IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Система за начинаещ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Може да опиташ това :
    http://www.youtube.com/watch?v=UnyzGKw6wck
    Ако ти е интерсно,потърси из гугъла за "вилка Чувашов", има доста...
    Работи! Но трябва да внимаваш на какъв таймфрейм работиш....
    Ако си на Metatrader, има и готови индикатори..."

Ти на какво време ги търгуваш?
    поздрави.
    ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Не си разбрал. Важни са принципа и технологията. Иначе закономерности могат да се намерят почти на всякъде. Аз от години съм си с RSI(14) и съм доволен от това, което той ми дава.

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345
        Мина времето когато надълго и нашироко обяснявах всичко. Понякога се изпускам, но като цяло си пазя хляба.
        От много години те чета по форуми и не съм видял някой да се е засилил да ти краде хляба. Но ако наистина печелиш, това е добре. Просто не съм съгласен със съветите, които даваш на начинаещи. Според теб един индикатор работи известно време, после престава да работи, после намираш друг и така. Дълбоко се съмнявам, че с такъв начин на търговия някой може да има постоянни печалби, но ако ти си открил такъв начин, поздравления.

Коментар

• Мина времето когато надълго и нашироко обяснявах всичко. Понякога се изпускам, но като цяло си пазя хляба. Не лъжа като казвам, че има закономерности, просто не сте се научили да гледате правилно. Колкото до промяната на пазара - ще я разбера когато видя ,че даден индикатор прави нови неизвестни финтове, т.е. променя обичайния си начин на поведение.

П.П. Досега съм видял само един българин , който наистина да познава пазара. За съжаление той не пише вече по форуми. Тези които ме познават би трябвало да се досетят за кого говоря.

Коментар

• Re: Система за начинаещ

Какъв е смисъла да се заяждаш.
            Не се заяждам, наистина ме интересува как разбираш кога "пазарът променя правилата на игра".

С форекс се занимавам доста отдавна, а по форуми съм писал още преди съществуването на СТС например.
            Това означава, че си експерт, така ли? Ами чудесно, тъкмо може да ни обясниш тънкостите на занаята.

Коментар

edlund,

Какъв е смисъла да се заяждаш. С форекс се занимавам доста отдавна, а по форуми съм писал още преди съществуването на СТС например. Сега го правя от скука, изобщо не ми дреме кой от вас какво иска да каже. Не питам никого как да играя и не се интересувам от чужди теории. Просто съм минал по пътя много по-рано от повечето тук...

Коментар

търсиш някаква хипотеза за тяхното поведение при формирането на върхове и дъна. Шанса да намериш нещо струващо си през първите две години е малък, но ако успееш ще можеш по-късно да го направиш където и да е, назависимо дали пазара ще промени правилата на игра или не.
                Как усещаш кога пазарът "променя правилата на игра"? Предполагам че чрез някой и друг фалит?

Първоначално изпратено от ptj_12345
                При всички случаи наготово без лутане по графики и съпоставяне нищо няма да излезе.
                Аз препоръчвам лутане по графики единствено като начин начинаещият да се убеди, че това не върши работа.

Коментар

Първоначално изпратено от stoil2
                  Бихте ли ми препоръчали коя система е подходяща за научаване от начинаещ. Искам да се науча да използвам графики за анализи, но съм объркан при толкова много системи и информация откъде да започна.
                  Най-добре почни от абсолютната нула. Избираш си максимум 3 произволни индикатора и си ги слагаш на графиката. После почваш да се ровиш назад като търсиш някаква хипотеза за тяхното поведение при формирането на върхове и дъна. Шанса да намериш нещо струващо си през първите две години е малък, но ако успееш ще можеш по-късно да го направиш където и да е, назависимо дали пазара ще промени правилата на игра или не. Може да е абстракна идея, но е една от малкото имащи смисъл. Другия вариант е да вземеш чужда теория и да я провериш и доуточниш според нуждите си. При всички случаи наготово без лутане по графики и съпоставяне нищо няма да излезе.

Коментар

Първоначално изпратено от stoil2
                    Бихте ли ми препоръчали коя система е подходяща за научаване от начинаещ. Искам да се науча да използвам графики за анализи, но съм объркан при толкова много системи и информация откъде да започна.
                    можеш да почнеш

така че фалираш

например така

Коментар

• Първоначално изпратено от student2
                      И аз като един начинаещ да попитам дали някой може да ме светне за алтернативи на bars, candlestick charts. Гледам Renko и Three Line Break повече информация за тях би дошла добре.
                      ...е пробвай с figure chart , има и разработени индикатори, последния който тествах дава добри резултати при тренд и суперлоши при рейндж
                      自由西藏

Коментар

• ...търсим money hungry people-- за търговци-- без опит !!!

..защо големите пускат подобни обяви !!!! ??? <кey>

...1h chart Dow 50MA on it ... има ли сила Dow ?.. какъв е тренда ?....корелация с предното движение ..... кой кога влиза ?<големи-малки играчи>

...урок 2 е просто за този момент

http://topdogtrading.com/5_day_mini_...ions2_2nd.html

Коментар

• Първоначално изпратено от student2
                          И аз като един начинаещ да попитам дали някой може да ме светне за алтернативи на bars, candlestick charts. Гледам Renko и Three Line Break повече информация за тях би дошла добре.
                          То е просто пишеш в гуглето Renko charts и има доста информация.Но все пак да помогна http://www.forexoma.com/renko-chart-...-renko-charts/
                          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• И аз като един начинаещ да попитам дали някой може да ме светне за алтернативи на bars, candlestick charts. Гледам Renko и Three Line Break повече информация за тях би дошла добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                              Първоначално изпратено от bnight
                              Сериозно започвам да се замислям дали си струва времето да се занимавам с форуми в България.
                              По-добре недей. И с чужди няма смисъл да го губиш. Залягай над графиките и трейдвай. Осъзнаването ще дойде от само себе си след време.
                              Въпреки, че в твоя случай силно се съмнявам. Но и аз не винаги съм прав.
                              Жив и здрав.
                              напротив има не се знае дали аспект от търговията на даден участник няма да ти повлияе или допълни стратегията както и правило от твоята да помогне някои друг стига разбира се да пасне на твоя стил на треидинг
                              Pip master

Коментар

• ....хихихих браво браво

...из тест за търговци <изпитващия хвърля на земята 1$ първия тръгнал да го вземе има работата>

......keep going keep going mate

.......как да си направиa система ?

...да започнем един разговор с начало ....Trend is my friend <всички си падат по това и му викат златно пrавило>

....но кой е trend фактически ? как определям trend ? ...сто за заблуда е това че ми е най добър приятел ?

...опит наготово нестава ...вижте по долното видео ...направи си нагласата сам

...<помисли!!! какъв вид търговец съм аз> ключ
                                .....<немога да контролирам пазара,но мога да контролирам залога<себе си><мога да контролирам себе си единствено ако се познавам> хихих късмет

http://topdogtrading.com/5_day_mini_...tions_2nd.html

Коментар

Working...
                                X