IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    http://trading-naked.com/mb-9-30-setup.htm
    Нещо ей такова да е жив и здрав Рукито. Той го даде този сайт. Има от мен няколко бири в свраките и музиката да свири!
    И това към него.
    ама голи ли търгувате аз свърших за днес отивам да се радвам на хубавото време
    молим?айде нема нужда

Коментар

Злобен петък е .затварям 2 лота на +190 пипса в долар йена.
      Най вероятно ще направи още 2 фигури надолу, нооо в пондрелник пак мога да влезна като повърне.
      Може да рискуваш за гап понеделника в посока надолу при AUD/USD и NZD/USD. От сутринта се вдигат, защото пуснаха слух, че Китай, поради лошите им данни, ще направят QE във вид на намаляване на задължителните резерви или дори спешно намаляване на лихвите (аз не очаквам подобни действия от тях). В момента Пазарът отиграва положителното развитие на събитията в Китай и дори това да се случи - рискът ти е малък за понеделник.
      Обаче, ако не се случи - ще имаш едни 40-50 пипа подарени през уикенда.

Аз това ще направя малко преди затваряне тази вечер (ще скъся AUD/USD и NZD/USD).

Успехи ви желая!

П.П. С опции е най-добре, но не знам кой какво ползва като инструменти.
      Last edited by anon6706; 23.03.2012, 18:43.

Коментар

• Злобен петък е .затварям 2 лота на +190 пипса в долар йена.
        Най вероятно ще направи още 2 фигури надолу, нооо в пондрелник пак мога да влезна като повърне.
        Last edited by 4un4o; 23.03.2012, 18:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Британците постъпиха изключително разумно. Както шведите, норвежците и датчаните.

Дори и да си в перфектно икономическо състояние, ако не можеш да контролираш собствената си валута, е много лесно да станеш жертва на спекулантите.
          От няколко седмици спекулантите са подхванали и Холандия. Да са живи и здрави холандците, нали не ни пускат в Шенген.

NETHERLANDS: Dutch spreads are maintaining earlier 2bps widening
          and not showing much reaction to earlier Citi report -- "Netherlands -
          No Longer Core
          ". "The Netherlands has left the Core of the euro
          area in our view"
          , writes Citi, and says its expects the minority
          centre-right government to be unlikely to implement the necessary
          measures to reduce the deficit quickly. Citi adds "while we do not
          expect the Netherlands to lose its AAA rating in the near-term, we
          expect that at least S&P will put the rating on negative outlook and
          that spreads to Bunds will widen". Perhaps the main reason the market
          has shown little reaction to the Citi report is because S&P already
          placed the Netherlands AAA rating on negative outlook.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Аз ще пътувам и затова не искам да повторя ситуацията с ей този дядка:

http://www.youtube.com/watch?v=8rsYzjl9VZA

Весел и безгрижен уикенд на всички!
            Пенчев,пътуване имаш за футболен мач с ето този неотразим съдия

http://www.videoclip.bg/watch/66343

Коментар

• http://trading-naked.com/mb-9-30-setup.htm
              Нещо ей такова да е жив и здрав Рукито. Той го даде този сайт. Има от мен няколко бири в свраките и музиката да свири!
              И това към него.
              Attached Files
              Last edited by 4un4o; 23.03.2012, 18:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                ти затвори ли късите
                Аз скалпирам с 10 пипса стоп и следвам мувингите.Щом качи стопа ги затваря.

Коментар

• Отдавна не бях наблюдавал толкова особен пазар... Явно наистина обемите са слаби и на междубанковия и на различните видове борси. След подобна интервенция на ЕЦБ дори и скромно хеджиране на действителен търговски интерес може да подплаши пазара в някоя посока.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

16:02. Пазарни слухове, че ЕЦБ изкупува облигации на Италия

16:00. Фючърсите на петрола, марки WTI и Brent се покачиха рязко. Петролът -WTI поскъпна с +1,37 долара и се покачи до 106,73 долара

15:58. EUR-USD (1.3237). Евро-долар консолидира в "триъгълник". Риск от пробив във възходяща посока . amc-forex.com

Кой знае.
                    ти затвори ли късите

Коментар

• мисля ,че е време
                      да си налея нЯщо

Коментар

• 16:02. Пазарни слухове, че ЕЦБ изкупува облигации на Италия

16:00. Фючърсите на петрола, марки WTI и Brent се покачиха рязко. Петролът -WTI поскъпна с +1,37 долара и се покачи до 106,73 долара

15:58. EUR-USD (1.3237). Евро-долар консолидира в "триъгълник". Риск от пробив във възходяща посока . amc-forex.com

Кой знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                          Е нямали кой да каже вече наздраве!Петък е!

https://www.vbox7.com/play:6ff73b00
                          Аз ще пътувам и затова не искам да повторя ситуацията с ей този дядка:

http://www.youtube.com/watch?v=8rsYzjl9VZA

Весел и безгрижен уикенд на всички!
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Е нямали кой да каже вече наздраве!Петък е!

https://www.vbox7.com/play:6ff73b00

Коментар

Хитрите Ингилизи защо си запазиха собствената валута??? Точно това прецениха. Ще станат зависими от решенията на ЕС и няма да могат да печатат .
                              Британците постъпиха изключително разумно. Както шведите, норвежците и датчаните.

Дори и да си в перфектно икономическо състояние, ако не можеш да контролираш собствената си валута, е много лесно да станеш жертва на спекулантите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Анонинов, започваш да страдаш от слепота! Вземи и прочети внимателно... Това което си удебелил се отнася за втория "крак" на същия нефтопровод. Първият СЕГА се изгражда в ускорени темпове!
                                А първият "крак" кога е бил проектиран, финансиран и одобрен? По времето на безхаберното харчене на пари. Няма как да не го довършат.

П.П. Гледай как до 2-3 месеца ще започнат да канселират проекти в Австралия, макар и не за петрол.
                                От BHP вече намекнаха.
                                Last edited by anon6706; 23.03.2012, 15:25.

Коментар

Working...
                                X