Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FOREX пазара като източник на доходи - примери и начини
Collapse
X
-
молим?айде нема нужда
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеаз на демо не тръгувам основно, имам и демо акаунт от стартов капитал 5млн евра но там е за как да кажа ..по скоро за разтоварване и един вид развлечение и лигавене.на демото се лигавя рядко но като се лигавя обикновенно си спе4елвам по 1 апартамент за я има час я не иначе само на реалната
Тоест дори и пак малко ми се вижда невероятно да печелиш по 130 на месец. Всеки месец! Що не обучиш пенсионерите на минимална пенсия да следват твоята стратегия, че да си докарват по още една пенсия? Така няма да се мотаят сутрин и в градския транспорт а ще дебнат пипоните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениее то ако си отвориш демо със 100 милиарда ще има да печелиш по една совалка Дискавъри на час барабар с половин НАСА.....молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеаз на демо не тръгувам основно, имам и демо акаунт от стартов капитал 5млн евра но там е за как да кажа ..по скоро за разтоварване и един вид развлечение и лигавене.на демото се лигавя рядко но като се лигавя обикновенно си спе4елвам по 1 апартамент за я има час я не иначе само на реалната
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВкарал си 40 бона на форекс - признавам, имаш смелост
Сега се замислих - ама ти за демо говориш нали не вярвам някой да е толкова луд че без никакви други доходи да наблъска 40 бона на форексмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеако търгета за деня са ми 20 пипса със 0,20 лота затварям на 10пипса но ако се колебае на 6 или 7 пипса хич не се двоумя и затварям При ясно изразен trend на 1 и 5,15 мин графика може да се изчака по посока на тренда и то с половин затворена позиция и нулев стоп но в повечето случаи когато съм влязъл и съм чакал повече от 9-10 пипса цената се връща и удря стопа затва че взимай и бягай както писах през деня има няколко добри входа които позволяват печалба за деня 20-25 пипса вгледай се в графиките сетупи има всеки ден с малки търгети а ти вече близо година се оплакваш че волата била намаляла и намало големи движения ...голяма работа не продължителното движение е важно а сетупът който прави цената и ти подсказва входа ако не намалиш търгетите и не се адаптираш към малките ценови движения рискуваш да чакаш влак ама да го чакаш на автобусна спирка .Поздравимолим?айде нема нужда
Коментар
-
ако търгета за деня са ми 20 пипса със 0,20 лота затварям на 10пипса но ако се колебае на 6 или 7 пипса хич не се двоумя и затварям При ясно изразен trend на 1 и 5,15 мин графика може да се изчака по посока на тренда и то с половин затворена позиция и нулев стоп но в повечето случаи когато съм влязъл и съм чакал повече от 9-10 пипса цената се връща и удря стопа затва че взимай и бягай както писах през деня има няколко добри входа които позволяват печалба за деня 20-25 пипса вгледай се в графиките сетупи има всеки ден с малки търгети а ти вече близо година се оплакваш че волата била намаляла и намало големи движения ...голяма работа не продължителното движение е важно а сетупът който прави цената и ти подсказва входа ако не намалиш търгетите и не се адаптираш към малките ценови движения рискуваш да чакаш влак ама да го чакаш на автобусна спирка .ПоздравиLast edited by trade; 03.05.2012, 21:15.Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеZависи за какво говориш специално за мен смятам че за деня има 3 или 4 добри входа по малките графики сетупи ,фигури , трендови положения и така Пък и висенето пред компа помага да се адаптираш по добре с цената ама всичко е до стил Като вземеш например набелязаните пипсове с определен лот се махаш от компа и толкозТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеТя става ами явно ние не можем
Двама лично ги познавам къде скалпират и наистина от това живеят. А акаунтите им
Коментар
-
naiwnik
Zависи за какво говориш специално за мен смятам че за деня има 3 или 4 добри входа по малките графики сетупи ,фигури , трендови положения и така Пък и висенето пред компа помага да се адаптираш по добре с цената ама всичко е до стил Като вземеш например набелязаните пипсове с определен лот се махаш от компа и толкозPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеTaзи бира не става за пиене Пил съм я, но много горчи)
Двама лично ги познавам къде скалпират и наистина от това живеят. А акаунтите имТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениецелта на дългото висене и раното ставане е да си взема моето или ако съм на – да имам време и възможност в рамките на деня да го възстановя и излезна на +
браво бря това все едно аз съм го писал моят метод е същият куп съвпадения на тактики
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениевсеки си има стил и на4ин на търговия....аз 1500 лева на месец никога през животът си не съм дал за себе си...живея много скромно и целенасочено...12 % годишно? за мен е страшно малко това..поне 300% годишно и нагоре..как го правя това си е моя работа както казах не съм длъжен да казвам на никои това....а що се отнася до на4ина на живот мога да споделя че колко повече имам толкова по скромно живея не ме блазнят нито вещи нито скъпи храни или ресторанти нито заведения..на заведение вклю4ително и кафе ходя я има 1-2 годишно я не....живея спартански..парите за мен са като четка и бой за художник..като глина за скулпторPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениес акаунт от 40 000 :
Сега се замислих - ама ти за демо говориш нали не вярвам някой да е толкова луд че без никакви други доходи да наблъска 40 бона на форексLast edited by ravnovesie; 03.05.2012, 19:00.
Коментар
Коментар