Първоначално изпратено от kofi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнениеабе пичове вие за кой сте на изборите :ДФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение264:264 до 25.03
Значи нито дълги, нито къси. Ще стоим и ще чакаме да видим кой ще поведе в резултата. Аз лично съм за късите
ПП: От 23 март до сега бичи/мечи са 6/5. Така че за да има отново равенство днес ще е мечиLast edited by selski tyrgovec; 15.06.2012, 17:17.По дубрие увцъ ут колкуту евръ
Коментар
-
Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнениеТози петък обаче е специален . По-интересно ще ми е да дадеш статистиката за петъците от 2008 до сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениесамо за информация бичи/мечи барове в петък 418/414 за периода 1996 2012По дубрие увцъ ут колкуту евръ
Коментар
-
Първоначално изпратено от selski tyrgovec Разгледай мнениеЕто една прогнозка за днешния ден. Въпреки че тенденцията е за ръст към 1.27+ аз очаквам еврото да бъде разпродадено най малкото заради това че сме петък и голяма част ще затворят днес дългите си позиции поради изборите през уикенда в Гърция. Това би трябвало да доведе до спад около нивата 1.2527 до края на деня. Това което обаче не е ясно кога точно ще започне разпродажбата - в края на сесията или от по-рано. Така като гледам май това ще се случи след 18 часа
ПП Аз лично съм заел къса позиция от 1.2633 съсъ близък стоп в 1.2645. Заемане на къси позиции от тези нива според мен е много удачно поради близоста първо на текущия връх в 1.2645 и второ на основната съпротива в 1.2668. При евентуално ударен стоп ще вляза отново къс от 1.2665 някъде
само за информация бичи/мечи барове в петък 418/414 за периода 1996 2012
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнениеЧудесно!
EUR/USD спад под 2409 гарантира продалжаването на тренда. Пробив над 2670- със сигурност ще иде до около 1,29.
Прогнозката- все пак ще опита да върне до 2640 и ще има плавен спад до около 25 и малко под него. Седмицата преди 17.06 движения в рамките на 2 фигури най-много. След 17.06 яко на горе до 29+
upd.15.06.2012- Подкрепям мнението на анона.... Гледайте резултатите от изборите в неделя вечер и се вклюмвайте в посоката... Успех!
СПАД ПОД 2409 ОБЕЗМИСЛЯ ВСИЧКО.
НЕ МЕ ЧЕТЕТЕ БРЕ МАЙМУНИ!!!!
Коментар
-
[QUOTE/] ПП Аз лично съм заел къса позиция от 1.2633 съсъ близък стоп в 1.2645. Заемане на къси позиции от тези нива според мен е много удачно поради близоста първо на текущия връх в 1.2645 и второ на основната съпротива в 1.2668. При евентуално ударен стоп ще вляза отново къс от 1.2665 някъде[/QUOTE]
Затварям позицията в 1.2592Last edited by selski tyrgovec; 15.06.2012, 16:23.По дубрие увцъ ут колкуту евръ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеи като спечелят сириза, какво смятат да правят някой знае ли, как ще стабилизират страната
Коментар
-
и като спечелят сириза, какво смятат да правят някой знае ли, как ще стабилизират страната
пп, за мен всичко е пълен фарс и някой много лошо се възползва от бедния гръцки народец, оти накрая те ще платят цялата сметкаLast edited by tarantulata; 15.06.2012, 15:45.
Коментар
Коментар