IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    другаде ме търси мен
    Момичетата си мислят, че си станал ХОРА
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• .
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
        мен по ми е интересно тоз у лево кой е наш мамун ли е или не е
        другаде ме търси мен

Коментар

• стоне колде, земи едно такова,
          шъ збиеш рибата
          Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
          яяя кой ме е снимал с такситоооо сега ще тренирам
          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            все ши въ питам,
            тоз вдясно наш Ебльо
            ли е еле не
            мен по ми е интересно тоз у лево кой е наш мамун ли е или не е

Коментар

• яяя кой ме е снимал с такситоооо сега ще тренирам
              молим?айде нема нужда

Коментар

• кръкаме я ко да праим, я съмм на две ракийки и сега си сипах едно винце, да докладвам жената вчера гледала "черешката на тортата" и днес направи еква риба по техна рецепта, много убава беше ай наздраве

Коментар

• все ши въ питам,
                  тоз вдясно наш Ебльо
                  ли е еле не
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    къркате ли бря, мискини
                    ае наздраве!!!
                    Тц, ама шъ си сипя едно малко ако е за Наздраве

Коментар

• къркате ли бря, мискини
                      ае наздраве!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Ский кво таксЕ
                        маймуните в доминиканската република се возят в същите таксЕта , че и кокошки , прасета и кози качват ма си е преживяване единаж даге......
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                          на 5,15,30 мин добре се вижда двойния връх
                          Ский кво таксЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Благодаря за съвета! Но защо да ходя да гоня дивия заек, когато питомния е в кърпа вързан!
                            Видя ли системата коята използам?. Когато влезеш в позиция рискуваш 10 пипса и гониш таргет от 30 за да излезеш на печалба. Когато движението е силно местиш стопа на нула и после по мувингите. Всеки пресечен мувинг от по висок период става стоп. местиш и по мувингите на по високите времеви фреймове. примерно когато импулса е силен можеш да слезеш на ма 50 на 30 мин. после на ма 89 на 30 мин после на час на 4 часа и така позициата от скалп става дългосрочна.
                            П.П. Това е тактиката за тренд при пробив на рейнджа или движение от над 2 фигури При рейндж.косиш и в двете посоки. Знаеш къде са подкрепите, знаеш и съпротивите и косиш. За да не объркаш посоката отваряш една часова графика и после на другата графика на 15 и 5 мин следиш за по мощно движение,Гледаш кога мувингите на 1 мин се пресекат и при връщане мартингейла действа безотказно!
                            Мерси, но ми е късно за нови системи и начини на търговия.
                            ТА не ползвам, освен средните на дневна, и май така ще се пенсионирам.... надявам се с добра "пенсия".

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Може да рискуваш за гап понеделника в посока надолу при AUD/USD и NZD/USD. От сутринта се вдигат, защото пуснаха слух, че Китай, поради лошите им данни, ще направят QE във вид на намаляване на задължителните резерви или дори спешно намаляване на лихвите (аз не очаквам подобни действия от тях). В момента Пазарът отиграва положителното развитие на събитията в Китай и дори това да се случи - рискът ти е малък за понеделник.
                              Обаче, ако не се случи - ще имаш едни 40-50 пипа подарени през уикенда.

Аз това ще направя малко преди затваряне тази вечер (ще скъся AUD/USD и NZD/USD).

Успехи ви желая!

П.П. С опции е най-добре, но не знам кой какво ползва като инструменти.
                              Благодаря за съвета! Но защо да ходя да гоня дивия заек, когато питомния е в кърпа вързан!
                              Видя ли системата коята използам?. Когато влезеш в позиция рискуваш 10 пипса и гониш таргет от 30 за да излезеш на печалба. Когато движението е силно местиш стопа на нула и после по мувингите. Всеки пресечен мувинг от по висок период става стоп. местиш и по мувингите на по високите времеви фреймове. примерно когато импулса е силен можеш да слезеш на ма 50 на 30 мин. после на ма 89 на 30 мин после на час на 4 часа и така позициата от скалп става дългосрочна.
                              П.П. Това е тактиката за тренд при пробив на рейнджа или движение от над 2 фигури При рейндж.косиш и в двете посоки. Знаеш къде са подкрепите, знаеш и съпротивите и косиш. За да не объркаш посоката отваряш една часова графика и после на другата графика на 15 и 5 мин следиш за по мощно движение,Гледаш кога мувингите на 1 мин се пресекат и при връщане мартингейла действа безотказно!
                              Last edited by 4un4o; 23.03.2012, 20:16.

Коментар

• на 5,15,30 мин добре се вижда двойния връх
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X