Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениемен по ми е интересно тоз у лево кой е наш мамун ли е или не е
Коментар
-
стоне колде, земи едно такова,
шъ збиеш рибата
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеяяя кой ме е снимал с такситоооо сега ще тренирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениевсе ши въ питам,
тоз вдясно наш Ебльо
ли е еле не
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениекъркате ли бря, мискини
ае наздраве!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСкий кво таксЕ
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениена 5,15,30 мин добре се вижда двойния връх
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеБлагодаря за съвета! Но защо да ходя да гоня дивия заек, когато питомния е в кърпа вързан!
Видя ли системата коята използам?. Когато влезеш в позиция рискуваш 10 пипса и гониш таргет от 30 за да излезеш на печалба. Когато движението е силно местиш стопа на нула и после по мувингите. Всеки пресечен мувинг от по висок период става стоп. местиш и по мувингите на по високите времеви фреймове. примерно когато импулса е силен можеш да слезеш на ма 50 на 30 мин. после на ма 89 на 30 мин после на час на 4 часа и така позициата от скалп става дългосрочна.
П.П. Това е тактиката за тренд при пробив на рейнджа или движение от над 2 фигури При рейндж.косиш и в двете посоки. Знаеш къде са подкрепите, знаеш и съпротивите и косиш. За да не объркаш посоката отваряш една часова графика и после на другата графика на 15 и 5 мин следиш за по мощно движение,Гледаш кога мувингите на 1 мин се пресекат и при връщане мартингейла действа безотказно!
ТА не ползвам, освен средните на дневна, и май така ще се пенсионирам.... надявам се с добра "пенсия".
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМоже да рискуваш за гап понеделника в посока надолу при AUD/USD и NZD/USD. От сутринта се вдигат, защото пуснаха слух, че Китай, поради лошите им данни, ще направят QE във вид на намаляване на задължителните резерви или дори спешно намаляване на лихвите (аз не очаквам подобни действия от тях). В момента Пазарът отиграва положителното развитие на събитията в Китай и дори това да се случи - рискът ти е малък за понеделник.
Обаче, ако не се случи - ще имаш едни 40-50 пипа подарени през уикенда.
Аз това ще направя малко преди затваряне тази вечер (ще скъся AUD/USD и NZD/USD).
Успехи ви желая!
П.П. С опции е най-добре, но не знам кой какво ползва като инструменти.
Видя ли системата коята използам?. Когато влезеш в позиция рискуваш 10 пипса и гониш таргет от 30 за да излезеш на печалба. Когато движението е силно местиш стопа на нула и после по мувингите. Всеки пресечен мувинг от по висок период става стоп. местиш и по мувингите на по високите времеви фреймове. примерно когато импулса е силен можеш да слезеш на ма 50 на 30 мин. после на ма 89 на 30 мин после на час на 4 часа и така позициата от скалп става дългосрочна.
П.П. Това е тактиката за тренд при пробив на рейнджа или движение от над 2 фигури При рейндж.косиш и в двете посоки. Знаеш къде са подкрепите, знаеш и съпротивите и косиш. За да не объркаш посоката отваряш една часова графика и после на другата графика на 15 и 5 мин следиш за по мощно движение,Гледаш кога мувингите на 1 мин се пресекат и при връщане мартингейла действа безотказно!Last edited by 4un4o; 23.03.2012, 20:16.
Коментар
Коментар