IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абсолютно вярно
    ако някой ти каже обратното,
    значи се бъзика...
    голям лост-за какво ти е
    разбирам те, искаш със 1000$
    бърже да направиш
    100 000$,
    само дето с лост 1:400 акаунта ти
    за отрицателно време ще иде
    във вечните ловни полета
    Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
    Размерът ВИНАГИ има значение!!!

Коментар

• Благодаря Вуйчо!
      Търгувал ли си при тях?
      някакви впечатления
      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Разгледай GCI
        Голямо количество инструменти,включително и повечето
        от тези които ти търсиш при максимален лост от 1:400 от
        последни данни които имам , отвори си демо и сам прецени .
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• [QUOTE=greedforsuccess;1059272193]На кои индекси ти трябва ?[/QUOTE

IBEX
          DAX
          CAC
          EUSTX
          AEX
          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
            Някой знае ли брокер позволяващ търговия
            с ДЗР на индекси при голям лост?
            Не ми се пуска нова тема, затова задавам въпроса си тук?
            Благодаря предварително.
            На кои индекси ти трябва ?
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
              размерът не е от значение
              Размерът ВИНАГИ има значение!!!
              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• размерът не е от значение
                Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                Някой знае ли брокер позволяващ търговия
                Благодаря предварително.

Коментар

• Някой знае ли брокер позволяващ търговия
                  Благодаря предварително.
                  NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• 4un4o

Има начин но никой не иска да го въведе , включително против е и ЕЦБ. Въвеждат се анонимни , пластмасови с чип данъчни карти. Като си пратиш си даваш картата да се отрази покупката ти в нея и сответно и данъка който плащаш и влиза в цената. Много лесно ще се следи колко данъци са платени , дължавата ще възнановява някакъв процент от данъците и ще има автомати на които това да става..всеки ще ходи с картата си да си вземе парите , а информацията от чиповете ще се източва и ще става ясно кой е трябвало да внесе ДДС , акциз..точто да стотинка. ЕЦБ защо не е я искат тази система , те знаят за нея.???? Рибата е вмирисана от към главата.
                    Защо трабва да има бюджетен профицит или бюджетен дефицит , а това позлатяване на хартиени пари ,, липса на инфлация и дълъг период на дефлация ..кого обслужва реално. Само верижната реакция , ще ги оправи тях и разбиването на системата от валути..тя е вредна.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Както неведнъж съм казвал, кризата не е дългова а е криза породена от неспособността на някои правителства да си събират данъците. оттам ниски постъпления=заеми, които водят до по големи разходи и порочен кръг. Това са държави с голям дял сива икономика и държави в които за неплащане на данъци няма осъдени. това е проблема. незнам тъпите политици от толкова години вече дали не са схванали,защо не им стигат парите, за бюджета.отделно е харчене без марка и раздути администрации. Направете съпоставка между германия и италия или германия Испания. Южни нрави в последните ,много тарикатлъци, и т.н. като у нас.
                      П.П. Проблема се решава с няколко публични присъди на фирми укривали данъци. Бат Бой усети проблема и затова всяко лято данъчните вършеят по морските курорти. по тез курорти, до преди 2 години никой не ми издаваше каспва бележка. На дюните веднъж пих един джин фис и понеже никъде нямаше цени си поисках касова бележка. След 20 мин ,девойката ми даде някакъв хвърчащ лист сметка писан на ръка. ни касова бележка ни данъци. да не говоря как отдават милиони чадъри и шезлонки на халваджийски тефтери. Ееееееее.. как ще има пари в бюджета. А ако решиш да си търсиш касова бележка първо трябва да си купиш бронижилетка , каска и бързи шпайкове!
                      Пълни глупости... Да беше си направил труда да провериш за какво се харчат вече събраните данъци и щеше да си наясно, защо хората гледат на държавата като паразитна структура!

Сивата икономика я има само защото това е единственият начин да има НЯКАКВА икономика! Ако и нея я нямаше всички онези заети в сивата икономика щяха всеки ден да се събират на тълпи пред Народното събрание и да замерват депутатите с камъни!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Както неведнъж съм казвал, кризата не е дългова а е криза породена от неспособността на някои правителства да си събират данъците. оттам ниски постъпления=заеми, които водят до по големи разходи и порочен кръг. Това са държави с голям дял сива икономика и държави в които за неплащане на данъци няма осъдени. това е проблема. незнам тъпите политици от толкова години вече дали не са схванали,защо не им стигат парите, за бюджета.отделно е харчене без марка и раздути администрации. Направете съпоставка между германия и италия или германия Испания. Южни нрави в последните ,много тарикатлъци, и т.н. като у нас.
                        П.П. Проблема се решава с няколко публични присъди на фирми укривали данъци. Бат Бой усети проблема и затова всяко лято данъчните вършеят по морските курорти. по тез курорти, до преди 2 години никой не ми издаваше каспва бележка. На дюните веднъж пих един джин фис и понеже никъде нямаше цени си поисках касова бележка. След 20 мин ,девойката ми даде някакъв хвърчащ лист сметка писан на ръка. ни касова бележка ни данъци. да не говоря как отдават милиони чадъри и шезлонки на халваджийски тефтери. Ееееееее.. как ще има пари в бюджета. А ако решиш да си търсиш касова бележка първо трябва да си купиш бронижилетка , каска и бързи шпайкове!

+1

Коментар

• ДОБРА НОВИНъ

Ше се местя в БЪЛГАРИЯ!

Коментар

• Ако беше копувал ФРАНКА кат се обеснявахме

нямаше да имаш лични очаквания а лични пари

ххххх само с очаквания не се живее

QUOTE=anon6706;1059272003]Личните ми очаквания са, че Нова демокрация ще има най-голям резултат от изборите.
                            Т.е. в понеделник ще отворим с фигура и половина гап нагоре в евро/долар. Но само ще отворим, после какво ще става не съм сигурен.[/QUOTE]

Коментар

• Ако те фашта яд от търговията

фаштаи си пътя нее затеб тва

Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                              пустия му кабел, чак яд ме хвана що си затворих позицийката

Коментар

• Баси!

Къф си УМйЕН!

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                                Византийците са известни с витиеватите си интрижки. Ще използват ситуацията на макс. И преди сме говорили - гърците нямат проблем, къв им е проблема?... Проблем с гърците има останалата част на Европа...

Коментар

Working...
                                X