IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиционни диаманти

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аферим, Жей !!!

Стократно бих предпочел моят грамаден 78-каратов топаз - превъзходно качество, чаен цвят, пред някакво келяво еднокаратово диамантченце.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://www.investor.bg/sasht/337/a/a...nesa-i,145239/

Хедж фонд мениджърът Бил Акмън заяви, че днешната презентация на компанията не е променила мнението му, че методът й на продажби е пирамида

Коментар

• +1

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
          Как знаеш, че не е вярно, като не си опитал да го продадеш? И защо ме питаш, аз зададох въпроса.
          Че то само златцето като метал струва половината от тия пари - именно около 150 кинта... без да зная какви са брилянтите на този пръстен като качество...

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
            НЕ Е ВЕРНО!!!
            пример:
            Пръстен Купен от мен с 4 диаманта - 2 х 0,3 карата + 2 х 0,2 карата
            Стара Руска изработка (потвърдено от 2 независими източника) от преди Революцията
            Общо тегло на пръстена - 3,7 гр. злато 14 карата
            Цена за която е купен - 150 Евро
            Не съм лицензиран посредник
            Ако тръгна да го продавам - НЯМА ЛИ ДА МУ ВЗЕМА ПАРИТЕ
            Как знаеш, че не е вярно, като не си опитал да го продадеш? И защо ме питаш, аз зададох въпроса.

Коментар

• Хората, както и друг път съм казвал, само казват : "Бе-е-е-е" и - р-р-р-р - натам, накъдето ги насочат с реклама или с друго зомбиране. Кой е решил, че диамантът е най-сексапилният елмаз? - Диамантаджиите, разбира се. Така както и червените дрешки на Дядо Мраз са измислени от Кока Кола. Сто пъти предпочитам някой прелестен танзанит или сапфир или цаворит например, намирам ги по-секси. Пък и ако искам да си дялкам фикурки по стъкленият пепелник или по стоманеният кухненски нож, мога да си дялкам и с топаз или сапфир.
              А какъв прекрасен топаз си имам - 99% от диамантите редом с него биха изглеждали съвсем жалки, ама нали са... диаманти...

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                5 Факта за Диамантите

..."Но диамантите добра инвестиция ли са? Освен ако не сте сертифициран продавач на диаманти, отговорът е не: няма да бъдете в състояние да продадете пръстен с диамант за повече от цената, която сте платили за него. И причината е проста: диамантите се купуват на едро и се продават на дребно на крайните клиенти."...
                http://svejo.net/1845491-5-fakta-za-diamantite

Вярно ли е това?
                НЕ Е ВЕРНО!!!
                пример:
                Пръстен Купен от мен с 4 диаманта - 2 х 0,3 карата + 2 х 0,2 карата
                Стара Руска изработка (потвърдено от 2 независими източника) от преди Революцията
                Общо тегло на пръстена - 3,7 гр. злато 14 карата
                Цена за която е купен - 150 Евро
                Не съм лицензиран посредник
                Ако тръгна да го продавам - НЯМА ЛИ ДА МУ ВЗЕМА ПАРИТЕ
                remember remember the fifth of november

Коментар

• 5 Факта за Диамантите

..."Но диамантите добра инвестиция ли са? Освен ако не сте сертифициран продавач на диаманти, отговорът е не: няма да бъдете в състояние да продадете пръстен с диамант за повече от цената, която сте платили за него. И причината е проста: диамантите се купуват на едро и се продават на дребно на крайните клиенти."...
                  http://svejo.net/1845491-5-fakta-za-diamantite

Вярно ли е това?

Коментар

• А какво стана сега - след разсекретяването на мегаколосалното находище на най-корави диаманти в Сибир?

Иначе мен и Патето ни зарибяваха за подобна "инвестиция" - ама удариха на камък - най-вече защото уловихме зарибителката (която се изкарваше експерт) в чудовищно невежество в камъкологията. Твърдеше упорито, че изумрудът е корунд - такива работи...

Коментар

• Ще си позволя да бъмп-на темата. Гледам, че компанията набира скорост на нашия пазар, но за себе си още не съм решил дали е за мен и дали бих могъл да им бъда успешен партньор.
                      Петата колона на Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
                        Не намерих подобна тема, затова си позволявам да я открия. Ако има подобна, нека модераторът да се погрижи, моля
                        Имам конкретен въпрос. Мой добър приятел се интересува сериозно от инвестиции в този инструмент и въпросът ми е:
                        http://dicholding.com/
                        Чувал ли е някой нещо за този конкретен посредник. Дайте отзиви.
                        Благодаря предварително!
                        Аз също се интересувам по същата причина - приятел, който зомбират и се захвана с тях преди време. Естествено, "такава им е политиката на конфиденциалност" и не казва никакви подробности. На какъв процент е, кога започва да се появява добра доходност за него, като обикновен посредник на най-първоначално ниво? Дали искат от тях да "вложат" пари в някакъв техен артикул/инструмент, въпреки че не е инвеститор а по-скоро служител/посредник? Някой ако си е имал взимане-даване с тях, нека сподели.
                        Чувам противоречиви мнения, че по-натам трявбал ода набиеш по-сериозни пари, за да минеш н следващото ниво (нали е MLM, все пак), че трябва да набиеш пари, ако се навиеш да работиш за тях, но от хора които не са се заниамвали с тях. Тези които са още вътре енигматично си мълчат.
                        Петата колона на Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
                          You´re welcome, no bad feelings, just business
                          There are no eternal friends and enemies, has eternal interests

Коментар

• You´re welcome, no bad feelings, just business
                            podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
                              имам приятели в тази сфера, а и ми е хоби, та от там и интереса който явно и двамата споделяме. Имаш лично съобщение. Поздрави
                              Отговорих и благодаря за добрия тон. Поздрави!

Коментар

• имам приятели в тази сфера, а и ми е хоби, та от там и интереса който явно и двамата споделяме. Имаш лично съобщение. Поздрави
                                podpis

Коментар

Working...
                                X