Я, Филхармонията май ще се гмурне резко под 1000Е..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеСлед 1 час го очавам да се разтанцуваЕвалата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеСлед 1 час го очавам да се разтанцуваЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеВалута търгувам да. И дори само €/$ за да съм по-точен. На този етап търгувам само интрадей, така че обрати слабо ме притесняват. Днес съм къси утре дълги, общо взето за месец правя по 6-8 къси и по 6-8 дълги сделки.
Златото ме интересува дотолкова, че в един момент искам да изкарам част от акаунта за търговия и парите да ги обърна в нещо което няма да ми се налага да плащам данъци за него и същевременно да се притеснявам че ще се обезцени. Може и бакър да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеспокойно ше те е страх и не само тебе а още доста други включително и тея дървените философи тука дет са накацали на клона ....
Ти нали джиткаше и валути, гледай внимателно еврото с него лети и дявола, аз не съм търговец на валути, но и там на месечна и седмична сочи обрат .... колкото и копия да пускат ....
Златото ме интересува дотолкова, че в един момент искам да изкарам част от акаунта за търговия и парите да ги обърна в нещо което няма да ми се налага да плащам данъци за него и същевременно да се притеснявам че ще се обезцени. Може и бакър да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеБинго!
Трябва да ме е страх, че парите ми ще се обезценяват и да търся алтернативни инструменти за инвестиция. При инфлация близка до нулата (която се определя от ресурси, горива цветни, черни и ценни метали) кой ще се притеснява за парите си.
Ти нали джиткаше и валути, гледай внимателно еврото с него лети и дявола, аз не съм търговец на валути, но и там на месечна и седмична сочи обрат .... колкото и копия да пускат ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеБинго!
Трябва да ме е страх, че парите ми ще се обезценяват и да търся алтернативни инструменти за инвестиция. При инфлация близка до нулата (която се определя от ресурси, горива цветни, черни и ценни метали) кой ще се притеснява за парите си.
Ми при всяка инвестиция, ни интересува бъдещото развитие на актива, а не днешното! Ако компанията Х, изкра много добър отчет днес, това вече е калкулирано в цената! Ако искаш да спечелиш е трябвало да инвестираш вчера!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение1. Инфлация над 3%!
2. Рецесия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениенякаква какафония с хартиите или някой конфликт нещо да плъпне страх ......а и тоя момент не е далече с тея печатници .... нещо ще стане и тогава ненам
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеДобър отговор, но нека внеса допълнение не съм се изразил съвсем точно.
Какъв фундамент трябва да има за да се случи свръх търсене?а и тоя момент не е далече с тея печатници .... нещо ще стане и тогава ненам
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеДобър отговор, но нека внеса допълнение не съм се изразил съвсем точно.
Какъв фундамент трябва да има за да се случи свръх търсене?
2. Рецесия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетука малко има контроверс, но айде ....
при такива където цената слиза, за кво да го купувам като лети нагоре
Какъв фундамент трябва да има за да се случи свръх търсене?
Коментар
Коментар