IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнение
    абе пичове вие за кой сте на изборите :Д
    За който създаде повече хаос ! a.k.a SiRiZa
    Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнение
      абе пичове вие за кой сте на изборите :Д
      Лично аз съм ревностен привърженик на коалицията Загорка / КФМ и ще гласувам за нея още тази вечер
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
        264:264 до 25.03

Значи нито дълги, нито къси. Ще стоим и ще чакаме да видим кой ще поведе в резултата. Аз лично съм за късите

ПП: От 23 март до сега бичи/мечи са 6/5. Така че за да има отново равенство днес ще е мечи
        Last edited by selski tyrgovec; 15.06.2012, 17:17.
        По дубрие увцъ ут колкуту евръ

Коментар

• абе пичове вие за кой сте на изборите :Д

Коментар

• Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
            Този петък обаче е специален . По-интересно ще ми е да дадеш статистиката за петъците от 2008 до сега
            264:264 до 25.03

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
              само за информация бичи/мечи барове в петък 418/414 за периода 1996 2012
              Този петък обаче е специален . По-интересно ще ми е да дадеш статистиката за петъците от 2008 до сега

Коментар

• Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнение
                Ето една прогнозка за днешния ден. Въпреки че тенденцията е за ръст към 1.27+ аз очаквам еврото да бъде разпродадено най малкото заради това че сме петък и голяма част ще затворят днес дългите си позиции поради изборите през уикенда в Гърция. Това би трябвало да доведе до спад около нивата 1.2527 до края на деня. Това което обаче не е ясно кога точно ще започне разпродажбата - в края на сесията или от по-рано. Така като гледам май това ще се случи след 18 часа

ПП Аз лично съм заел къса позиция от 1.2633 съсъ близък стоп в 1.2645. Заемане на къси позиции от тези нива според мен е много удачно поради близоста първо на текущия връх в 1.2645 и второ на основната съпротива в 1.2668. При евентуално ударен стоп ще вляза отново къс от 1.2665 някъде

само за информация бичи/мечи барове в петък 418/414 за периода 1996 2012

Коментар

• аз затварям сичкото позиции да няма изненади уйкендот и излизам в почивка, успех на всички фронтоваци, ожаднях ще лъхна една биричка на теферич

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                    Чудесно!
                    EUR/USD спад под 2409 гарантира продалжаването на тренда. Пробив над 2670- със сигурност ще иде до около 1,29.
                    Прогнозката- все пак ще опита да върне до 2640 и ще има плавен спад до около 25 и малко под него. Седмицата преди 17.06 движения в рамките на 2 фигури най-много. След 17.06 яко на горе до 29+
                    upd.15.06.2012- Подкрепям мнението на анона.... Гледайте резултатите от изборите в неделя вечер и се вклюмвайте в посоката... Успех!
                    СПАД ПОД 2409 ОБЕЗМИСЛЯ ВСИЧКО.

НЕ МЕ ЧЕТЕТЕ БРЕ МАЙМУНИ!!!!

Коментар

• [QUOTE/] ПП Аз лично съм заел къса позиция от 1.2633 съсъ близък стоп в 1.2645. Заемане на къси позиции от тези нива според мен е много удачно поради близоста първо на текущия връх в 1.2645 и второ на основната съпротива в 1.2668. При евентуално ударен стоп ще вляза отново къс от 1.2665 някъде[/QUOTE]

Затварям позицията в 1.2592
                      Last edited by selski tyrgovec; 15.06.2012, 16:23.

Коментар

• точка 4. : > кой не цунне ръката на кралицата майка....то тя ще го цунне

Коментар

• точка 3. : > кой не слуша самурая > харакири

Коментар

• точка 2. : > кака ЕМА да спре да упорства....то се трае до едно време...

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                              и като спечелят сириза, какво смятат да правят някой знае ли, как ще стабилизират страната
                              точка 1. > да се унищожат ситe буболечки,насекоми . паяци...

Коментар

• и като спечелят сириза, какво смятат да правят някой знае ли, как ще стабилизират страната

пп, за мен всичко е пълен фарс и някой много лошо се възползва от бедния гръцки народец, оти накрая те ще платят цялата сметка
                                Last edited by tarantulata; 15.06.2012, 15:45.

Коментар

Working...
                                X