If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доста често колеги повдигат темата за безкешовото плащане и как това ще повлиае на златото.Да приемем че то е факт,какво следва от това?Нима златото,произведениата на изкуството ,диаманти ,елмази,недвижиму имущество няма да имат цена па била тя и във виртуална валута?Аз мисля ,че това по никъкав начин няма да повлиае на нещата,дори незаконните дейности като проституция,наркотици,рушвети ще намерят вратички и ще си останат.Наивно е да се мисли обратното.Та толкова за безкешовите плащания.
Според моите предвиждания през следващите 15-50 години цената ще се движи между 200 и 20000. Трудно е отсега да се каже кога-колко, но това е сигурно.
_________________________________________-____________________
Препоръка е! Следвайте я непременно!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Някаква прогноза за цената на златото през 2016?
Според мен ще се движи в диапазона 1150 - 1400 макс!
Не е препоръка де!
Макар някои да очакват сериозни корекции на север или яг в цената на златото за 2016г., моето предположение и очакване е да видим цена в края на годината около 1300$, а в Евро го очаквам около 1100, което спроед мен не е сериозна северна корекция на фона на цената която очаквам да достигне в рамките на 2-3г.
Коментар