If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сериозно започвам да се замислям дали си струва времето да се занимавам с форуми в България.
По-добре недей. И с чужди няма смисъл да го губиш. Залягай над графиките и трейдвай. Осъзнаването ще дойде от само себе си след време.
Въпреки, че в твоя случай силно се съмнявам. Но и аз не винаги съм прав.
Жив и здрав.
ManUtd защо не отидеш и му го кажеш директно в очите?Иначе изглежда като заяждане и малко "гейско".
Колко по директно
Oтделно, някъде бях срещнал в този форум, следната мисъл :
Даден човек може да прозре определено знание и да го оползотвори за себе си, само ако нивото на съзнанието му е по някакъв на¬чин адекватно на нивото на това знание.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Няма такова понятие като "стандартен" максимален дроудаун. Още повече, че ти като професионалист следва да знаеш, че дроудауна не е риск към единична сделка, а исторически деклайн в доходността за даден период. При обявеният ти единичен риск от 20%, не ти мърда дроудан къде 70-80 % ако си късметлия, а при реалният ти риск, който се оказа че е 50%, то тоя термин въобще не те интересува. Така или иначе дроудауна няма отношение към бъдещето и представлява интерес само за някой ИК да си го смята в годишния отчет, наред с другите коефициенти на полезно/безполезно действие.
Първоначално изпратено от bnight
Успех в демо търговията.
Благодаря ти, момко. Желая ти и на теб много успехи в "платеното ти демо", както викаше един тукашен наследник на Мойсей.
Разбира се, че няма да ти дам стейтмънт колко съм иСкарал.
Отдавна съм разбрал каква идея отиграваш, и има резон в нея, само че нито стопа ти е верен за фрейма, нито входовете, най-малко пък изходите.
А самата идея е по фрейм, който е типичен за рууки като тебе.
иСкарал си 58 пипа на цялата, 116 на 0.1 лот, а ако ги сметнеш на 0.01 ще излязат над 1000 пипа.
Пиши на dimi_p на лични, да обмените опит. В един и същ катун сте.
Пропуснах да ти кажа, че 100 долара риск на 500 долара акаунт са 20%
Айде, със здраве.
А бе, верно ли е че с ваш'те мацки шушлека е задължителен?
20% Drowdown във форекса е стандартен максимален Drowdown. И в момента на текущият акаунт не е 20% а по-малко. Но ти си смятай както искаш.
Отдавна съм разбрал каква идея отиграваш, и има резон в нея, само че нито стопа ти е верен за фрейма, нито входовете, най-малко пък изходите.
иСкарал си 58 пипа на цялата, 116 на 0.1 лот, а ако ги сметнеш на 0.01 ще излязат над 1000 пипа.
Айде, със здраве.
Знаеш ли какво гледай си там демо търговията тогава и не се прави на играч. Определено има какво да се желае. По-надоло достатъчно подробно и с доказателства написах какво и как правя. Нещо което ти нямаш смелоста да направиш.
Ясно е колко струваш като човек ама те хората са си го казали тя простотията не ходи по гората а по хората.
Така че не ми разваляй настроението. Всъщност аз самият се чудя какво си губя времето с такива като теб. Които се мислят за много големи играчи.
Аз не твърдя че съм играч просто си пускам позициите тук. Нещо което ти не правиш.
Давам съвети помагам на трейдъри и не се заяждам с тях.
Нещо което ти не правиш.
Ако наистина искаш да си полезен посочи твоят начин на търговия аз моят вече го посочих.
Айде, със здраве.
Между другото единственото което и аз и този от Карол не познахме за движението вчера бе мястото на стоп-а.
Това сега го видях.
Добре ти ще дадеш ли стейтмънт от четвъртък и петък ?
Отигравам анализ от 22.09 който гласи че движенеито от 1.48 е корекция с цел 1.46-1.44 от където трябва да тръгнем нагоре. За това съм дълъг в петък не видях нито една причина да си затворя дългите именно за това стоповете ми бяха под мястото на което за мен тази търговия ще е грешна.
В резултат на това аз съм искарал 100 пипс-а на 0.1 лот а ти колко пипса искара вчера ?
Коментар