IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ECB Considers Pushing Negative Rates Lower; Yellen Might Follow Lead

According to a Reuters report, a consensus is forming at the ECB to drop the interest rate it charges banks in December

The ECB cut its deposit rate to negative 0.2% in September 2014. At that point, it said it couldn’t go any lower. But other central banks in Europe have dropped their rates significantly below the ECB rate. For example, in Sweden, the benchmark interest rate sits at negative 0.35%. The Swiss and Danish central banks have cut all the way to negative 0.75%.
    One unnamed ECB governing official told Reuters, “Let’s go for a big cut.”

Краят на еврото чука на вратата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Тоя стар индианец сигурно чете Инвесторът: сам аз съм предлагал това преди отдавна.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ще ги прекарат мангустите. Много коварни лидери имат. По-коварни от западните елити да не повярва човек направо

Коментар

• http://www.vestifinance.ru/articles/64095

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ного ясно - нагълтваш се с елмази и бегаш.
            Добра идея, но трябва и да разбираш от елмази и да не ти пробутат разни цветни стъкла

Коментар

• http://goldsilver.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                С какво ще ходят до Виената ? При сегашните цени на петрола не могат да платят водата за камилите
                Не си ли чувал за Настрадин Ходжа и неговия превоз? Запаси от това биологично бойно транспортно средство на югоизток от нас има достатъчно. А тези същите като прелетните птички са с генетична памет за маршрута Стамбул-Одрин-Пловдив-Скопие-Прищина-Нови пазар-Сараево. Оттам до Вената ще им включат джипиеса на шилото в задника и глей кво става с Вената, дето отбранителни стени веке нема. Ще се вдигне цената на златото, щото турчинът като забогатее накичва хубавиците си - майки, съпруги, дъщери - със златце.
                Last edited by Trakatrak'; 09.11.2015, 08:22.

Коментар

Ти си запецнал в средата на ХХ век. Да не сме Африка? Ако някой атакува Европа, ще е добре въоръжен. Засега са само пешаци, но след десетилетие не се знае как ще се обърнат нещата. От поне десетилетие твърдя, че Турция трябва влезе в ЕС, за да се определи към европейската цивилизация и да е щит откъм Западна Азия, че там ще има големо раздвижване. Но може самата Турция да застане начело му, щом я игнорираме. Лесно ще стигне до Вената тогава, ако руснаците предпочетат да ни гледат сеира, че тогава си вземат своето. А камериканците съвсем непредвидими.
                  С какво ще ходят до Виената ? При сегашните цени на петрола не могат да платят водата за камилите
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Как с кого: с Калашников и с Шмайзер и с Драгунов.

Сибир - далновидно - какво повече затопляне - лятото в Новосибирск стига до 38-40 градуса.
                    Ти си запецнал в средата на ХХ век. Да не сме Африка? Ако някой атакува Европа, ще е добре въоръжен. Засега са само пешаци, но след десетилетие не се знае как ще се обърнат нещата. От поне десетилетие твърдя, че Турция трябва влезе в ЕС, за да се определи към европейската цивилизация и да е щит откъм Западна Азия, че там ще има големо раздвижване. Но може самата Турция да застане начело му, щом я игнорираме. Лесно ще стигне до Вената тогава, ако руснаците предпочетат да ни гледат сеира, че тогава си вземат своето. А камериканците съвсем непредвидими.

Коментар

С кого да го защитаваш? Ще те продадат преди да се усетиш. Във властта предимно продажници, тук-таме некой пияница. А за Сибир недалновидно, щото затоплянето може го превърне в големо блато или даже газов крематориум. Пази Боже! Некъде вътрешна Аржентина по-добре. и стари български колонии там. Това хипотетично засега, но знае ли се?
                      Как с кого: с Калашников и с Шмайзер и с Драгунов.

Сибир - далновидно - какво повече затопляне - лятото в Новосибирск стига до 38-40 градуса.

Коментар

Позорно е да бягаме без поне да опитаме да защитим Отечеството си - но ако наистина се наложи - аз предпочитам Сибир. Това е страната на бъдещето.

Само за справка - Новосибирск е градът, който най-най-бързо след основаването си е станал милионен - в целият свят, биейки рекордът на Чикаго.

А др. Бендер го очесаха, защото му се наложи да мъкне златце - не можа да намери елмази. Но остана му Златното говедце.
                        С кого да го защитаваш? Ще те продадат преди да се усетиш. Във властта предимно продажници, тук-таме некой пияница. А за Сибир недалновидно, щото затоплянето може го превърне в големо блато или даже газов крематориум. Пази Боже! Некъде вътрешна Аржентина по-добре. и стари български колонии там. Това хипотетично засега, но знае ли се?
                        Last edited by Trakatrak'; 08.11.2015, 22:53.

Коментар

• Позорно е да бягаме без поне да опитаме да защитим Отечеството си - но ако наистина се наложи - аз предпочитам Сибир. Това е страната на бъдещето.

Само за справка - Новосибирск е градът, който най-най-бързо след основаването си е станал милионен - в целият свят, биейки рекордът на Чикаго.

А др. Бендер го очесаха, защото му се наложи да мъкне златце - не можа да намери елмази. Но остана му Златното говедце.
                          Last edited by Императорът; 08.11.2015, 22:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                            Русия,Нова Зеландия,Австралия
                            Латиноско ми се чини най-добре. Да не дава Господ. Тамън човек се загрижи за спокойни старини и почнат интересни времена. Такива тревоги вдигат цената на златцето.

Коментар

Боже, преди петнадесетина години като писах, че може да се наложи да се изнасяме от тази територия при възможно ислямско нашествие, ме изкараха за луд. Сега гледам всеки втори разумен човек се запасява с ликвидни активи, че знае ли се какво следва? Само че мислех навремето посоката да е начално Украйна, че много нашенци там, а то война. Освен това лошо предначертание като пророчество - на украино-румънската граница Остап Бендер го съблекоха едва ли не гол и му прибраха скъпоценностите. Много мафия там! Дайте сигурна посока за евакуация, че като гледам каква държавна власт сме осрали, може да се наложи. И кой актив е лесно преносим и бързо обменяем? Това с елмазите несигурно ми се струва, но при металите няма ли екстри? Или те твърде технологични и дефицитни?
                              Русия,Нова Зеландия,Австралия

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Пичове, имам много лоши новини за златните фенове. Преди малко се прибирам от среща със сученичките. Две от тях искат да си купуват злато с аргумента да имат нещо ценно в случай, че се наложи да бягат. Едната даже държи раница за спешна евакуация пълна с консерви и не знам какви глупости. Изводите са ясни.
                                Боже, преди петнадесетина години като писах, че може да се наложи да се изнасяме от тази територия при възможно ислямско нашествие, ме изкарваха луд. Сега гледам всеки втори разумен човек се запасява с ликвидни активи, че знае ли се какво следва? Само че мислех навремето посоката да е начално Украйна, че много нашенци там, а то война. Освен това лошо предначертание като пророчество - на украино-румънската граница Остап Бендер го съблекоха едва ли не гол и му прибраха скъпоценностите. Много мафия там! Дайте сигурна посока за евакуация, че като гледам каква държавна власт сме осрали, може да се наложи. И кой актив е лесно преносим и бързо обменяем? Това с елмазите несигурно ми се струва, но при редките метали няма ли екстри? Или те твърде технологични и дефицитни?
                                Last edited by Trakatrak'; 08.11.2015, 22:19.

Коментар

Working...
                                X