IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Би ли дал описание на "обективен" пазар. Предполагам всеки пазар който отговаря на очакванията ти е обективен. Всеки резултат който се различава от очакванията ти е манипулация. Аз съм правил много грешки, но винаги съм обвинявал себе си. Безгрешни хора няма.
    Не мисля, че пазарът на златото се манипулира в тесния смисъл на думата. Просто тези, които продават са по-силни от тези, които купуват. И общо взето няма значение какви са подбудите на едните да купуват, а на други да продават. Дотук се съгласявам.

Но друго ми е по-интересно. Какво мислиш за БФБ? Обективен пазар ли е когато в 16.45 се купуват 10 бр. акции на компании с голяма тежест, за да се понапудри индекса?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      ми незнам при мене беше много отдавна някъде началото на демокрацията през 90те ... Тъкмо процъфтяваше алъш вериша, чейчаджии въртяха ланци с анцузи, обяна на валута, изгряване на мутри, чалга звезди .... абе кво говориш ... "златни времена"
      Млад си тиии... Зелен! Не знайш що е то школска простотия от 70-те. Добре че класния беше пич. Бог да го прости!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Даскалицата не е била права не е за дълго то е завинаги докато смъртта оправи нещата
        еми тя тва е искала да каже

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Да не сме били в едно училище. Мойта почти същото казваше, глеайки ме очи в очи.
          ми незнам при мене беше много отдавна някъде началото на демокрацията през 90те ... Тъкмо процъфтяваше алъш вериша, чейчаджии въртяха ланци с анцузи, обяна на валута, изгряване на мутри, чалга звезди .... абе кво говориш ... "златни времена"
          Last edited by michaelis12; 19.11.2015, 13:05.

Коментар

мммдаааа на времето даскалицата по математика разпрааше, че който е прос, то е за дълго ....
            Даскалицата не е била права не е за дълго то е завинаги докато смъртта оправи нещата

Коментар

мммдаааа на времето даскалицата по математика разпрааше, че който е прос, то е за дълго ....
              Да не сме били в едно училище. Мойта почти същото казваше, глеайки ме очи в очи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                И аз виждам нещо подобно, с времето обедняване на Запада и икономически и социален просперитет в Чехия, Полша, Унгария..., за България не съм сигурен, че я чакат някакви добри времена обаче. С оглед на картинката в момента, просто не се вижда как ще стане!
                Не се съмнявай в България и българите.Никога.Рано или късно ще раздадем правосъдие на всички които ни крадоха грабиха и мародерстваха....Сега се натяга пружината....и колкото повече се натяга толкова по страшно ще е отмъщението.Два милиона българи са навъм те отлично знаят какво е Родината....те отлично знаят че изгубим ли България изгубили сме всичко..А и климата се променя я виж каква прекрасна есен......

Коментар

И аз виждам нещо подобно, с времето обедняване на Запада и икономически и социален просперитет в Чехия, Полша, Унгария..., за България не съм сигурен, че я чакат някакви добри времена обаче. С оглед на картинката в момента, просто не се вижда как ще стане!

Коментар

Тя фалирала Западна Европа вече се сблъска.Иди в Германия и чуй какво си говорят обикновените немци.....Сега чакаме отговора.Според мен немците ги чакат заеми хиперинфлация капут на еврото и гражданска война....Виждам колоните емигранти към Русия и България....А Краварите дето си мислят че тях няма да ги засегне са в жестока заблуда....

Коментар

Не знам за американците, но преди тях първите, които ще се сблъскат с реалността, са страните от Европа!
                      Тя фалирала Западна Европа вече се сблъска.Иди в Германия и чуй какво си говорят обикновените немци.....Сега чакаме отговора.Според мен немците ги чакат заеми хиперинфлация капут на еврото и гражданска война....Виждам колоните емигранти към Русия и България....А Краварите дето си мислят че тях няма да ги засегне са в жестока заблуда....

Коментар

• ФЕД, дали заредиха печатницата си с хартия, че наближават празници и най-вече новата 2016г., където трябва да се прават плащания.

Коментар

Голямата част от американците се будят без долари здравни осигуровки работа и гладни а често и с ипотека която нямат с какво да платят
                          Не знам за американците, но преди тях първите, които ще се сблъскат с реалността, са страните от Европа!

Коментар

Да не забравяме и още нещо! Американците винаги са се будили с долари в банките, но аз не съм убеден, че Италия, Гърция и др. скоро ще се събудят с евро!
                            Голямата част от американците се будят без долари здравни осигуровки работа и гладни а често и с ипотека която нямат с какво да платят

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                              Мда, а ти ще се преименуваш на Майк Гуанджоу и ще си продадеш златните стотинки за ориз.
                              Предвидливите хора вече овладяват източните изкуфства:
                              https://www.youtube.com/watch?v=aEjGQB9BKWA

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                Мда, а ти ще се преименуваш на Майк Гуанджоу и ще си продадеш златните стотинки за ориз.
                                За ориз не знам, но вече ги продавам, за якета, тениски, телефони, панталони, компютри, телевизори, гащи, блузи, обувки и каквото още се сетиш...

Коментар

Working...
                                X