IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
    Има ли смисъл да намесваме валута, която скоро няма да съществува?
    ти да не си гледал в кристалното кълбо, че немало да съществува ? а ако просъществува какво прайм ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
      Честно казано ми е приз уя за долара...нека като става въпрос за злато да си говорим в евро
      Има ли смисъл да намесваме валута, която скоро няма да съществува?

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
        С проблемите на китайците и очакваните допълнителни бъдещи такива, нищо чудно съвсем скоро да се върне на нива около 1300 долара.
        Честно казано ми е приз уя за долара...нека като става въпрос за злато да си говорим в евро

Коментар

• С проблемите на китайците и очакваните допълнителни бъдещи такива, нищо чудно съвсем скоро да се върне на нива около 1300 долара.

Коментар

• De-Dollarization: Russia's Oil Benchmark Futures to Be Priced in Rubles

http://sputniknews.com/business/2016...in-rubles.html

за тва там не става като във Венецуела или в Камилария .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
              безкешовото плащане е тема не за златото, колкото за контрол над тебе.
              Един клик и виждат къде, как и какво си правил през час-два.
              E и ?Мислиш ли ,че няма да се намерят вратички в системата?

Коментар

• безкешовото плащане е тема не за златото, колкото за контрол над тебе.
                Един клик и виждат къде, как и какво си правил през час-два.
                „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Доста често колеги повдигат темата за безкешовото плащане и как това ще повлиае на златото.Да приемем че то е факт,какво следва от това?Нима златото,произведениата на изкуството ,диаманти ,елмази,недвижиму имущество няма да имат цена па била тя и във виртуална валута?Аз мисля ,че това по никъкав начин няма да повлиае на нещата,дори незаконните дейности като проституция,наркотици,рушвети ще намерят вратички и ще си останат.Наивно е да се мисли обратното.Та толкова за безкешовите плащания.
                  Last edited by Hermes73; 10.01.2016, 00:40.

Коментар

• М-зеткаа...тебе питат.

Коментар

• Има ли още верващи ,че жълтото ще стане 500$

Коментар

• Според моите предвиждания през следващите 15-50 години цената ще се движи между 200 и 20000. Трудно е отсега да се каже кога-колко, но това е сигурно.
                        _________________________________________-____________________
                        Препоръка е! Следвайте я непременно!
                        Last edited by diletant; 08.01.2016, 16:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                          Според мен ще се движи в диапазона 1150 - 1400 макс!
                          950 - 1250.Рано е още за ръст и едва ли ще видим връх по-висок от този през 2015г.Разбира се, когато фед мине на отрицателни лихви прогнозата вече няма да е актуална!
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Хайдеее М-зеткаааа....тръгнаа към 500...вече няма какво да го спре

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                              Някаква прогноза за цената на златото през 2016?
                              Според мен ще се движи в диапазона 1150 - 1400 макс!
                              Не е препоръка де!
                              Макар някои да очакват сериозни корекции на север или яг в цената на златото за 2016г., моето предположение и очакване е да видим цена в края на годината около 1300$, а в Евро го очаквам около 1100, което спроед мен не е сериозна северна корекция на фона на цената която очаквам да достигне в рамките на 2-3г.

Коментар

• Е хуу сега ква е паниката Що хвърчи сега тенекията, а не гледат рейшиото на Кастрото .....

Коментар

Working...
                                X