IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FOREX пазара като източник на доходи - примери и начини

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Аз ти приказвам за 12% с маржин. То без маржин 12% няма как да се случват редовно
    Само 12% за цяла година ли ? Че каква търговия е това ?
    Това и за фонд е малко.
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      Има нещо наречено маржин.
      Аз ти приказвам за 12% с маржин. То без маржин 12% няма как да се случват редовно

Коментар

Ех мечти мечти

При 12% средно на година очаквана доходност - което е брутално добре всъщност и 1500 лв на месец за издръжка трябва да си вкарал 150 бона в спекула минимум.
        Има нещо наречено маржин.
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
          спекула....пазари
          Ех мечти мечти

При 12% средно на година очаквана доходност - което е брутално добре всъщност и 1500 лв на месец за издръжка трябва да си вкарал 150 бона в спекула минимум.

Коментар

Е просто парите първо трябва да се изкарат преди да се профукат. Което ако не става от реална икономика не знам как става
            спекула....пазари
            молим?айде нема нужда

Коментар

чужди пари?никога не съм вземал заем от банка или от друго лице..праите са си само и единственно мои......не приемам и да търгувам с чужди пари и никога не съм го правил..единственно работя със себе си...не обичам да се хваля нито като губя нито като печеля....монотонно състояние нито пък давам сигнали
              Е просто парите първо трябва да се изкарат преди да се профукат. Което ако не става от реална икономика не знам как става

Коментар

не е странно, просто това означава че проиграваш чужди пари, след като не си ги изкарал сам
                чужди пари?никога не съм вземал заем от банка или от друго лице..праите са си само и единственно мои......не приемам и да търгувам с чужди пари и никога не съм го правил..единственно работя със себе си...не обичам да се хваля нито като губя нито като печеля....монотонно състояние нито пък давам сигнали
                молим?айде нема нужда

Коментар

е това е мое виждане и философия...исках да кажа че е по добре да ги загубя на форекс отколкото в реалната икономика и не бих се занимавал с нищо в реалната икономика.....може и да е странно но аз примерно мога ти не другите също, хората сме различни с различни способности
                  не е странно, просто това означава че проиграваш чужди пари, след като не си ги изкарал сам

Коментар

давай смело на форекс имаш изключително реалистични желания и с голяма вероятност да се сбъдне
                    е това е мое виждане и философия...исках да кажа че е по добре да ги загубя на форекс отколкото в реалната икономика и не бих се занимавал с нищо в реалната икономика.....може и да е странно но аз примерно мога ти не другите също, хората сме различни с различни способности
                    молим?айде нема нужда

Коментар

..по добре да загубя всичките си пари на форекс пазара отколко да ги изгубя в реалната икономика
                      давай смело на форекс имаш изключително реалистични желания и с голяма вероятност да се сбъдне

Коментар

• Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
                        Добре, хайде тогава всеки да каже колко е била най голямата загуба която е касирал. Мисля, че ще е интересно като информация.
                        Моята най голяма КАСИРАНА загуба е 500 евро. Като за съжаление се получиха две такива загуби само в рамките на седмица. Това обаче беше преди около 3 години. От тогава смея да твърдя, че съм на полужителната територия. Но ако става въпрос да се издържам от това бих казал, че това е мн трудно и почти невъзможно. Аз лично го приемам като един вид хоби.
                        По-добре цъкай на БФБ
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• А забравих и бес Новини....има моменти вав които определени новини докато излязат ти просто в момента на тяхното излизане нетрябва даси на пазара,след което самия пазар ти показва какво следва.....и стоп стоп задалжителен...ама не ваздушен а на нива.....намери правилният човек дате обучи и 2 г тренировка и си ти,като датцка игра е....е тия 99 каде пишат са ваздух под налягане....внимаавай данестанеш като тях....незнам но по тия форуми неусетих един да работи както трябва,освен Петар караиванов..данего обиждам но и той барка.....и бес вални на елиат,пална глупост ама най голямата.Това ми беше последното губене на време по форумите.желая ти успех
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Добре, хайде тогава всеки да каже колко е била най голямата загуба която е касирал. Мисля, че ще е интересно като информация.
                            Моята най голяма КАСИРАНА загуба е 500 евро. Като за съжаление се получиха две такива загуби само в рамките на седмица. Това обаче беше преди около 3 години. От тогава смея да твърдя, че съм на полужителната територия. Но ако става въпрос да се издържам от това бих казал, че това е мн трудно и почти невъзможно. Аз лично го приемам като един вид хоби.
                            По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

• Пални глупости сас100$ по добре пий една бира.минимум 10000... Всяка позиция е регламентирана .това да скалпираш сашто е дарво и до време.и вобште нее като бокса.има правила и ги следваш до дупка и на седмица си сас от 3 до 6 позиции сас по от 1 до 3 5 % от капитала на вход на позиция....тиси направи сметката.....колкото по голям капитал по добре ,но далити стиска газа като видиш на екрана700$ плюс или минос....вапрос на тренинг увереност и психика.И тогава ште разбереш границата си колко пари струваш.всеки има максимом,освен ако нее перде.
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• защо да не може да се издържаш от форекс?можеш и още как но е много специфично това....няма точна рецепта за това не мога да те накарам досущ като мен да търгуваш...това е нещо като бокса всеки има индивидуален стил и похвати няма как да копираш някой..така е и с форекса динамична среда на която трябва да си подготвен физически и психи4ески да оцеляваш....и да знаеш кога да спреш дори да има мегдан за още печалби....колкото повече пари има в акаунта толко по добре (говоря за обигран трейдър)....друг вариянт е да ползваш сигнали на скалпер които ти ги подава в реално време на момента или друг изто4ник на сигнали......по добре да загубя всичките си пари на форекс пазара отколко да ги изгубя в реалната икономика спъван и ограбван от псевдо държавата чудеща се единствено как да ти вземе парите и длъжник да те направи......аз в реалния бизнес освен в сивата част никъде другаде не бих отишъл
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X