IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
    ...разбирам те много добре...само дето всичко което си написал е вече >>> история...важат други принципи

for example > muraymat....and ...!!!

успех
    Не е заяждане, но по тая логика нищо не работи, защото, щом е стигнало до нас, вече е безвъзвратно остаряло. Освен ако не е лично умотворение, макар че вероятността някоя зелка от нас да роди пернишки череши, т.е. да измисли нещо неизмислимо, е в рамките на статистическата грешка.

Единственият принцип, който важи на всеки пазар е, правиш ли достатъчно пари и носи ли ти удовлетворение процеса.

Коментар

• Правилно и след това когато го подмине цената е вход за обратно движение зависи кое ниво тие стопа ,астопа е информация а после подсигоряване.99 % от всички слагат стопа кадето им падне или по някакви вални измислени подкрепи и сапротиви.Жив и здрав
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

...разбирам те много добре...само дето всичко което си написал е вече >>> история...важат други принципи

успех
        според мен центъра е по скоро зона за изход от сделката

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          Ас незалагам на центрирането за да вляза в позиция то е част от системата на на зони и правило за тренд съобразено със зона на подкрепа ,и от елиат АВС и времеви рамки на трндовите и дадени фигори.

успех

Коментар

• Къси 25.75 стоп на25.90

Коментар

• Ас незалагам на центрирането за да вляза в позиция то е част от системата на на зони и правило за тренд съобразено със зона на подкрепа ,и от елиат АВС и времеви рамки на трндовите и дадени фигори.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                Малко недъгава къса,ама
                Сел .25484 ,стоп .2568 ...цел -де доди .Шанс да я хвана - нулев,хихихи

Успех ....а щях уикенд да излизам
                Изгоря стопчето
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                  Да 24.80 център между нива 22.89 и 26.68 съшто така е ценър и на нива 25.14 и 24.41.е там штесе реши развръската на каква посока штее цената за следваштите дни
                  ...бях ти казал и преди...центрирането е стар принцип...вече много не важи...само като статистика...ще се налага много да стопирваш.....

...must be flexy...

Коментар

• Да 24.80 център между нива 22.89 и 26.68 съшто така е ценър и на нива 25.14 и 24.41.е там штесе реши развръската на каква посока штее цената за следваштите дни

Коментар

• >>> 2499/2505 ...hero / mero...

Коментар

break 2552 >>>
                        1.2525/35 - strong intraday support. Задържи ли отдолу, топката минава във владение на мечките поне за някое време и според мен там е важното ниво. Следващото е около 2475/85.

Коментар

• Долар ден, пичове!

какво стана със суиси?
                          има ли инфо след срещата на SNB?

Дали и други брокери следват бенчмарка?

Коментар

• Център между нива 24.34 и 26,68 е 25.51 ниво на подкрепа за дългите..пробито и център между подкрепа 25.14 и 25.89 е 25.515 .Вече имаме оформяштасе комфигорация подготвяштасе за тест на зона 24.34 .А център между нива 24.34 и 25.51 е ниво 24.92.Сега спокойно очаквайте достигане а ниво 24.92 .което е вход за дълги или за затваряне на късите.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Според мен еврото и долара неизбежно ще дефолтнат , въпрос на време е кога ! Ще спечели юана , но той не е свободен за търговия и затова защита от дефолта на воюващите в момента - евро и долар няма. Швейцарските банки са пълни с евродолари , нормално е да бъдат заляти от вълна на теглене на пари ако има някакво убежище , златото е напомпено толкова много че става за убежище от което може само да се бяга. Една поява на убежище - например метал с голямо практическо приложение и с тенденция на увеличаване на търсенето му , ще разбие швейцарския франк и банките им ще фалират за пръв път в историята. Не мисля че няма да стане , напротив убеден съм че този път всички които крадат пари и ги внасят в швейцарските банки , ще си загубят парите. Швейцарците са все по много печелившите схеми - лекарства , защитени не с патент а с тайна технологии..и т.н.т. , в банките им си държат парите хора които са доста добри ортаци с дявола. При верижната реакция , ще изгърмят и те ...НАДЯВАМ СЕ !!!
                              supertrader,има един проблем.Дори и това да е схема измислена от самия мен,не виждам как мога да измъкна повече от това което измъква и сега.Просто толкова са ми потенциалите и капиталите .За целта си гледам най-много седмица напред и не си поставям цели,надхвърлящи възможностите ми.Дребно рибе съм и това е

Успех
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• katilarium

Според мен еврото и долара неизбежно ще дефолтнат , въпрос на време е кога ! Ще спечели юана , но той не е свободен за търговия и затова защита от дефолта на воюващите в момента - евро и долар няма. Швейцарските банки са пълни с евродолари , нормално е да бъдат заляти от вълна на теглене на пари ако има някакво убежище , златото е напомпено толкова много че става за убежище от което може само да се бяга. Една поява на убежище - например метал с голямо практическо приложение и с тенденция на увеличаване на търсенето му , ще разбие швейцарския франк и банките им ще фалират за пръв път в историята. Не мисля че няма да стане , напротив убеден съм че този път всички които крадат пари и ги внасят в швейцарските банки , ще си загубят парите. Швейцарците са все по много печелившите схеми - лекарства , защитени не с патент а с тайна технологии..и т.н.т. , в банките им си държат парите хора които са доста добри ортаци с дявола. При верижната реакция , ще изгърмят и те ...НАДЯВАМ СЕ !!!
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X