IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз чакам 2470 за една дълга

Коментар

• Днес на 100 % 1,2524/защото там ми е лимита/, утре малко под 1,25,за понеделник не знам
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Малко недъгава къса,ама
        Сел .25484 ,стоп .2568 ...цел -де доди .Шанс да я хвана - нулев,хихихи

Успех ....а щях уикенд да излизам
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
          break 2552 >>>
          браво железни нерви имаш от вчера я стискаш тая къса

Коментар

• Има ли вероятност утре на срещата на SNB, прагът от 1.20 да бъде променен.

Коментар

• защо не хванах едно скалпче от 20 пипа къса до 2540 много съм прос

Коментар

• break 2552 >>>

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                  Добро да е! Редника де го? Да не са го разжалвали жиуотните и да са взели съдбата си в собствените си ръце?

А каква вероятност ти излиза да видим 1.3650 след месец-два? Нз какви параметри калкулираш, така че, ако ти трябва нещо повече като инфо, питай.
                  Бля по принцип не чата и не пиша но ми позволи да се намеся - вероятноста да видим 3650 след месец два е според мен малка - да не кажа нищожна - такива нива е възможно да видим къде октомври и то преди голяма пързалка с цел паритето - краткосрочно нагоре според мен е ограничен хода до къде 1,28 - после надолу за една лятна петица и тогава евентуално абц за твоето 1,36

ПП извини ме за намесата
                  ППП Успех

Коментар

• Ъъъъъ....според датите в линка на Бенча ....мисля,че утре ще е като проучване как ще е положението и според резултатите,на следващата дата (21) ще праснат някаква изгъзица.Но ние само можем да си говорим,а те лудите да се налудуват

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от gen4o Разгледай мнение
                      На Трейдъра се появи подобно съобщение. Нещо ще се случва с франка
                      Хитро са го замислили - утре от 18:00ч ....в края на пазара и точно преди гърците .....м'чи и аз да бех на тяхно място и аз така щях да направя

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                        Тези от Бенчмарка големи тарикати. Явно много трейдъри имат дълги еврофранкове и са се уплашили че може да вдигнат пода и може да изгубят много пари. Затова искат да разкарат трейдърите с дълги еврофранкове. Е, голяма работа - да не е само Бенчмарка. Ще изчакам утре срещата на SNB и ако нивото издържи и курса остане около 1.20 ще закрия сметката в Бенчмарка и ще ги прехвърля другаде.
                        На Трейдъра се появи подобно съобщение. Нещо ще се случва с франка

Коментар

Добро да е! Редника де го? Да не са го разжалвали жиуотните и да са взели съдбата си в собствените си ръце?

А каква вероятност ти излиза да видим 1.3650 след месец-два? Нз какви параметри калкулираш, така че, ако ти трябва нещо повече като инфо, питай.
                          такива прогнози за след месеци са си чист хазард, принципно съм склонен да се доверя на класическия технически анализ за голми срокове той е сравнително точен
                          и любимия ми индикатор MACD на W1 казва че иска такива нива, но не преди 15-18 месеца, все пак виж от това ниво до днес колко време му е трябвало да се развие

извинявам се седмици, а не месеца
                          Last edited by bvg; 14.06.2012, 12:47.

Коментар

• Жив е, гледах сега, че е писал в спамерския форум.

Реде, хич не се и занимавай да вестникарстваш за жълти центове, ми дай тука една прогноза за чест и слава (ей, продаде се и ти ), че да ориентираш жиуотните, накъде да се оглеждат за влака.

Коментар

Не знам.Имам чувството,че нещо е сърдит и обиден .Искрено се надявам поне да се занимава с нещо,което му е присърце ....а не да ближе рани
                              Ще е добре да се вясва и да развеселява с музичка

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Дубрутру

Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                                това ниво ми излиза с около 20% вероятност

за това ако излезе бих хванал дълга за около 20 пипона

Коментар

Working...
                                X