IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Ще разбереш дали си бил прав или не! Дори и по джоба!
    Аз нямам претенциите да съм прав за това което си мисля.Просто исках и други мнения.Ти смяташ че еврото първо ще се гътне.Идат интересни времена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Аз отдавна си мисля че ще наблюдаваме хиперинфлация на долара.Еврото мое да получи няколко крушета и ритници ама ще оцелее.Европа е стара цивилизация и култура за разлика от Кенефостанските умрели щати.
      Ще разбереш дали си бил прав или не! Дори и по джоба!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
        Бате Пешо ако обичаш не обменяй марки които съществуват само в главата на някои фантазиращи хора с нереалистични очаквания ...утре в други ден тези хора могат да ти учредят и ново европравителство и ти да избираш депутатите в съществуващият само в тяхната глава европарламент ...аз викам рибата че е още в морето а??
        и даже не е в морето ами във фантазиите на някои си ..крайно време е някой да погледне къде се намира и какво става по света
        Нищо няма да обменям.Аз имах определено количество долари и кат фалира катъибету ми ги платиха в левове.Не съм ги обръщал в долари и не мисля да го правя щото не виждам какво мога да си купя с тая шума.Предпочитам левове и евра.Но това са си мои неща.Според мен еврото няма да се загуби

Коментар

Зависи от много неща! Това вече и централните банкери към момента не могат да ти кажат!
          Аз отдавна си мисля че ще наблюдаваме хиперинфлация на долара.Еврото мое да получи няколко крушета и ритници ама ще оцелее.Европа е стара цивилизация и култура за разлика от Кенефостанските умрели щати.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
            Бате Пешо ако обичаш не обменяй марки които съществуват само в главата на някои фантазиращи хора с нереалистични очаквания ...утре в други ден тези хора могат да ти учредят и ново европравителство и ти да избираш депутатите в съществуващият само в тяхната глава европарламент ...аз викам рибата че е още в морето а??
            и даже не е в морето ами във фантазиите на някои си ..крайно време е някой да погледне къде се намира и какво става по света
            Именно за това което става по света се пише

Коментар

Въпросът е по какъв курс ще се обменя евро за нова германска марка и какъв ще е курсът и към долара.Щото мое си обменя примерно еврата за нови германски марки.
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Дългове и спестявания. Първите ги връщаш, а вторите ги спасяваш извън държавата като тръгнат нещата на лошо. Затова спестяванията са почти същото зло за неразвитите икономики като дълговете.
                еми това с дълговете е малко спорен въпрос ей глей сега Укрия не иска да върне 3 млрд. а в същото "време и вдигат рейтинга" за спестявания не може да става дума там защото валутата им е преебана тъй или иначе ......

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                  я го дефинирай това нещо капитал ? Да то няма причина, но може някои да ти помогнат да заживееш като скот и да искаш и да не искаш ....
                  Дългове и спестявания. Първите ги връщаш, а вторите ги спасяваш извън държавата като тръгнат нещата на лошо. Затова спестяванията са почти същото зло за неразвитите икономики като дълговете.

Коментар

Пешо, разсъждавай логично- срива, който описваш е възможен за всяка отделна държава при изтичане на капитал, но не е възможен в глобален аспект. Щом хората могат да организират обществото така, че да живеят добре няма причина изведнъж да се откажат от това за да живеят като скотове.
                    я го дефинирай това нещо капитал ? Да то няма причина, но може някои да ти помогнат да заживееш като скот и да искаш и да не искаш ....

Коментар

Въпросът е по какъв курс ще се обменя евро за нова германска марка и какъв ще е курсът и към долара.Щото мое си обменя примерно еврата за нови германски марки.
                      Зависи от много неща! Това вече и централните банкери към момента не могат да ти кажат!

Коментар

Не харесваш долара, защото не харесваш американците и политиката им, но това няма нищо общо с непосредственото стечение на нещата, и това, кое би било най-изгодно да се държи, ОПРЕДЕЛЕН ИНТЕРВАЛ от тук на сетне!!!

Долара няма да "глътне вода", защото ако си в гората, мечката изяжда първо най-слабия, едва след това идва ред на втория по-слаб! Еврото е много по-слабо от долара и предвидимо ще стане жертва преди него!

ЕС се разпада и това е видно, погледни и изявлението на Ахмед Доган от вчера! Сам той ти казва, че края му е близо! Това е човек, който не чете финансова литература, не следи новините по БТВ, за да слуша бълвочи, ден за ден какво е казала Меркел или оня пендел Юнкер! Човека има някакъв житейски опит и се е нагледал на ПРОЦЕСИ! Разбира и разглежда естественото стечение на процесите, които предстоят. Той е видял същите процеси преди 89 година, в някаква степен е бил част и от задкулисието. Знае какво се е тиражирало по медиите тогава, затова няма нужда да чете и слуша тиражираното по медиите днес, за да е наясно, какво следва!

Топ печеливши:
                        долар,лира, франк, нова немска марка!!!

Топ губещи:
                        евро и юан, обеценени национални валути - много са!

Рейнджови
                        Суровинните валути, които дори могат да започнат поскъпване след първоначаната фаза на кризата, и надуване на цените на суровините!

Какво ще се случи с пенсионния ти фонд си отговори сам!

Националните валути ще се въведат много бързо. Трябва да си убеден, че централните банки вече имат сценарий. Ще има голяма валутна сеч в страни като Гърция и Италия, но това си е част от играта!

Коментар

или пък от еврото ще бъдат изгонени тези които създават проблеми.
                          Т.е. от цялата сегашна еврозона ще останат само Германия и Холандия

Коментар

Доколкото разбирам ти предвиждаш смърт на еврото.Но такава смърт няма да има преди да бъдат въведени национални валути.Тръгне ли се по тоя път ЕС си заминава..Не ми отговри какво мислиш че ще се случи с имотите пенсионните фондове.Аз не вярвам в долара и не съм убеден че който има долари ще бъде добре.Ако се стигне до огромна криза според мен ще се стигне
                            1.До купонна система.Държавата ще забрани всякакъв износ на храни.За съжаление ние българите ще можем да ядем само хляб щото друго не произвеждаме.Освен хляб всеки ще яде каквото си е произвел.
                            2.Огромна безработица и мизерия
                            3.Не виждана престъпност
                            Пак казвам според мен долара няма да помогне....щото е глътнал вода отдавна
                            Не харесваш долара, защото не харесваш американците и политиката им, но това няма нищо общо с непосредственото стечение на нещата, и това, кое би било най-изгодно да се държи, ОПРЕДЕЛЕН ИНТЕРВАЛ от тук на сетне!!!

Долара няма да "глътне вода", защото ако си в гората, мечката изяжда първо най-слабия, едва след това идва ред на втория по-слаб! Еврото е много по-слабо от долара и предвидимо ще стане жертва преди него!

ЕС се разпада и това е видно, погледни и изявлението на Ахмед Доган от вчера! Сам той ти казва, че края му е близо! Това е човек, който не чете финансова литература, не следи новините по БТВ, за да слуша бълвочи, ден за ден какво е казала Меркел или оня пендел Юнкер! Човека има някакъв житейски опит и се е нагледал на ПРОЦЕСИ! Разбира и разглежда естественото стечение на процесите, които предстоят. Той е видял същите процеси преди 89 година, в някаква степен е бил част и от задкулисието. Знае какво се е тиражирало по медиите тогава, затова няма нужда да чете и слуша тиражираното по медиите днес, за да е наясно, какво следва!

Топ печеливши:
                            долар,лира, франк, нова немска марка!!!

Топ губещи:
                            евро и юан, обеценени национални валути - много са!

Рейнджови
                            Суровинните валути, които дори могат да започнат поскъпване след първоначаната фаза на кризата, и надуване на цените на суровините!

Какво ще се случи с пенсионния ти фонд си отговори сам!

Националните валути ще се въведат много бързо. Трябва да си убеден, че централните банки вече имат сценарий. Ще има голяма валутна сеч в страни като Гърция и Италия, но това си е част от играта!

Коментар

Пешо, разсъждавай логично- срива, който описваш е възможен за всяка отделна държава при изтичане на капитал, но не е възможен в глобален аспект. Щом хората могат да организират обществото така, че да живеят добре няма причина изведнъж да се откажат от това за да живеят като скотове.
                              Тук съм съгласен.Еврозоната е валутен съюз на много държави.не ми се вярва Германия да потъне в хиперинфлация причинена от Гърция.По скоро еврозоната ще си замине и всяка страна ще се върне към своята валута или пък от еврото ще бъдат изгонени тези които създават проблеми.По скоро аз предвиждам хиперинфлация на долара.

Коментар

• Пешо, разсъждавай логично- срива, който описваш е възможен за всяка отделна държава при изтичане на капитал, но не е възможен в глобален аспект. Щом хората могат да организират обществото така, че да живеят добре няма причина изведнъж да се откажат от това за да живеят като скотове.

Коментар

Working...
                                X