе сеирите по международните пазари предстоят! Ти ми говориш за 2008, а аз ти говоря за 2016-2017 и възможните държавни фалите в Европа. Така погледнато, ако имаме черен сценарий, 2008 ще бъде като невинно детско парти!

Ако някой предусеща подобно стечение, навярно предвходното съотношение трябва да придобие изражението 40:30:30!
    Е тука да не купуваме с каруци злато или някви килограми, няколко стотинки там и това е, да не го дават без пари (все още ньет)?
    А за следващата криза ше бъде "Дълговата криза" да както казваш тези години съвпадат и с циклите на борсата, но точно кога и как никой не знае и още повече какво ще стане с кеша, незнам каква магария са замислили тоя път ...
    Last edited by michaelis12; 28.09.2015, 17:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      е не всяка стотинка да се обръща в злато нали, но да има за Collateral, че де да ги знам тея побърканите ше изтрият всичко после и Арменския Поп не мое да ни помогне, но като има някоя друга жълтица, да имаме за хляб един ден .......
      Мен най-много ме притеснява, че зарад тея тъпанари САЩа ше забранят кеша ей са и Англичаните напират кат теле пред майка си, тва хубаво ама като фалира банката кво прайм ей тука ми е много интересно, стане ли като през 2008 - кво прайм
      Според мен златото трябва да се хеджира с акции в съотношение, в зависимост от разбиранията! Самото златото физическо притежание, тъй като спреда при закупуването му не е кой знае колко голям, на фона на възможните му движения както на горе, така и на долу! Стига да има къде да го скатаеш!

Едно съотношение, злато, акции, кеш от сорта на 20:40:40 ми се струва добро!

Иначе сеирите по международните пазари предстоят! Ти ми говориш за 2008, а аз ти говоря за 2016-2017 и възможните държавни фалите в Европа. Така погледнато, ако имаме черен сценарий, 2008 ще бъде като невинно детско парти!

Ако някой предусеща подобно стечение, навярно предвходното съотношение трябва да придобие изражението 40:30:30!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
        И аз съм за физическо притежание. Видяхме колко хора изгоряха от брокерите при една "невинна" що годе ситуация при CHF.
        При по-сериозно финансово цунами, цифричките на терминалите наистина ще си останат само цифрички!
        е не всяка стотинка да се обръща в злато нали, но да има за Collateral, че де да ги знам тея побърканите ше изтрият всичко после и Арменския Поп не мое да ни помогне, но като има някоя друга жълтица, да имаме за хляб един ден .......
        Мен най-много ме притеснява, че зарад тея тъпанари САЩа ше забранят кеша ей са и Англичаните напират кат теле пред майка си, тва хубаво ама като фалира банката кво прайм ей тука ми е много интересно, стане ли като през 2008 - кво прайм

Коментар

Верно е, че не е за препоръка, щото се купува в момента, но не на борсата обещания, а физика ...
          Повече пари ше праат дуци, ей са като се въведат отрицателни лихви ше праат те само дет паррите нишо няма да струват , че и тряя да се плащат лихви на банките за да ти стоят парите там плюс и забраната на кеша - къде отиваш ти може би ....... оффф в УНСС на нишо не са ви научили
          И аз съм за физическо притежание. Видяхме колко хора изгоряха от брокерите при една "невинна" що годе ситуация при CHF.
          При по-сериозно финансово цунами, цифричките на терминалите наистина ще си останат само цифрички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
            Може и да си прав, но поне правописът ми е правилен
            както вече спорихме с един, аз не съм тук да защитавам Нобелови Награди по Литература, ако вие сте, то мястото ви е във Великотърновския Университет в Българската Филология, там са претенциите за български правопис и правоговор, аз вече съм бил и там един семестър преди години, но щом ви влече ......

Коментар

Големите играчи си извадиха част от инвестициите в злато и скоро ще почне и по-голям отлив.
              * Не е препоръка.
              А според мен всички големи играчи съвсем скоро ще извадят инвестициите си от зелени гущери и ще започне така неочакваното от простолюдието мега отлив на зелената хартия.
              Въпреки правилния ми правопис, бихте могли да увеличите своето богатство, като бъдете "информирани".
              *Използвайте всичко за което пиша, като информация за професионални цели.

Коментар

Верно е, че не е за препоръка, щото се купува в момента, но не на борсата обещания, а физика ...
                Повече пари ше праат дуци, ей са като се въведат отрицателни лихви ше праат те само дет паррите нишо няма да струват , че и тряя да се плащат лихви на банките за да ти стоят парите там плюс и забраната на кеша - къде отиваш ти може би ....... оффф в УНСС на нишо не са ви научили
                Може и да си прав, но поне правописът ми е правилен

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Към 700-800$....

Още един последовател на Мзетката...хахаххаах

Коментар

къде отиваш ти може би ....... оффф
                    Към 700-800$....

Коментар

Според мен голямото фиаско на златото свърши. Големите играчи си извадиха част от инвестициите в злато и скоро ще почне и по-голям отлив. Причината е проста: капиталовите пазари в момента правят повече пари от колкото златото.
                      * Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                        може да си обкова и черепа на меркел със злато и да го направя на чаша
                        Май натам отиат нещата .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                          Златари, трупате ли тежести ? Ако се срине как ли ще го местите, извозвате и разпродавате в дъното а още по зле ще е при разлика в котировките по над 10%
                          Според мен голямото фиаско на златото свърши. Големите играчи си извадиха част от инвестициите в злато и скоро ще почне и по-голям отлив. Причината е проста: капиталовите пазари в момента правят повече пари от колкото златото.
                          * Не е препоръка.

Коментар

трупаме аз събирам за гири, да си разцъквам, че е полезно за здравето ...... ше взема малко и да облепя и цокала в банята, че неръждавейка
                            може да си обкова и черепа на меркел със злато и да го направя на чаша

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                              Златари, трупате ли тежести ? Ако се срине как ли ще го местите, извозвате и разпродавате в дъното а още по зле ще е при разлика в котировките по над 10%
                              трупаме аз събирам за гири, да си разцъквам, че е полезно за здравето ...... ше взема малко и да облепя и цокала в банята, че неръждавейка

Коментар

• Златари, трупате ли тежести ? Ако се срине как ли ще го местите, извозвате и разпродавате в дъното а още по зле ще е при разлика в котировките по над 10%

Коментар

Working...
                                X