If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
балониранко е все още, според мен, Мисля, че нищо не му пречи да удари дънце до 900 долари. Уточнявам, че лично аз не очаквам да е 200, 300 или 600, За 600 всъщност не го изключвам на 100% Но най-реално ми изглежда едно слизане на 900. После каква ще е орбитата ще видим според чарта Защо точно чарт, ами защото евентуалния "фундамент" зa мен не е от това ниво
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
че им върнали друго злато не с техния си им щемпел оригинален или нещо подобно .
Върнаха им го наскоро под формата на "Дизелгейт"!Франция*също си го получи завчера с привкус на чеченска сватба....
(Ако не знаеш - обичая по сватбите в кавказките руски републики изисква да се стреля,не е задължително да е във въздуха,за здравето на младоженците....)
--------------------------
* Генерал Дьо Гол прави първите опити през 1968г. за теглене на френското злато от америка и дори праща контейнер с долари,но вероятно не е взел нищо.
---------------------------
Изобщо който веднъж стане ортак с дявола(сащ) - бял ден не вижда!И връщане назад,няма....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
всъщност какво стана, германците успяха ли да си преместят златните резерви или си остана само с преместването на малка част от тях, че не проследих развитието, още ли им ги "съхраняват" амитата. Някъде за някакъв скандал, че им върнали друго злато не с техния си им щемпел оригинален или нещо подобно мярках преди годинна две?
Дали все още официалните цифри за дълга са си същите, както бяха замразени през януари ?
И какво значение има,след като хамбарите на форт нокс са изгребани до дъно!
След малко отивам до банката да внеса малко кинти по една моя сметка,която е най-назад спрямо другите.Целта е да намаля поне малко задължението към себе си...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Тази седмица очаквам да слезе под 1000 долара!Рядък миг на пълно щастие за всички...
Някой знае ли с какво е обезпечена "валутата" на идил?!
Златен динар и сребърен дирхам : Зеленият принц знае най-добре. иначе разкешват май в гущери поне така пише по вестниците но поради близостта си с Запада може да държат и голям пасет от УСА ДЦК, а този незабележим факт ще направи неимоверно щастлив НЕРАВНОВЕСИЕ храбрият форумен инвеститор да му се свети името и да пребъде
Абе да ви питам, че не откривам информация нещо -
US Treasury-то дали удължиха пак и след 30 октомври забраната да публикуват доклади за настоящи дълг на щатите?
Дали все още официалните цифри за дълга са си същите, както бяха замразени през януари ?
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар