If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тези от Бенчмарка големи тарикати. Явно много трейдъри имат дълги еврофранкове и са се уплашили че може да вдигнат пода и може да изгубят много пари. Затова искат да разкарат трейдърите с дълги еврофранкове. Е, голяма работа - да не е само Бенчмарка. Ще изчакам утре срещата на SNB и ако нивото издържи и курса остане около 1.20 ще закрия сметката в Бенчмарка и ще ги прехвърля другаде.
Ама ....не разбрах що обсъждате действието ....що не се съсредоточите върху ДАТИТЕ.Смятам,че там е заровено кучето.Онази промоция,дето "без загуби,само печалби" на ...ъъъъъъ,карол ли да бяха ......вижте на кои дати бяха и ше ви светне
Ааааа ....виж,това би ме зарадвало,веднага бих го удължил.Тоя тесен рейндж не е за изпускане....идеален е за адреналинов скалп ....само дето нема да има такова щастие.Или по-скоро ще се случи към 16:00/17:00,а по това време не ми се удължава .Бе постничка се очертава седмицата ....ма поне се нагледахме на простотии,остава да си извлечем житейския опит
Промяна на марджин изискване на CHF валутни двойки
Уважаеми клиенти,
Във връзка с настоящите пазарни условия в Европа, БенчМарк Финанс взе решение за промяна на марджин изискванията в кросовете на швейцарския франк (CHF) както следва:
Промяната на марджин изискването ще влезе в сила в 18:00 часа българско време на посочените дати. Новите марджин изисквания ще бъдат приложени към всички CHF кросове – EUR/CHF, USD/CHF .. т.н.
Тези от Бенчмарка големи тарикати. Явно много трейдъри имат дълги еврофранкове и са се уплашили че може да вдигнат пода и може да изгубят много пари. Затова искат да разкарат трейдърите с дълги еврофранкове. Е, голяма работа - да не е само Бенчмарка. Ще изчакам утре срещата на SNB и ако нивото издържи и курса остане около 1.20 ще закрия сметката в Бенчмарка и ще ги прехвърля другаде.
системата която използвам може да работи с точност над 95%, в тези случаи обаче сигнали за вход се появяват изключително рядко /става изключително предпазлива/, затова използвам 85% като нещо средно. Ясно е, че 51% познаваемост вече е загуба за трейдъра.
Побутването беше в стил "Не се доверявай чак толкова на няква система"
Виж и аз какви грешки правя от жажда(за бира ) ....но поне нацелвам посоката,а и доста често целта
Хехе.гледам те ....не си вчерашен ....ама ше си бием табани ,а намали ги тез 80+%.В дълъг период няма шанс да издържи .....виж,и аз съм имал такива кратковременни моменти(3-4 месеца ) ама това си е жива бафта.
Все пак не съм ти душманин ....дет се вика -дано ....пожелавам всекиму такъв вървеж ... ама малко му се радват цял живот
Успех
системата която използвам може да работи с точност над 95%, в тези случаи обаче сигнали за вход се появяват изключително рядко /става изключително предпазлива/, затова използвам 85% като нещо средно. Ясно е, че 51% познаваемост вече е загуба за трейдъра.
С други думи - затворете си позициите при нас, защото доста сме се удължили на франкове. Та това е причината за изявлението на Бенчмарк, а не SNB.
Успех
Не разбрах какво значи "доста сме се удължили на франкове"?
Освен това, според мен, цялата тази история с писмо мириши много гадно.
Не мога да повярвям, че на Саксо или на бенча им грижа за моите загуби. Напротив, ще бият дупето в тавана ако аз загубя.
аз играя на горе долу 50 50 стоп цел но ми излизат 80+ % от сделките до целта така че това не ме притеснява
Хехе.гледам те ....не си вчерашен ....ама ше си бием табани ,а намали ги тез 80+%.В дълъг период няма шанс да издържи .....виж,и аз съм имал такива кратковременни моменти(3-4 месеца ) ама това си е жива бафта.
Все пак не съм ти душманин ....дет се вика -дано ....пожелавам всекиму такъв вървеж ... ама малко му се радват цял живот
Нищо не ти разбирам от поста. Кой какво не е затворил или е затворил, кой какъв риск е поел.... какви са тези "КЛИЕНТСКИ ПОЗИЦИИ"!!!!! леле, колко възвишено звучи за БРОКЕР!!! Щото за един БРОКЕР да има КЛИЕНТСКИ ПОЗИЦИИ е ЧУДО НЕВИЖДАНО!!!!
Но и ти си прав, а аз говоря ГЛУПОСТИ.
Успех!
Говорех за Саксо, не за SNB. Всички клиенти на Саксо са получили днес съобщение, че от 21 юни марджините им за позиции над 300 000 EUR/CHF стават 8 %, което се обяснява с долното:
Beginning with the Greek elections on 17 June, EU Council Meeting Brussels 28-29 June, the Bank anticipates significant political and financial events to take place over the summer. These may trigger the de-peg and an appreciation of the CHF. Saxo Bank’s chief economist, Steen Jacobsen, has posted an article on Tradingfloor.com this afternoon about these events and their risk. He has been relatively sanguine on the CHF and EURCHF 1.2000 peg, but writes that the latest developments suggest higher risk of a peg break and a stronger CHF. Please read his article to learn more: http://www.tradingfloor.com/posts/ch...sis-2130814396
С други думи - затворете си позициите при нас, защото доста сме се удължили на франкове. Та това е причината за изявлението на Бенчмарк, а не SNB.
Стопа на 1.2605,а целта в зоната .2560/40 според това как точно се държи
Бегах аз на 2590 ....малко,малко,ама все пак са си 3-4 двулярки,а лятото мисля да работя тежка работа .....шамандура на морето и требе да тренирам за корем
Пък и тез мачове ....олееееее оле оле оле
Ха добър ден и от ВУЙЧО ви , дотук добре ,случва се точно
това което исках и от което спечелих , надявам се и други .
Оставам си с нагласата за която писах в предните постове .
Тук малко става интересно защото на дневна графика сме почти
на горната линия на низходящия канал . Мисля да изчакам лек ревърс
и да вляза дълъг както до сега - по корективния тренд . http://prikachi.com/images/682/4888682D.png
Tarantula... Само ти и ас спазихме правилата,искъртихме ги ...заштото има нива .и сега да им кажа че пробив ште има но кога един господ знае .сигналите са за дълги но штом видяхме прецизен тест на 24.34 значи дългите са пред своят край.Но кога графиката штени подскаже настроенито на пазара.
Цъ,цъ,цъ ...лошо.Абе аз рискувам 10 пипа за 50 печалба(т.е R/R 1:5),а обясни ми де ти е стопа ...след като целта ти е 30 пипса .Дано ти излезе де (мене не ме гледай,моето е мижаво),ама такива действия не ги одобрявам.
Успех
аз играя на горе долу 50 50 стоп цел но ми излизат 80+ % от сделките до целта така че това не ме притеснява
Глупости, прави го Саксо, защото вече има значителни клиентски позиции, които не са затворили и риска да не могат да ги затворят при ситуацията, която описват е доста голям. Затова на практика карат клиентите да ги затворят сами с този марджин от 8 % за позициите над 300к
Нищо не ти разбирам от поста. Кой какво не е затворил или е затворил, кой какъв риск е поел.... какви са тези "КЛИЕНТСКИ ПОЗИЦИИ"!!!!! леле, колко възвишено звучи за БРОКЕР!!! Щото за един БРОКЕР да има КЛИЕНТСКИ ПОЗИЦИИ е ЧУДО НЕВИЖДАНО!!!!
Коментар