IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я, Филхармонията май ще се гмурне резко под 1000Е..

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
      След 1 час го очавам да се разтанцува
      Нямам представа как позна, ама ей го на...1050 Евалата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
        След 1 час го очавам да се разтанцува
        И що така
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• След 1 час го очавам да се разтанцува

Коментар

• up

up

Коментар

• Пак бяга от 500-те

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                Валута търгувам да. И дори само €/$ за да съм по-точен. На този етап търгувам само интрадей, така че обрати слабо ме притесняват. Днес съм къси утре дълги, общо взето за месец правя по 6-8 къси и по 6-8 дълги сделки.

Златото ме интересува дотолкова, че в един момент искам да изкарам част от акаунта за търговия и парите да ги обърна в нещо което няма да ми се налага да плащам данъци за него и същевременно да се притеснявам че ще се обезцени. Може и бакър да е .
                ми ти си знаеш на кви фреймове да джиткаш, но сложи нещо малко на евро/долар дълги и го зарежи. Злато и сега може да си купиш нема ти навреди нито да стане 0 цената не се стегай .... две три стинки там да има за насъщния и толкоз

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                  спокойно ше те е страх и не само тебе а още доста други включително и тея дървените философи тука дет са накацали на клона ....
                  Ти нали джиткаше и валути, гледай внимателно еврото с него лети и дявола, аз не съм търговец на валути, но и там на месечна и седмична сочи обрат .... колкото и копия да пускат ....
                  Валута търгувам да. И дори само €/$ за да съм по-точен. На този етап търгувам само интрадей, така че обрати слабо ме притесняват. Днес съм къси утре дълги, общо взето за месец правя по 6-8 къси и по 6-8 дълги сделки.

Златото ме интересува дотолкова, че в един момент искам да изкарам част от акаунта за търговия и парите да ги обърна в нещо което няма да ми се налага да плащам данъци за него и същевременно да се притеснявам че ще се обезцени. Може и бакър да е .

Коментар

Бинго!
                    Трябва да ме е страх, че парите ми ще се обезценяват и да търся алтернативни инструменти за инвестиция. При инфлация близка до нулата (която се определя от ресурси, горива цветни, черни и ценни метали) кой ще се притеснява за парите си.
                    спокойно ше те е страх и не само тебе а още доста други включително и тея дървените философи тука дет са накацали на клона ....
                    Ти нали джиткаше и валути, гледай внимателно еврото с него лети и дявола, аз не съм търговец на валути, но и там на месечна и седмична сочи обрат .... колкото и копия да пускат ....

Коментар

Бинго!
                      Трябва да ме е страх, че парите ми ще се обезценяват и да търся алтернативни инструменти за инвестиция. При инфлация близка до нулата (която се определя от ресурси, горива цветни, черни и ценни метали) кой ще се притеснява за парите си.
                      Бинго!

Ми при всяка инвестиция, ни интересува бъдещото развитие на актива, а не днешното! Ако компанията Х, изкра много добър отчет днес, това вече е калкулирано в цената! Ако искаш да спечелиш е трябвало да инвестираш вчера!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                        1. Инфлация над 3%!

2. Рецесия!
                        Бинго!

Коментар

някаква какафония с хартиите или някой конфликт нещо да плъпне страх ...... а и тоя момент не е далече с тея печатници .... нещо ще стане и тогава ненам
                          След рецесията идва моментално и какафонията с хартиите!

Коментар

Добър отговор, но нека внеса допълнение не съм се изразил съвсем точно.
                            Какъв фундамент трябва да има за да се случи свръх търсене?
                            някаква какафония с хартиите или някой конфликт нещо да плъпне страх ...... а и тоя момент не е далече с тея печатници .... нещо ще стане и тогава ненам

Коментар

1. Инфлация над 3%!

2. Рецесия!

Коментар

тука малко има контроверс, но айде ....
                                при такива където цената слиза, за кво да го купувам като лети нагоре

Коментар

Working...
                                X