аз чакам 2470 за една дълга
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеbreak 2552 >>>
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДобро да е! Редника де го? Да не са го разжалвали жиуотните и да са взели съдбата си в собствените си ръце?
А каква вероятност ти излиза да видим 1.3650 след месец-два? Нз какви параметри калкулираш, така че, ако ти трябва нещо повече като инфо, питай.
ПП извини ме за намесата
ППП Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от gen4o Разгледай мнениеНа Трейдъра се появи подобно съобщение. Нещо ще се случва с франка
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеТези от Бенчмарка големи тарикати. Явно много трейдъри имат дълги еврофранкове и са се уплашили че може да вдигнат пода и може да изгубят много пари. Затова искат да разкарат трейдърите с дълги еврофранкове. Е, голяма работа - да не е само Бенчмарка. Ще изчакам утре срещата на SNB и ако нивото издържи и курса остане около 1.20 ще закрия сметката в Бенчмарка и ще ги прехвърля другаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДобро да е! Редника де го? Да не са го разжалвали жиуотните и да са взели съдбата си в собствените си ръце?
А каква вероятност ти излиза да видим 1.3650 след месец-два? Нз какви параметри калкулираш, така че, ако ти трябва нещо повече като инфо, питай.
и любимия ми индикатор MACD на W1 казва че иска такива нива, но не преди 15-18 месеца, все пак виж от това ниво до днес колко време му е трябвало да се развие
извинявам се седмици, а не месецаLast edited by bvg; 14.06.2012, 12:47.
Коментар
-
Ще е добре да се вясва и да развеселява с музичка
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
Дубрутру
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениетова ниво ми излиза с около 20% вероятност
за това ако излезе бих хванал дълга за около 20 пипона
Коментар
Коментар