Първоначално изпратено от 6969
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеДнес ми се очертава нещо от сорта на:
мечи дневен бар, като минимума на бара ще е след 12:00
няма да го играя по този начин просто го споделям за да видим дали ще излезе
по-скоро ако се развие ще хващам дълги от дъното
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexxx Разгледай мнениеНе разбрах какво значи "доста сме се удължили на франкове"?
Освен това, според мен, цялата тази история с писмо мириши много гадно.
Не мога да повярвям, че на Саксо или на бенча им грижа за моите загуби. Напротив, ще бият дупето в тавана ако аз загубя.
Бенча нямат грижа за нищо, Саксо ги е грижа за печалбата им и вероятно поради натрупана огромна къса позиция в ЕUR/CHF на нивата около 1.20, просто използват момента да намалят експозицията си към клиентите, като ги заставят те сами да направят това. Вероятността SNB да не поддържат това ниво според тях самите е 25%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеСтопа на 1.2605,а целта в зоната .2560/40 според това как точно се държи
Тук му беше мястото за затваряне .2557 - инфо ако някой ми се е вързал на акъла
Честито на bvg
Лека вечер от мен.Аз излизам в удължен уикендСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение25.40 дълги.стопа на 24.41 цел до обем и нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение7часа самоСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеЩо, каква е връзката? Тази промоция беше на 22 май за евродолар - какво общо има с франка?
Аз само насочвам де,всеки сам си взима решенията.Мен не касае преко фрака,но косвено не се знае под каква форма ще ме тресне и затова ще ги имам предвид.Още повече че има шанс много хора да не успеят да намерят капитал,че да си поддържат позициите и да решат да ги затворят,като по-добрия вариант за тях ....а това как ще рефлектира върху целия пазар си е божа работа(абе не е божа,ама мноУ бързо се нагълтах с бира и не ми се мисли )
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеУтре като се събудите еврото ще бъде под 1.25Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеАма ....не разбрах що обсъждате действието ....що не се съсредоточите върху ДАТИТЕ.Смятам,че там е заровено кучето.Онази промоция,дето "без загуби,само печалби" на ...ъъъъъъ,карол ли да бяха ......вижте на кои дати бяха и ше ви светне
Успех
Коментар
Коментар