Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениемне не, златцето не е кат другите стоки, то не стока даже ма не ми са спори са, ко искаш неска да купуваш на 1000 утре да даваш на 1200 нема а стане, по добре си напраи една сергия , купувай домати по два лева, давай по два и педесе повече ша искараш....злато са купува кога можеш, продава са никога... или почти никога, некой ден може го смениш за апартамент, бъбрек, или за 1 хляб
Но ако си го купил за 500 и не го продадеш за 2000, си е грехота...
пп Имало е времена ( кога баба и дядо са бягали от турците в Беломорието ), когато торбичката със златни пендари и франкове са били основната гаранция за оцеляването на семейството и рода....
Сега времената са други ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеРазбира се, като всяка стока на пазара, не е удачно да купиш на 2000 и да продадеш на 500.....
Аз досега не купувах злато, но определено започнах да се замислям...Станаха много симптомите за нова световна криза....Дали на 1000 или на 900, за мен няма значение....
Важното е да си готов за 2000, 3000 и т.н.... или почти никога, некой ден може го смениш за апартамент, бъбрек, или за 1 хляб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗа златото не е нереалистично да падне под $700. Примерно към 2018г.
Епъл е друга бира, зад акциите на Епъл има компания, инженери, продукти, които се харчат като топъл хляб. На Епъл трябва да им падне печалбата, за да ги купиш на 60 и тогава обаче няма да ти се иска чак толкова да ги купуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениезлато винаги е разумно да се купи, стига да имаш пари де.. ко нямаш продалжаваш да чешиш носа по таблици и графики... дали на 500 или 2000 се тая-въпрос на шанс за простосмъртни кат нас..., да да знам са много хора ша кажат не е се тая, да ама не !!! най важното за златцето е коят цена е минало, пак ще я мине, никога стойността му няма да е равна на нула
Аз досега не купувах злато, но определено започнах да се замислям...Станаха много симптомите за нова световна криза....Дали на 1000 или на 900, за мен няма значение....
Важното е да си готов за 2000, 3000 и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеИ аз чакъм Епъл на 60$ , дано да стане да си купя
За златото не е нереалистично да падне под $700. Примерно към 2018г.
Епъл е друга бира, зад акциите на Епъл има компания, инженери, продукти, които се харчат като топъл хляб. На Епъл трябва да им падне печалбата, за да ги купиш на 60 и тогава обаче няма да ти се иска чак толкова да ги купуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеОбщо взето, преди да започна да дискутирам в тази тема смятах, че ще бъде разумно да се купи злато ако падне под $900. След дискусията границата вече е под $700.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеОбщо взето, преди да започна да дискутирам в тази тема смятах, че ще бъде разумно да се купи злато ако падне под $900. След дискусията границата вече е под $700.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеНищо не оплаквам бе дървен философ! Давам Великобритания за пример, защото Америка ще си остане силна страна, както е в момента Великобритания, дори и да не е хегемон!
Един съвет от мен: Когато централните банки на Монголия или Казахстан увеличават златните си резерви, бягай далеч от златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеНищо не оплаквам бе дървен философ! Давам Великобритания за пример, защото Америка ще си остане силна страна, както е в момента Великобритания, дори и да не е хегемон!
Прозрачно....
Коментар
Коментар