Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСпоред мен ще бъде нещо като Стогодишната война между Англия и Франция през Средновековието.Заговори,колизии,интриги,смяна на съюзници в движение докато не измрат всички родени през началото й.А и за да няма достоверност за поколенията напред.
ПС:Ако нещо подобно се случи златото едва ли ще излезе от рейнджа 1000-1500 до края на този век.
За мен на първо време ЕС хвърля кърпата на 90%!
Това означава карй на Еврозоната и моментален фалит на цяла Южна Европа.
Мрасните гърчоля, най-после ще платят цената.
Към днешна дата това ми се вижда неизбежно и си мисля, че ще го видим до 2-3 години макс. Ако при разводите хората често просто не виждат смисъл да стоят един с друг, то в момента, между страни като Полша и Унгария, и Германия и Франция от друга страна има нетърпимост, до степен да им се "повръща" един от друг!
Великобритания ще играе спрямо сосбтвените си интереси, тя си е сепаратист по принцип, защото винаги се е чувствала чужда на ЕС, до голяма степен!
САЩ/Русия/Китай там е трудно да се прогнозира каквото и да било, според мен задколисието не се знае дали ще стой винаги зад САЩ, корпорациите и военно-промишления комплекс, се държи от кръгове, които не виждам, защо да не припознаят нов глобален лидер или лидери.
Обикновенния американец е пълен фушляк, подобно на дупето от столицата и на цялото това задкулисие капка не му дреме нито за Америка, нито за стандарата им начин на живот, това, че са били глобален лидер и прочие. С други думи, хората, които са превърнали Америка в лидер, могат да я свалят от пиедестала, защото Америка просто е "назначена" на тази позиция!
Конкретно за България, се надявам, че ще оцелеем в престоящата турболенция, ще ми се ако може и да се съхраним като нация без арабели, а след разпада на ЕС, Западна Европа да се радикализира и да организира една "Голяма екскурзия" за "екскурзиантите"!
Тука се преплитат много линии, по принцип глобалните господари нямат интерес от част от населението, което в момента се характеризира с много голям демографски бум, и ще продължи да практикува досегашния си живот при по-добри условия.
Друга теория е, че евреите искали да омешат населението, която според мен ми се струва малко вероятна, те така или иначе живеят с мисълта, че са N1, през всичките векове.
Топ несъстоятелна теория за мен е, че Америка искала да отслаби Европа, чрез бежанците. Европа дава май вече само 15% от глобалния БВП. Тя е една плюнка. Само "чавдарчетата" в България бленуват за силна Европа и европейски братя. На всеки интелигентен човек му е ясно, че унгареца не е брат с германеца, а германеца не е брат с румънеца! С други думи, Европа няма как да бъде никога силна, нито преди нито когато и да е в бъдещето, което може би приключва съвсем скоро!
В личен план аз си преструктурирам портфейла в очакване на hardcore криза, това смятам, че съвсем скоро в близките години ще го видим! От всичките тези глобални и задкулисни главоблъсканици, единствено за фалита на Европа съм на 90% сигурен!Last edited by Mike Florida; 17.11.2015, 20:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМислили ли сте да си платите банер реклама? Хем инвестора ще вземе пари, хем може да е по-ефективна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСпоред мен ще бъде нещо като Стогодишната война между Англия и Франция през Средновековието.Заговори,колизии,интриги,смяна на съюзници в движение докато не измрат всички родени през началото й.А и за да няма достоверност за поколенията напред.
ПС:Ако нещо подобно се случи златото едва ли ще излезе от рейнджа 1000-1500 до края на този век.
Ще има разместване на пластове и то големи, като тектонски плочи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
абе бъзика се хои в Тавекса и си вземи от там стотинки и готово
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеКупуване на монети от Тавекс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеДали това ще бъде някакво вътрешно прочистване на Европа, да речем, ала Хитлер или някакъв мащабен конфлик с Китай примерно!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение......??Може би имаш някакви семейни проблеми,като си го изкарваш на мен по-добре ли ти става?
абе бъзика се хои в Тавекса и си вземи от там стотинки и готово
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеКолеги ако може да помогнете със съвет.Темата е доста дълга и е възможно да го пише някъде,ако е така се извинявам.
Кой е най елементарния и най масово използвания начин за инвестиране в злато?
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеКолеги ако може да помогнете със съвет.Темата е доста дълга и е възможно да го пише някъде,ако е така се извинявам.
Кой е най елементарния и най масово използвания начин за инвестиране в злато?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВярно е. Принципно разузнавача добива информация от открити източници, СРС и агентура. Интересно е, че 80% от информацията се добива и анализира чрез способа на откритите източници на информация, които обаче в много случаи са дезинформация от вражеската страна.За най-надежден източник обаче винаги си остава агентурата.
Едно е истина. Нещо много мащабно се готви. Подготовката му е от години, а сега са финални репетиции и тренировки. Това ще засегне изключително много и въпроса със златото, защото аз винаги съм казвал, че златото е основен геополитически инструмент.
Не може да се каже, че е особено достоверен източник , но има няколко абсолютно верни неща - факти + финалното изречениеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВярно е. Принципно разузнавача добива информация от открити източници, СРС и агентура. Интересно е, че 80% от информацията се добива и анализира чрез способа на откритите източници на информация, които обаче в много случаи са дезинформация от вражеската страна.За най-надежден източник обаче винаги си остава агентурата.
Едно е истина. Нещо много мащабно се готви. Подготовката му е от години, а сега са финални репетиции и тренировки. Това ще засегне изключително много и въпроса със златото, защото аз винаги съм казвал, че златото е основен геополитически инструмент.
Аз по принцип не следя информациите за задкулисие, конспирации, кръгове и прочие, та ми е интересно как ти виждаш, че ще се развият нещата от тук на сетне през призмата на ставащото, като човек, който има все пак някакъв афинитет към повдигането на завесата на задкулисието в световен план.
Ако не ти се поства в темата, може и на лични!
Интересно ми е как точно си я представяш осъществяването на война и разчистване на сметки? Дали това ще бъде някакво вътрешно прочистване на Европа, да речем, ала Хитлер или някакъв мащабен конфлик с Китай примерно! Чудя се какъв е твоя прочит на събитията, но по-конкретно!Last edited by Mike Florida; 17.11.2015, 15:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеРазбира се, че този източник не може да се приема за "чиста монета", но малко по-малко в информационната мъгла се прокрадват доста подобни новини!
Аз по принцип разчитам на собствения си анализ, тъй като съм обикновен човек и нямам достъп до задкулистната информация, но наблюденията ми показват, че когато определен тип новини се завъртят многократно. В целия информационен хаос, все пак изплуват доста истини!
Въпросът е човек да може да отсява! Иначе информация има много!За най-надежден източник обаче винаги си остава агентурата.
Коментар
Коментар